trikos93 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Tablet lenovo 5500-H πρόσφατα δεν φόρτιζε σωστά δηλαδή συνδέονταν και αποσυνδέονταν με τα πολλά κατάλαβα πως είναι το Micro USB σπασμένο και το πήγα για αντικατάσταση εκεί μου είπαν πως έχει κάψει κάτι μου φαίνεται λίγο απίθανο διότι συνδέονταν στο ρεύμα πριν απο αυτό απλά αποσυνδεονταν και σήμερα παρατήρησα πως έχει βάλει το βύσμα ανάποδα και για αυτό εστηλα μήπως και δεν έβαλε σωστά το βύσμα Καλύτερη λήψη δεν μπορούσα να βγάλω
coolerman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Η φωτό δεν ανοίγει,να το δούμε καλύτερα..ΑΝ έχουν ζημιά η "χαλκόδρομοι" κατά την αποκόλληση του Usb,πολύ φοβάμαι.. δύσκολο για επισκευη ξανά!
trikos93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δηλαδή με λίγα λόγια μου λέτε πως αυτός που άλλαξε το micro USB μπορεί να χάλασε και αυτά ; εγώ έστειλα μήπως βρεθεί κάποια άλλη λύση αυτός μου είπε πως δεν φτειαχνετε. Στην φότο δείχνω πως όπως είναι η τρύπα απο το πλαστικό στο ταμπλετ το USB μέσα είναι ανάποδα
coolerman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Άνοιξε το(ΑΝ μπορείς)και ανέβασε φωτό ίσως να μην έχει τοποθετήσει το ίδιο mini usb... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από coolerman
Tragic! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρε σεις ότι και να έχει τοποθετήσει, όταν οι επαφές στα άκρα του USB είναι συγκεκριμένης πολικότητας (από τη μία συν, από την άλλη πλην-εξαρτάται πως το κοιτάς) αν το βάλει ανάποδα αυτόματα αντιστρέφονται οπότε και εφαρμόζεται ανάποδη τάση από τον φορτιστή. Να το ξαναπάς απαιτώντας τη σωστή τοποθέτηση του ανταλλακτικού. Τώρα, εάν εσωτερικά υπήρξε βλάβη με καμένα τα πλησιέστερα εξαρτήματα, μαύρισμα/κάψιμο πλακέτας, αποκόλληση χαλκογραμμών κλπ από λάθος χειρισμό του ανθρώπινου δυναμικού, το service υποχρεούται να σε αποζημιώσει ανεξαρτήτως κόστους. *και όχι μην το ανοίξεις, γιατί έαν υπάρξει παρέμβαση τρίτου θα μπορέσει ο τεχνικός κάλλιστα να αποποιηθεί ευθύνες. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από Tragic!
trikos93 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά θα το πάω σε ένα άλλο μαγαζί εστηλα εδώ απλά γιατί είδα πως το κολισε ανάποδα και ήθελα να μάθω αν αυτό θα ηταν ένα πρόβλημα για αυτό θα το πάω σε άλλον έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να του την βγω γιατί το είχα ανοίξει μόνος πριν πάω εκεί όποτε θα μου την πει. Αν και θα κοιτάξω και κόστος επισκευεις γιατί πλέον καλύτερα να αγοράζεις καινούργιο παρά να ασχολείσαι ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα