Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αλλά θες ροή για να βγουν τα σκουπίδια από μέσα.

Αν δεν θες με τίποτα να χρησιμοποιήσεις νερό βρύσης,

μπορείς να φτιάξεις ένα πρόχειρο κύκλωμα με wfi όπου

το reservoir θα είναι μια βαθειά λεκάνη με την εισροή/εκροή

να είναι αντιδιαμετρικά τοποθετημένες και η εκροή χαμηλότερα από

την εισροή. Έτσι τυχόν σκουπιδάκια θα μένουν στον πάτο και

στο κύκλωμα θα μπαίνει μονίμως καθαρό νερό. Το αφήνεις

για κάποιες ώρες και είσαι παραπάνω από κομπλέ.

Δημοσ.

Με το waterblock κάνω το ίδιο ή πρέπει να το λησω γιατί έχει νικελ πάνω? (Δεν εχω αντλία για να τη δουλέψω.

Πάντα το λύνεις και καθαρίζεις τα fin μέσα, μπορεί να μην έχει και τίποτα βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Πάντα το λύνεις και καθαρίζεις τα fin μέσα, μπορεί να μην έχει και τίποτα βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Έχει καμία φράντζα ή κανένα λαστιχάκι που θα πρέπει να αλλάξω?

Δημοσ.

το είδα τώρα και είδα πως είναι. το θέμα είναι ότι το χάλκινο το καθαρίζω με ξύδι ενώ στο νίκελ δεν βάζω καθόλου?

Νεράκι και στα δύο. Ή αν θες καθαρό οινόπνευμα. Εγώ με καθαρό οινόπνευμα το έκανα το μπλοκ μέσα έξω και έλαμψε! (Είναι nickel-copper)
Δημοσ.

Νεράκι και στα δύο. Ή αν θες καθαρό οινόπνευμα. Εγώ με καθαρό οινόπνευμα το έκανα το μπλοκ μέσα έξω και έλαμψε! (Είναι nickel-copper)

Στο ψυγείο μέσα λέω να βάλω ξύδι και να το κουνήσω καλά (γιατί η αντλία δεν έχει έρθει ακόμα) και μετά με απεσταγμενο νερο.

• Moderators
Δημοσ.

Άμα βάλεις σκέτο ξύδι θέλει πάρα πολύ καλό πλύσιμο πάρα πολλές φορές αν δεν πλυθεί καλά ότι έχεις επινικελομενο με τον καιρό θα φύγει η επινικελωση

Μπορείς να διαλύσεις το ξύδι μέσα σε νερό μια καλή αναλογία είναι 1 μέρος ξύδι 3 νερό

Αν είναι πάρα πολύ χάλια ξεκινά με καυτό νερό κι μετά το ξύδι, αν ο προηγούμενος είχε θέμα με plasticazer τότε το ξύδι δεν πρόκειται να βοηθήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...