Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, τα wikileaks αναφέρουν ότι η CIA είχε αναπτύξει ιούς για τα συστήματα ελέγχου των μοντέρνων αυτοκινήτων με σκοπό να προκαλέσει "απαρατήρητες  δολοφονίες".

Φυσικά όποιος μιλούσε γι' αυτό μέχρι πρότινος θεωρούνταν γραφικός συνωμοσιολόγος που φορά καπέλα από αλουμινόχαρτο.

Δεν το νομίζω, απλά όποιος τα λέει αυτά γίνεται γραφικός, αφενός γιατί είναι αναμενόμενα και αφετέρου γιατί πέρα από το να τα πεί δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Δημοσ.

Δεν το νομίζω, απλά όποιος τα λέει αυτά γίνεται γραφικός, αφενός γιατί είναι αναμενόμενα και αφετέρου γιατί πέρα από το να τα πεί δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Αυτά φυσικά τα λέει κάποιος που γεννήθηκε με κινητό και υπολογιστή,εγώ μπορώ αύριο να τα πετάξω και να ζήσω άνετα χωρίς αυτά.

Αυτή είναι η λύση,αντέχεις;

• Like 3
Δημοσ.

Λάθος. Θεωρούνταν "γραφικός" γιατί έλεγε πράγματα που η συντριπτική πλειοψηφία πίστευε ότι είναι παραμύθια. Το να ασχολείται κάποιος με την αποκάλυψη της αλήθειας είναι προσφορά από μόνο του στην ενημέρωση των συνανθρώπων του. Αντιθέτως, η απόρριψη και η υποβάθμιση ανάλογων ζητημάτων είναι που βλάπτει αντί να προσφέρει.

• Like 4
Δημοσ.

Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη.

να μη λέμε τα ίδια κάθε φορά

• Like 21
Δημοσ.

Αυτά φυσικά τα λέει κάποιος που γεννήθηκε με κινητό και υπολογιστή,εγώ μπορώ αύριο να τα πετάξω και να ζήσω άνετα χωρίς αυτά.

Αυτή είναι η λύση,αντέχεις;

Πέταξέ τα αν θες, σεβαστή η επιλογή σου. Προσωπικά προτιμώ να ξέρει η CIA πόσες τρίχες έχει η κωλοτρυπίδα μου από το να ζώ 200 χρόνια πίσω.

Πέρα από την πλάκα πάντως, το να γνωρίζουμε τα μέσα που χρησιμοποιούμαι, τις λειτουργίες, τις δυνατότητες και την δύναμή τους καθώς και πώς να τα χρησιμοποιούμαι στην τελική, είναι ένα απλό πράγμα που μπορούμε όλοι να κάνουμε. Μερικές βασικές γνώσεις για τους υπολογιστές αλλά και το ίντερνετ είναι αρκετές για να προστατέψουν τους περισσότερους, ως άτομα, αν όχι από την παρακολούθηση, τουλάχιστον από το ποιές πληροφορίες τους είναι εύκολα προσβάσιμες και μπορούν να παρακολουθηθούν. Βασική προϋπόθεση φυσικά είναι η ικανότητα διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών κάποιου και η κοινή λογική.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα δεν είναι αστεία,υπάρχουν groups-ιστοσελίδες που δικαίως ζητούν επίσημα id τηλέφωνο-διεύθυνση κατοικίας για να σε δεχτούν ως μέλος.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η είδηση έχει κάνει εντύπωση παγκοσμίως και τα τρολλοπρακτοράκια προσπαθούν να την υποβαθμίσουν.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500132730

Παρεθεσε οτι επιχειρηματα θελεις, κανε report οποιον πιστευεις οτι σε χαρακτηριζει αδικα με οποιοδηποτε τροπο.

Καντε συζητηση, σταματηστε να απαντατε σε οποιοδηποτε μελος θεωρειτε οτι δεν εχει νοημα να απαντατε, καντε οτι αγαπατε τελοσπαντων απτη στιγμη που δεν ειναι εις βαρος των υπολοιπων μελων και βοηθαει να μην παει κατα διαολου το thread.

Το μονο σιγουρο ειναι πως χαρακτηρισμοι αυτου του ειδους δεν θα συνεχιστουν, απο και προς οποιονδηποτε.

Πρωτη και τελευταια προειδοποιηση προς πασα κατευθυνση.

Ακόμη, οι hackers της CIA ανέφεραν ότι το firewall της Comodo τους είχε ζορίσει πολύ (η έκδοση 5.x.x) και ότι ο μόνος τρόπος για να το "σπάσουν" ήταν βάζοντας ιούς στο κάδο ανακύκλωσης, αφού ήταν το μόνο μέρος που το firewall δεν έψαχνε.

Το οποιο δεν το λες και ζορισμα εν τελη. Το ακριβως αναποδο για την ακριβεια, major fuck up απο μεριας Comodo ηταν αυτο.

Οπως επισης και το bypass των παντων ελεω της εμπιστοσυνης που ειχε σε οτιδηποτε ετρεχε με system privileges. 

• Like 1
Δημοσ.

Η είδηση έχει κάνει εντύπωση παγκοσμίως και τα τρολλοπρακτοράκια προσπαθούν να την υποβαθμίσουν.

http://news.in.gr/world/article/?aid=1500132730

Κουράζεις φίλος.

Τι ακριβώς θες να γίνει τώρα;

Εσύ πίστευες ότι στο Internet ήσουν ελεύθερος και δεν σε παρακολουθούσε κανείς; Αν ναι αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Όλοι ξέραμε λίγο πολύ ότι οτιδήποτε συνδέεται στο Internet κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθείται.

Και συγνώμη που σε στεναχωρώ αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δημοσ.

Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη.

να μη λέμε τα ίδια κάθε φορά

Καμιά φορά ξέρεις παίζει ρόλο και ο τρόπος που λές μια αλήθεια αλλά και το ποιός την λέει. Το να φέρνεις π.χ. την καταστροφή του κόσμου δεν βοηθάει στο να ληφθείς υπόψη στα σοβαρά. Επίσης δεν βοηθάει το ότι αντί για επιχειρήματα και μία λογική ακολουθία πολλοί τέτοιοι άνθρωποι (όλοι φαντάζομαι έχουν και από έναν ''συνωμοσιολόγο'' στον κύκλο τους) απλά παραθέτουν αφιλτράριστα γεγονότα και πρόσωπα για τα οποία κάπου διάβασαν κάτι, ενώ δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και ο κύκλος τους φτάνει από τον μπάμπη τον σουγιά μέχρι τον μανώλη παρλαπίπογλου. Δεν νομίζω ότι κανείς που έκανε μια σοβαρή κουβέντα για τέτοια θέματα θεωρήθηκε γελοίος ή του φορέσανε καπέλα από αλουμινόχαρτο. Οι υπόλοιποι, παραδείγματα των οποίων προανέφερα, ναι, γίνονται γραφικοί και πολλές φορές κουραστικοί.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα ούτε υπονοώ κάτι για εσένα. Έχω έρθει σε επαφή όμως με αρκετά άτομα προς υπεράσπιση των οποίων έκανες το παραπάνω σχόλιο.

• Like 2
Δημοσ.

Κουράζεις φίλος.

Τι ακριβώς θες να γίνει τώρα;

Εσύ πίστευες ότι στο Internet ήσουν ελεύθερος και δεν σε παρακολουθούσε κανείς; Αν ναι αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Όλοι ξέραμε λίγο πολύ ότι οτιδήποτε συνδέεται στο Internet κατά πάσα πιθανότητα παρακολουθείται.

Και συγνώμη που σε στεναχωρώ αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Συγνώμη φίλος αλλά υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν και είναι ανήλικα και όχι tech experts.

Αξίζουν μια ευκαιρία να ξεστραβωθούν.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

~~Μια ωραία ιδέα πάντως είναι να κάνετε ανάρτηση και του CV σας σε τέτοια θέματα αντί τον "Hρακλη Πουαρο" και να μπλεκετε σε πληκτρολόγιο_καυγάδες, γιατί ποτέ δε ξέρετε σε αυτή τη χώρα μπορεί να έχετε επιτυχία στο "back_office"! παρεμπιπτόντως εάν βρεις σύννεφο τελικά κράτησε μου και εμένα ένα παχύ άνετο και βολικό:)

Δημοσ.

Συγνώμη φίλος αλλά υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν και είναι ανήλικα και όχι tech experts.

Αξίζουν μια ευκαιρία να ξεστραβωθούν.

Μην φοβάσαι και αυτά το γνωρίζουν πια με έναν υπολογιστή αγκαλιά γεννήθηκαν.

Το θέμα είναι λύση στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει για να μην το κουράζουμε αδίκως.

Όποιος θέλει χρησιμοποιεί την τεχνολογία και δέχεται και τις συνέπειες και όποιος δεν θέλει πετάει τα πάντα από το μπαλκόνι και ζει βλέποντας μόνο TV .

Δημοσ.

Μην φοβάσαι και αυτά το γνωρίζουν πια με έναν υπολογιστή αγκαλιά γεννήθηκαν.

Το θέμα είναι λύση στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει για να μην το κουράζουμε αδίκως.

Όποιος θέλει χρησιμοποιεί την τεχνολογία και δέχεται και τις συνέπειες και όποιος δεν θέλει πετάει τα πάντα από το μπαλκόνι και ζει βλέποντας μόνο TV .

Επέτρεψέ μου ως πατέρας εφήβου να έχω διαφορετική άποψη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...