Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα όταν κουμπώνουμε τα ακουστικά να μην με πάει κατευθείαν στην μουσική ; Είναι πολύ εκνευριστικό και δεν έχω βρει λύση Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει
Haldol Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με το να "να μην σε πάει κατευθείαν στη μουσική". Εγώ όταν κουμπώνω τα ακουστικά στο iPhone 6 δε κάνει απολύτως τίποτα, πέρα από το να 'μεταφέρει' όλους τους ήχους από το μεγάφωνο στα ακουστικά. Το ίδιο ίσχυε και στο iPhone 4 + iPhone 3GS που είχα, σε όλες τις εκδόσεις iOS.
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα όταν κουμπώνουμε τα ακουστικά να μην με πάει κατευθείαν στην μουσική ; Είναι πολύ εκνευριστικό και δεν έχω βρει λύση Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει Δες στις ρυθμισεις της Μουσικης, ή του κινητου αν ανοιγει απο προεπιλογη η εφαρμογη μουσικης που εχεις ορισει. Τουλαχιστον στα android γινεται. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αυτή την ρύθμιση ψάχνω αλλά αδυνατό να την βρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα