{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαθμολογίες...διαβάζεις ένα review και μαθαίνεις, προσωπικά πάντα έβρισκα ανούσιο οποιοδήποτε τρόπο βαθμολογίας. Το motion blur γιατί δεν κλείνει?! Το ίδιο και στο RDR2 ffs. Τελικά έχει κάποια drops μέσα σε δάση που έχει πολύ πυκνή βλάστηση, shadows, κτλ. Επίσης διορθώνω το εαυτό μου γιατί έχει διαμελισμό αλλα πολύ επιλεκτικό και μονο με melee όπλα, νομίζω μονο αποκεφαλισμούς. Τα quests είναι λίγο περίεργα μοιρασμένα. Καλά για το roll δεν το συζητάω...δηλαδή roll?! Rly? Δεν μπορούσαν δηλαδή να βάλουν ένα scramble φάση Tomb Raider η Alan Wake? Lazy. Φυσικά χωρούσε περισσότερο polishing, άμα σκοτώσεις με melee τα πτώματα (που ευτυχώς δεν εξαφανίζονται) δεν αφήνουν λίμνη αίματος, αλλα άμα κάνει stealth kill σπάσιμο λαιμού αφήνουν Γενικά απολαμβάνω το game και το βρίσκω καλο, ούτε λίγο καλο ούτε πολύ καλο, απλά καλο και αρκετό για ένα fun playthrough. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2 1
hasiotis_john Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν προσέξετε όσα reviews είχαν μέτρια βαθμολογία, στηρίχτηκαν περισσότερο στα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού (γραφικά, A.I. αντιπάλων) που εννοείται θα διορθωθούν σε επόμενα updates . Εγώ προσωπικά πάντα περιμένω 2-3 μήνες από την κυκλοφορία ενός game και μετά το ξεκινάω ώστε τα βασικά λάθη (που είναι αναμενόμενο να υπάρχουν) να τα έχει λύσει η εταιρεία. Στο μόνο που δεν άντεξα ήταν το God of War που το έπαιξα αμέσως με το που βγήκε και κάθε μέρα έβλεπα ειδοποιήσεις για updates την ώρα του παιχνιδιού. 😛 Δεν πρόκειται η Sony να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, θα δείτε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα με αναβαθμίσεις, αλλά ίσως και έξτρα περιεχόμενο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από hasiotis_john
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Το game θα έχει DLC και μάλλον δουλεύουν ήδη στο sequel. 13 λεπτά πριν, keropi είπε είμαι σε δίλημμα να το τσιμπήσω ή όχι; 😂 No offence αλλα τι περιμένεις ένα ναι η ένα όχι?! Έγραψα εντυπώσεις, περίμενε περισσότερες και διάβασε κάνα review. Ο μοναδικός κριτής είσαι εσύ για το άμα θα το παίξεις η όχι. Anyways αυτά από μένα ήρθε η ώρα να το λιώσω λίγο γιατί τόσες ώρες και ακόμα όπλο δεν έχω αγοράσει
icenex Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, keropi είπε είμαι σε δίλημμα να το τσιμπήσω ή όχι; 😂 Παρτο και αν τελικα δεν σου αρεσει πουλησε το μου μισοτιμης 🤣
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατεβαίνει 1.04 zzzzzzzzz 37 GB στο δίσκο + 24 D1 patch για single player game..... Kαταλαβαίνεις ότι το έβγαλαν πολύ βιαστικά μη πω μισοτελειωμενο Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, keropi είπε είμαι σε δίλημμα να το τσιμπήσω ή όχι; 😂 Παρτο ρε μια χαρα ειναι το game αν σου αρεσει το θεμα και το ειδος ,αποκλειστικο ειναι εξαλου οσοι ασχολουνται με το αντικειμενο θα το παρουν αργα η' γρηγορα . 1
babality Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Εγώ προσωπικά πάντα περιμένω 2-3 μήνες από την κυκλοφορία ενός game και μετά το ξεκινάω ώστε τα βασικά λάθη (που είναι αναμενόμενο να υπάρχουν) να τα έχει λύσει η εταιρεία. εκτος αν μιλαμε για τα σκεπαρνια της ubisoft που φιξαρουν τα games τους 1-1.5 χρονο ακομα μετα το release. 1
valkon Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Γιατί συνεχώς βλέπω την φράση "Έχουμε γεμίσει zombie παιχνίδια"; Ποιο ήταν το τελευταίο ρε παιδιά που άξιζε; Το Dying Light; Που έχουμε γεμίσει;
james9tito Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μια χαρά το παιχνίδι και πολύ τίμια η special edition. Η σονυ έχει ανεβάσει τον πήχη στα exclusive και όλοι περίμεναν ένα νέο last of us. Παρολαυτα το παιχνίδι έχει υψηλά production values και αυτοί που το έφτιαξαν φαίνεται ότι έχουν ρίξει άπειρη δουλειά. Τα παραπάνω αρκούν για να τους δώσω τα λεφτά μου day 1. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλό είναι να προσγειώνεστε μερικοί - όπως και η Sony. Τα ίδια score και καλύτερα πήραν τα Sea of Thieves, State of Decay, Crackdown - αλλά αυτά ήταν flops όχι exclusive.... ή έτσι μας λέγανε κάποιοι. ΟΜΩΣ: Η στάμπα exclusive δεν συνεπάγεται 10/10. Αυτό δεν σημαίνει ότι το game δεν αξίζει ή ότι είναι χώμα κλπ.. Αρκεί αυτό να το κατανοούν όλοι system wide και όχι στο σύστημα που είναι fans γιατί γίνεται backfire το hype. Έτσι? /reality check προς το παρόν. Εγώ προσωπικά θα το αγόραζα το παιχνίδι αν είχα Playstation. ή θα αγόραζα το εντελώς ανώτερο σε όλα World War Z. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Sir_Teraflop
postfire Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Καλό είναι να προσγειώνεστε μερικοί - όπως και η Sony. Τα ίδια score και καλύτερα πήραν τα Sea of Thieves, State of Decay, Crackdown - αλλά αυτά ήταν flops όχι exclusive.... ή έτσι μας λέγανε κάποιοι. ΟΜΩΣ: Η στάμπα exclusive δεν συνεπάγεται 10/10. Αυτό δεν σημαίνει ότι το game δεν αξίζει ή ότι είναι χώμα κλπ.. Αρκεί αυτό να το κατανοούν όλοι system wide και όχι στο σύστημα που είναι fans γιατί γίνεται backfire το hype. Έτσι? /reality check προς το παρόν. Εγώ προσωπικά θα το αγόραζα το παιχνίδι αν είχα Playstation. ή θα αγόραζα το εντελώς ανώτερο σε όλα World War Z. δεν εχει σχεση με world war z το μονο κοινο τα ζομπις Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από postfire 2 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, postfire είπε δεν εχει σχεση με world war z το μονο κοινο τα ζομπις Και το horde mode....
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε ναι πήγε η αλεπού να τα κάνει κρεμαστάρια αλλά δε Το World War Z είναι αντιγραφή των παλαιότερων και δεν έχει σχέση . Λίγο ξενερα είναι μέχρι να συνηθίσω να μη πηγαίνω μέσα στις ορδές λίγο τα QTE με τσατίζουν αλλά δεν είναι μέτριο προς το καλό θα έλεγα . Καλό είναι να μη λέμε πολλά και άσχετα . Production values έχει ανώτερα και από βιντεακια δε σχολιάζω ούτε βλέπω ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως απο ολα αυτα που λες Sir, το days gone εχει βαθμολογηθει καλυτερα(72) Στα αλλα βλεπω 66(WWZ), και 60, 66, 69 Oχι οτι εχει σημασια, πανω κατω στα ιδιο επιπεδο θα ειναι ολα, αν εξαιρεσεις τα production values του Days gone. Παιχνιδια μετρια που σε καποιους θα φανουν καλα games και σε καποιους οχι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα