vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δεν βρίσκω απεσταγμενο νερο. Αν φτιάξω μόνος μου είναι το ίδιο?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Βρε Βασιλη, αγορασε απο φαρμακειο wfi (1,5€ το 1λιτρο) και καντο πλυσεις με εκεινο. Πως το εκανα εγω: 1. Εκανα 2 πλυσεις με ξυδι στο ψυγειο κουνωντας το δυνατα ωστε να παει παντου το ξυδι. 2. Εβαλα τον ενα σωληνα του κατω απο το στομιο της βρυσης του σπιτιου και την ανοιξα φουλ. Το αφησα για κανα 2λεπτο να μεχρι να πεταει πεντακαθαρο νερο απο τον αλλον σωληνα. 3. Εκανα 3 πλυσεις με wfi. Βαζοντας λιγο απο τον εναν σωληνα, φυσωντας στον ιδιο για να μεταφερθει μεσα στο ψυγειο και αυτο ηταν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Βρε Βασιλη, αγορασε απο φαρμακειο wfi (1,5€ το 1λιτρο) και καντο πλυσεις με εκεινο. Πως το εκανα εγω: 1. Εκανα 2 πλυσεις με ξυδι στο ψυγειο κουνωντας το δυνατα ωστε να παει παντου το ξυδι. 2. Εβαλα τον ενα σωληνα του κατω απο το στομιο της βρυσης του σπιτιου και την ανοιξα φουλ. Το αφησα για κανα 2λεπτο να μεχρι να πεταει πεντακαθαρο νερο απο τον αλλον σωληνα. 3. Εκανα 3 πλυσεις με wfi. Βαζοντας λιγο απο τον εναν σωληνα, φυσωντας στον ιδιο για να μεταφερθει μεσα στο ψυγειο και αυτο ηταν. 7.5€ έχει στο φαρμακείο αλλά δεν το έχουν και πρέπει να το παραγγείλουν
Tenshi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το WFI παίζει 1,5~2,5 ευρώ το λίτρο.Οτιδήποτε πάνω απο αυτό,είτε σε κλέβουν είτε μας κοροϊδεύεις.Ακόμα και το branded αποσταγμένο τύπου Nanoxia,κοστολογείται κάτω απο 5 ευρώ. Σε μια πόλη 70Κ κατοίκων, έχω τουλάχιστον 8 φαρμακεία σε ακτίνα 500 μέτρων.Σε ποια ραχούλα βρίσκεσαι και δέν έχεις εναλλακτική (άλλα μπορείς να βρείς ψυγείο/reservoir/αντλία/fittings/σωληνώσεις) ; Αφού προτίθεσαι να κάνεις την παλικαριά και να φτιάξεις αποσταγμένο νερό,go for the extra mile και ψάξου για υγρο πυρ! Καλή τύχη farcry2 clone. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2017 από Tenshi 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 7.5€ έχει στο φαρμακείο αλλά δεν το έχουν και πρέπει να το παραγγείλουν1,52€ είναι η ακριβής τιμή λιανικής πωλησης. Το φαρμακείο μου το έδωσε 1,50€. 7,5€ είναι καθαρά κλεψιά
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 1,52€ είναι η ακριβής τιμή λιανικής πωλησης. Το φαρμακείο μου το έδωσε 1,50€. 7,5€ είναι καθαρά κλεψιά Γιαυτο και δεν το παράγγειλα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τότε τι υγρό θα βαλεις μέσα; Που στο καλό μένεις και δεν έχει δεύτερο φαρμακείο;
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τότε τι υγρό θα βαλεις μέσα; Που στο καλό μένεις και δεν έχει δεύτερο φαρμακείο; Δοκίμασα βενζινάδικο και μετά φαρμακείο. Υγρό λέω να βάλω αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/2732/TFC-Feser-F1-Pure-Blue-Cooling-Fluid
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μηπως στο φαρμακειο καταλαβε ενεσιμο ορο ?(που περιλαμβανει και διαφορα αλλα καθως και χλωριουχο νατριο και δεν μας κανει) αλλα και παλι τα 7,5 ευρω μου φαινοντα παρα πολλα 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Παιδιά παράγγειλα απεσταγμενο και δεν προχωράει η παραγγελία πέρα από την επεξεργασία. Σε κανένα σουπερμάρκετ δεν έχει
litmane Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Παιδιά παράγγειλα απεσταγμενο και δεν προχωράει η παραγγελία πέρα από την επεξεργασία. Σε κανένα σουπερμάρκετ δεν έχει Φυσικα και εχει
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Φυσικα και εχει Απεσταγμενο οχι απιονισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα