p_under Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 γεια σε όλους! λοιπόν, στην επιχείρηση που δουλεύω θέλουμε να βάλουμε κάμερες. η γραμμή adsl ειναι αρκετά χαμηλή, ορίστε και τα χαρακτηριστικά της μπορεί να υποστηρίξει τις 5 κάμερες 1080p ώστε να τις παρακολουθεί ο ιδιοκτήτης από το σπίτι του? Επίσης, σε σχέση με την δική μου γραμμή, βλέπω ότι το actual rate είναι αρκετά κάτω σε σχέση με το attainable rate. Ενώ στην δική μου είναι πολύ κοντά τα νούμερα. Να καλέσω τον ΟΤΕ ώστε να το κοιτάξει?
stedes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Με αυτήν την ταχύτητα θα είναι μόνιμα παγωμένες δυστυχώς 1
comfuzio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τι 1080p σε 500kbps upload? η γραμμή είναι χάλια! Και θέλεις και 5 1080p? Μια απλή μη-HD- και ΑΝ 1
p_under Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Με αυτήν την ταχύτητα θα είναι μόνιμα παγωμένες δυστυχώςκαι εγώ αυτό σκέφτηκα ρε γμτ. Επίσης, γνωρίζεις να μου πεις σχετικά με τα στατιστικά της γραμμής? Στο σπίτι μου η γραμμή είναι Actual Rate(Up/Down) 1023/13663 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1043/13704 kbps ενώ στο μαγαζί έχει μεγάλη διαφορά. Τι 1080p σε 500kbps upload? η γραμμή είναι χάλια! Και θέλεις και 5 1080p? Μια απλή μη-HD- και ΑΝ με το στάνταρ upload μιας 24άρας, δλδ τα 1000kbps μέχρι πόσες κάμερες λες να μπορέσω να βάλω?
comfuzio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δες αν παίζει vdsl εκεί που και πάλι εγώ με 5mbps upload στο vdsl και κάνω stream 720p για να είναι κομπλέ, αν κάνω 1080p θα έχει πολύ frame skipping και θα lagάρει το σύμπαν! με το στάνταρ upload μιας 24άρας, δλδ τα 1000kbps μέχρι πόσες κάμερες λες να μπορέσω να βάλω? Να σου πω, ο κολλητός μου που έχει ένα καταγραφικό με 5 κάμερες αλλά είναι απλό HD σε adsl με 1mbps upload πάει καλά, έχει μερικές φορές frame skipping ή freezάρει για πολύ λίγο η εικόνα, ειδικά αν κάνει και τίποτα άλλο μέσα στο νετ αλλά γενικά είναι εντάξει. Εγώ που έχω vdsl δεν το έχω δοκιμάσει με πολλές κάμερες, έχω μια 720p η οποία παίζει πολύ καλά. Και κάτι άλλο, αυτή η γραμμή θα είναι αποκλειστική για τις κάμερες ή θα κάνει και άλλα; Αν είναι μόνο για τις κάμερες πάει και έρχεται αλλά αν θέλει σε μια γραμμή να κάνει και τις κάμερες αλλά και δουλειά θα έχετε θέμα όταν θα είναι on-line και θα τις βλέπει
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 η γραμμη της εταιρειας εχει 40 φευγα attenuation αρα πολυ μακρυα απο τον κομβο αλλα το βασικο θεμα ειναι οτι η γραμμη ειναι 2mbit που σημαινει ή οτι εχετε ζητησει 2 Mbit και πληρωνεται 2 mbit ειτε εχει γινει λαθος και σας εχουν κλειδωσει στα 2Mbit.Οπως θα δεις το Upload μπορει να παει στα 900 plus που ειναι το attainable αν ζητησετε 24αρα.αν υπαρχει vdsl go for vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα