Tenshi Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γελάω εδώ και κανα τέταρτο γιατί ο (βοηθός μάλλον) φαρμακοποιός πήρε το πτυχίο του με μέσο. Οχι δέν είναι σωστό, καθότι περιέχει 0.9% χλωριούχο νάτριο. Το χλωριούχο νάτριο είναι το γνωστό μας αλάτι. Το αλάτι είναι διαβρωτικό. Βάλτε φαντασία για το τί θα πάθει το ψυγείο. 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γελάω εδώ και κανα τέταρτο γιατί ο (βοηθός μάλλον) φαρμακοποιός πήρε το πτυχίο του με μέσο. Οχι δέν είναι σωστό, καθότι περιέχει 0.9% χλωριούχο νάτριο. Το χλωριούχο νάτριο είναι το γνωστό μας αλάτι. Το αλάτι είναι διαβρωτικό. Βάλτε φαντασία για το τί θα πάθει το ψυγείο. Σωστότατος! Σαν της βρύσης ειναι σχεδόν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Επιτέλους το σωστοοοο και πριν το ειπες για το αλλο
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 και πριν το ειπες για το αλλο Όχι, σωστό είναι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σαπουναδα μπορώ να βάλω στο ψυγείο? Οχι
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οχι Στο εξωτερικό θέλω να βάλω γιατί έχει σημάδια από το προηγούμενο υγρό και θέλω να το καθαρίσω και μέσα θα βάλω wfi σκέτο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Στο εξωτερικό θέλω να βάλω γιατί έχει σημάδια από το προηγούμενο υγρό και θέλω να το καθαρίσω και μέσα θα βάλω wfi σκέτο.Καλό πλύσιμο με νερό και θα καθαρίσει
Megatontnt Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, αυτά που κύκλωσα είναι το λεγόμενο plasticizer; ή κάνω λάθος; Ps: αν δεν φαίνεται πείτε το μου να ανεβάσω καλύτερες φωτογραφιες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τόσο λίγο δεν νομίζω να είναι, έτσι μέσα σε υγρό δύσκολα θα τι δεις, συνήθως βουλώνει Block και ψυγεία και θέλουν άνοιγμα (τα Block τουλάχιστον) για να καθαρισουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα