Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά σε άλλο φαρμακείο 10€!!!Κάτι λάθος ζητάς η δεν καταλαβαίνουν τι θέλεις Αυτά πχ που πήρα εγώ γράφουν τιμή επάνω 1, 51, όπου και να πήγα το ίδιο
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πως ακριβώς το ζήτησες? Εγω είπα απεσταγμενο ή wfi. Αν μπορείς στείλε μου μια φωτογραφία να δω δηλαδή μπας και το βρω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Water for injection ζήτησα Θα σου βγάλω φωτογραφία το μπουκάλι μόλις σχολασω
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Water for injection ζήτησα Θα σου βγάλω φωτογραφία το μπουκάλι μόλις σχολασω μην με ξεχάσεις
Konstantinio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πως ακριβώς το ζήτησες? Εγω είπα απεσταγμενο ή wfi. Αν μπορείς στείλε μου μια φωτογραφία να δω δηλαδή μπας και το βρω Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα επεσταγμενο νερο σε σουπερ μαρκετ δεν υπαρχει! Πηγα και εγω σημερα συγκεκριμενα σε 5 φαρμακεια και στα 4 απο αυτα δεν ξεραν καν τι ειναι ειναι το wfi! Ζητησε το water for injenction! Στο 5ο φαρμακειο που πηγα το βρηκα και ειχε 1.7 το λιτρο!
vasilissouvlaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα επεσταγμενο νερο σε σουπερ μαρκετ δεν υπαρχει! Πηγα και εγω σημερα συγκεκριμενα σε 5 φαρμακεια και στα 4 απο αυτα δεν ξεραν καν τι ειναι ειναι το wfi! Ζητησε το water for injenction! Στο 5ο φαρμακειο που πηγα το βρηκα και ειχε 1.7 το λιτρο! και ακομα ψαχνω
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παιδιά κάποιος από Χανιά να με βοηθήσει με το απεσταγμενο.
life is music Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδιά κάποιος από Χανιά να με βοηθήσει με το απεσταγμενο. γτ δεν λες σε καποιο μέλος να σ αγορασει ενα να στο στηλει και μετανα του το πληρωσεις αφου δεν μπορεις να το βρεις !
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 γτ δεν λες σε καποιο μέλος να σ αγορασει ενα να στο στηλει και μετανα του το πληρωσεις αφου δεν μπορεις να το βρεις ! Το έχω σκεφτεί αλλά λέω ποιος θα μπει στο κόπο
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://b34i.imgup.net/20170404_29ad2.jpg Σωστο δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα