3DJIN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Αν δεν σε ενδιαφερει το gaming και δεν σκοπευεις να ριξεις και μια 1080 πανω τοτε φυσικα και πας σε 1700 παιρνεις και μια φθηνη καρτα γραφικων και καθαρισες.Πολυ ακριβος για 4 cores ο 7700κ, με ελαχιστα παραπανω πας σε 2πλασιους πυρηνες.
Whitefanged Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 καλησπέρα, Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου επι ευκαιρίας.... προσφατα θέλησα να πάω σε ι7 7700Κ αλλά μέχρι να καταλήξω στη μητρική που ταιριάζει micro έφτασαν οι ryzen οπότε για ανάλυση δεδομένων και δουλειές γραφείου μήπως να προτιμούσα τον 1700 και μια motherboard που να σηκώνει άνετα OC? Η να πάω στην αρχική μου επιλογή τον ι7 7700Κ?? Επισης οι ρ7 θέλουν καρτα γραφικών? γτ δεν με ενδιαφέρει το gaming απλά να κάνω την δουλειά μου σε οτι αφορά ανάλυση δεδομένων και επεξεργασία λαιτ φωτογραφιών. Απλά δεν βρίσκω μια σωστη σύγκριση ούτε στα benchmarks και λογικό αφού δεν έχουν καιρό οι ρ7 που κυκλοφόρησαν.... Ποιο χρησιμοποιείς για ανάλυση δεδομένων?
nekos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ποιο χρησιμοποιείς για ανάλυση δεδομένων? κυριως originLab μετα παω σε αλλα και οχι τπτ τρομερα σπανια αναγκαζομαι να κανω και χρηση C++ μετα σαν χομπυ το ps αλλα οχι παλι τρελα πραγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα