GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο safe τρόπος για να καθαρίσω εσωτερικά το ψυγείο μου (360αρι). Διάβασα καυτό νερό και αρκετές πλύσεις. Κάτι πιο δραστικό; Υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά; Είναι με χάλκινα heatpipes, γκρι φινς (old school).
fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ξύδι!!! Εγώ σε κάτι μτχ που είχα πάρει παλιά και ήταν σε χάλια κατάσταση με χρώμα κτλπ έκανα μία πλύση με ξύδι, μετά έβαλα ξύδι με wfi και τα έβαλα να δουλέψουν 1 ώρα με μικρό φίλτρο (για τυχόν σκουπίδια). Μετά ένα καλό πλύσιμο με καυτό νερό και ξέπλυμα με απεσταγμένο (όχι απιονισμένο). Εάν δεν είναι σε πολύ χάλια κατάσταση απλά δεν κάνεις το βήμα με την αντλία-φιλτρο. Θα γίνουν καλύτερα και από καινούργια 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Θενκς. Πολυ χαλιά δεν είναι αλλά σίγουρα έχει βρώμα μέσα. Ευχαριστώ και παλι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πολύ καλό ξέπλυμα μετά τι ξύδι αλλιώς θα σε φάει μετά ότι νίκελ έχει σε χρόνο ρεκόρ
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Θενκς γιατί το μπλοκ το μισό είναι νίκελ.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Έκανα 2 πλύσεις με ξύδι έβγαλε αρκετή βρώμα. Το πέρασα μετά στην βρύση με φουλ πίεση αρκετή ώρα και μετά 3 πλύσεις με WFI. Καλά είμαι; Έφυγε και η παραμικρή μυρωδιά ξυδιού! 1
fallen4ngel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έκανα 2 πλύσεις με ξύδι έβγαλε αρκετή βρώμα. Το πέρασα μετά στην βρύση με φουλ πίεση αρκετή ώρα και μετά 3 πλύσεις με WFI. Καλά είμαι; Έφυγε και η παραμικρή μυρωδιά ξυδιού! Μία χαρά είσαι. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 το wfi τι ειναι γιατι με ενδιαφερει να καθαρισω το δικο μου ψυγειο? 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ορος απο φαρμακειο. το χρησιμοποιουμε ως το νερο στο κυκλωμα! Δεν αφηνει αλατα κτλ..
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Απεσταλμένο νερό δεν βγάζει ο αφυγραντηρας ή κάνω λάθος?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω ούτε θα έβαζα κάτι τετοιο 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Θα πάω τη πέμπτη μετά τη δουλειά να βρώ. Πρώτα ξύδι και μετά το απεσταγμενο ετσι?
Whitefanged Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Απεσταλμένο νερό δεν βγάζει ο αφυγραντηρας ή κάνω λάθος? Απιονισμένο βγάζει, συν πιθανά κατάλοιπα ανάλογα την ποιότητα του αέρα, όπως μούχλα. Το απιονισμένο είναι ούτως ή άλλως ακατάλληλο για κυκλώματα υδρόψυξης πόσω μάλλον από αφυγραντήρα. Απεσταγμένο νερό θες ή καλύτερα δισσαπεσταγμένο (wfi) το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι είναι απαλλαγμένο και από μικροοργανισμούς. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κάντο όπως το έκανα εγώ. Ξυδι, βρύση, WFI. (Άσε το νερό της βρύσης να τρέξει ώστε να βγάλει και το παραμικρό μόριο ξυδιού μέσα από το ψυγείο.) Αν πάει ξύδι πάνω σε νίκελ να ξες ότι θα χάσει την όλη γυαλαδα του και θα φαίνεται άσχημα, οπότε λίγη προσοχή.
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αν βουτήξω όλο το ψυγείο στο νερό (απεσταγμενο) θα υπάρξει θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα