Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Tablet lenovo 5500-H πρόσφατα δεν φόρτιζε σωστά δηλαδή συνδέονταν και αποσυνδέονταν με τα πολλά κατάλαβα πως είναι το Micro USB σπασμένο και το πήγα για αντικατάσταση εκεί μου είπαν πως έχει κάψει κάτι μου φαίνεται λίγο απίθανο διότι συνδέονταν στο ρεύμα πριν απο αυτό απλά αποσυνδεονταν και σήμερα παρατήρησα πως έχει βάλει το βύσμα ανάποδα και για αυτό εστηλα μήπως και δεν έβαλε σωστά το βύσμα

Καλύτερη λήψη δεν μπορούσα να βγάλω

classifieds-270867-0-54234000-1488908117_thumb.jpg

Δημοσ.

Η φωτό δεν ανοίγει,να το δούμε καλύτερα..ΑΝ έχουν ζημιά η "χαλκόδρομοι" κατά την αποκόλληση του Usb,πολύ φοβάμαι.. δύσκολο για επισκευη ξανά!

Δημοσ.

Δηλαδή με λίγα λόγια μου λέτε πως αυτός που άλλαξε το micro USB μπορεί να χάλασε και αυτά ; εγώ έστειλα μήπως βρεθεί κάποια άλλη λύση αυτός μου είπε πως δεν φτειαχνετε. Στην φότο δείχνω πως όπως είναι η τρύπα απο το πλαστικό στο ταμπλετ το USB μέσα είναι ανάποδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξε το(ΑΝ μπορείς)και ανέβασε φωτό

ίσως να μην έχει τοποθετήσει το ίδιο mini usb...

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις ότι και να έχει τοποθετήσει, όταν οι επαφές στα άκρα του USB είναι συγκεκριμένης πολικότητας (από τη μία συν, από την άλλη πλην-εξαρτάται πως το κοιτάς) αν  το βάλει ανάποδα αυτόματα αντιστρέφονται οπότε και εφαρμόζεται ανάποδη τάση από τον φορτιστή. Να το ξαναπάς απαιτώντας τη σωστή τοποθέτηση του ανταλλακτικού. Τώρα, εάν εσωτερικά υπήρξε βλάβη με καμένα τα πλησιέστερα εξαρτήματα, μαύρισμα/κάψιμο πλακέτας, αποκόλληση χαλκογραμμών κλπ από λάθος χειρισμό του ανθρώπινου δυναμικού, το service υποχρεούται να σε αποζημιώσει ανεξαρτήτως κόστους.

*και όχι μην το ανοίξεις, γιατί έαν υπάρξει παρέμβαση τρίτου θα μπορέσει ο τεχνικός κάλλιστα να αποποιηθεί ευθύνες.

Επεξ/σία από Tragic!
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά θα το πάω σε ένα άλλο μαγαζί εστηλα εδώ απλά γιατί είδα πως το κολισε ανάποδα και ήθελα να μάθω αν αυτό θα ηταν ένα πρόβλημα για αυτό θα το πάω σε άλλον έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να του την βγω γιατί το είχα ανοίξει μόνος πριν πάω εκεί όποτε θα μου την πει. Αν και θα κοιτάξω και κόστος επισκευεις γιατί πλέον καλύτερα να αγοράζεις καινούργιο παρά να ασχολείσαι ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...