slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καθώς διάβαζα ενα θέμα εδω μέσα για ήχο κοίταξα μια το sub μου που ειναι το μονο που δεν εχω αλαξει εδω και αρκετά χρόνια ,ουσιαστικά θυμάμαι βάση του συστήματος τότε δεν πηρα και το ακριβότερο ενα Dali saw-12 ,με το σύστημα που εχω τώρα έναν Yamaha rx-2050και ηχεια jbl es90 νομιζω οτι ίσως να χρήζει αλλαγή ,η ερώτηση μου ειναι η εξής αξίζει να τον αλαξω δεδομένο οτι δεν με έχει στεναχωρήσει αλλα ουτε εχω ενθουσιαστεί κιόλας όπως όταν πηρα τα jbl ενώ πριν είχα τα mission,αν ναι ποιον ?το θέμα χρημάτων απλα να πω οτι να ειναι σε λογικά πλαίσια η αλλιώς value for money αλλα αν ειναι να με ενθουσιάσει οκ θα κάνω και λίγο οικονομία στα κεράσματα με τις γκόμενες ,δεύτερον τον υπάρχον ποσο μπορώ να τον πουλήσω σε πολυ καλη κατάσταση και όχι χτρεμ δουλεμένος και τελευταία αυτόν που μου προτείνετε μπορώ να τον ακούσω κάπου στην θεσσαλονικη ?τελαιταια για να μην σας κουράσω άλλο και μερικές πληροφορίες το σύστημα μου ειναι σε σαλόνι 60τ.μ μου αρέσουν οι ταινειες πολυ 5.1 αλλα και η μουσική ,αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 O χωρος ειναι μεγαλος και αν εχεις χωρο για 15" η διαφορα θα ειναι αισθητη. Δες αυτο http://www.ebay.com/itm/Klipsch-R-115-SW-SUBWOOFER-15-Zoll-Frontfire-Subwoofer-R-115-SW-800-Watt-R-115SW-/192085738535?hash=item2cb933c427:g:iogAAOSw-CpX~g~y που σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ VFM. Εναλλακτικα μπορεις να παρεις ενα δευτερο 12" και να κρατησεις και το παλιο.Τα sub δεν χρειαζεται να ειναι ιδια οταν ειναι περισσοτερα απο ενα και σε γενικες γραμμες τα δυο sub προσφερουν αρκετα πλεονεκτηματα σε σχεση με το ενα μεγαλυτερο μια που προσφερουν πιο ομοιογενη αποκριση στον χωρο σε μεγαλυτερο ευρος. Το sub που εχεις τωρα δεν σε εντυπωσιασε γιατι ειναι ακουστικης αναρτησης και υπολοιπεται σε punch σε σχεση με αντιστοιχα bass reflex 12". Ακροαση subwoofer δεν εχει κανενα νοημα αφου η αποδοση στον χωρο σου θα ειναι σιγουρα πολυ διαφορετικη.Συγκεκριμενα στις χαμηλες συχνοτητες πιο μεγαλη σημασια εχει ο ογκος του χωρου και η τοποθετηση παρα το sub αυτο καθ εαυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ειμαι και εγω κατα των κλειστων subs, διοτι δεν τα "νιωθεις" στο σωμα σου οπως τα reflexes, παρα τα ακους περισοτερο. Στο sub θες λιτρα αερος, δλδ ιντσες. Η προδιαγραφη THX λεει ολα μικρα (LARGE- SMALL ηχεια) και το sub στους 80. Ολα τα αλλα σεταπ παιζουν αλλα βρωμιζουν τον ηχο. Οσων αφορα το δευτερο σιγουρα ειναι καλυτερα να εχεις 2 παρα ενα, αλλα πρεπει να εχεις και τις καταλληλες εξοδους στον ενισχυτη σου. Και να μην εχεις παιζουν με λουπα RCA αλλα δεν ειναι σωστο ετσι. Δεν το εχω κανει αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να παντρεψεις σωστα κλειστο με reflex sub. Θα ακουει διαφορες. Αν ειναι και τα 2 κλειστα ή ανοιχτα ναι τοτε μπορει ανετα. Ειμαι λιγο επιφυλακτικος ως προς αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 μου εχει προταθει αυτος https://www.amazon.com/Klipsch-Reference-R-115SW-Subwoofer-Black/dp/B00NT3TANI ,εχει κανενας αποψη ?για 2 και εγω δεν ειμαι πολυ μεσα λογου μη βολικου χωρου Ειμαι και εγω κατα των κλειστων subs, διοτι δεν τα "νιωθεις" στο σωμα σου οπως τα reflexes, παρα τα ακους περισοτερο. Στο sub θες λιτρα αερος, δλδ ιντσες. Η προδιαγραφη THX λεει ολα μικρα (LARGE- SMALL ηχεια) και το sub στους 80. Ολα τα αλλα σεταπ παιζουν αλλα βρωμιζουν τον ηχο. Οσων αφορα το δευτερο σιγουρα ειναι καλυτερα να εχεις 2 παρα ενα, αλλα πρεπει να εχεις και τις καταλληλες εξοδους στον ενισχυτη σου. Και να μην εχεις παιζουν με λουπα RCA αλλα δεν ειναι σωστο ετσι. Δεν το εχω κανει αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να παντρεψεις σωστα κλειστο με reflex sub. Θα ακουει διαφορες. Αν ειναι και τα 2 κλειστα ή ανοιχτα ναι τοτε μπορει ανετα. Ειμαι λιγο επιφυλακτικος ως προς αυτο. εγω τα μεγαλα τα εχω large και τα μικρα small και ναι στα 80 το sub λες να το αλαξω?παντως ναι εχω 2 εξοδους στον ενισχυτη για sub και ειναι rca Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ναι ολα small. Μεχρι τους 80 θα παιζει το sub και πανω απο αυτο τα ηχεια. Αλλιως "βρωμιζεις" τις χαμηλες. Και μεχρι 30 να κατεβαινουν τα ηχεια σου, παλι πρεπει small. βεβαια σε αυτα ειναι και πως του αρεσει του καθενος. Εγω παντως αν και παιζουν πολυ χαμηλα τα δικα μου ηχεια, μετα απο πολλες δοκιμες και ηχοβολισμουε και αυτι κατεληξα στο οτι ολα small ειναι και το πιο σωστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ναι ολα small. Μεχρι τους 80 θα παιζει το sub και πανω απο αυτο τα ηχεια. Αλλιως "βρωμιζεις" τις χαμηλες. Και μεχρι 30 να κατεβαινουν τα ηχεια σου, παλι πρεπει small. βεβαια σε αυτα ειναι και πως του αρεσει του καθενος. Εγω παντως αν και παιζουν πολυ χαμηλα τα δικα μου ηχεια, μετα απο πολλες δοκιμες και ηχοβολισμουε και αυτι κατεληξα στο οτι ολα small ειναι και το πιο σωστο. Θα το δοκιμασω ,δεν ξερω πως κολλησα να τα σεταρω ετσι χωρις να τα δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Επειδη μπαινεις στο τρυπακι ( οπως ολοι μας αλλωστε) οτι αφου ειναι μεγαλα τα front να τα δηλωσω και εγω μεγαλα. με αυτο ομως υποδεικνυεις στον ενισχυτη σου οτι παιζουν 20hz-20khz. Ομως δεν υπαρχει καλυτερο μεσο απο το sub να παιζει τις πολυ χαμηλες, αφου για αυτο εχει φτιαχτει, με συνεπεια να τα δηλωνεις large και να αλλιωνεις μετα. για αυτο και οι προδιαγραφες THX λενε ρητα ολα μικρα και το sub στα 80. Βασικα 79hz ειναι για την ιστορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα