ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 γραμμένα έχω τα sites μιλάω πάντα βάση την εμπειρία μου δες το χονορ βγάζει ίδιες και κατά την γνώμη μου καλύτερες φώτο απ το se
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 οσο για ενημερωσεις λογισμικου εννοειται οτι θα εχει για τα επομενα χρονια.. μιλαμε για κινητο ναυαρχιδα εταιριας απο τις μεγαλυτερες στον κοσμο στο ειδος... εχετε χασει την μπαλα μερικοι και βλεπετε μηλα μεχρι και στον υπνο σας Παλι καλα που εχουμε και τους υπολοιπους''γνωστες'' που λενε τα δικα τους. Κινητο ναυαρχιδα το s6(πλεον)? Ενημερωσεις λογισμικου για χρονια κιολας? Οχι αλλη παραπληροφοριση πραγματικα.Ακομα και οσοι εχουν περασει απο galaxy συσκευες απο τα χερια τους τα διαβαζουμε αυτα και γελαμε.
smaik Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Τελικα απεκτησα το iphone 6s 32gb ετσι για αλλαγη,να γνωρισω και το λειτουργικο της apple.Για αρχη μου φαινεται πολυ ευκολο και το κινητο εξαιρετικο και πολυ γρηγορο αλλα δεν θελω να κανω συγκριση με καποιο android καθως δεν ειχα ποτε καποιο ακριβο μοντελο και θα ηταν αδικο. Εγινε μια αναβαθμηση το ios σε 10.3.1 και ηρθε ενα μηνυμα απο vodafone οτι ολοκληρωθηκε το δικτυο 4G.Αυτο υπαρχει πουθενα σε ρυθμιση να μπορω να διαλεγω 3G,4G ή ειναι αυτοματο? Βγαζει καποια ενδειξη πουθενα?
D.Luffy Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 γραμμένα έχω τα sites μιλάω πάντα βάση την εμπειρία μου δες το χονορ βγάζει ίδιες και κατά την γνώμη μου καλύτερες φώτο απ το se Εμένα μου φένεται από τις φωτό που παρέθεσες ότι το SE τραβάει πολύ καλύτερα. Ο φωτισμός στη φωτό που τραβήχτηκε με το Honor είναι λίγο ό,τι να ναι και υπάρχει πολύ κιτρινίλα.
Neg Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Καλά λέτε ότι θέλετε, η κάμερα που έχει πάνω το SE = 6S είναι άψογη, κατέβασε την ProCamera εφαρμογή που έχει επαγγελματικές λειτουργίες και έλα τότε να τις συγκρίνουμε 100% να δούμε πιο τραβάει καλύτερα, από μία φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο με την Default Camera App Που δεν σου δίνει επιλογές για το λευκό, iso Κλπ δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Επίσης οι φωτογραφίες παραπάνω είναι συμπιεσμένες. 1200x900 άμα γουστάρεις να το πάμε ακόμα σε πιο βάθος με RAW φωτογραφίες από το iPhone.
D.Luffy Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 άμα γουστάρεις να το πάμε ακόμα σε πιο βάθος με RAW φωτογραφίες από το iPhone. Ούτε καν αυτό δεν χρειάζεται να κάνεις. Στις φωτό τουλάχιστον που παρέθεσε ο Ziaba αυτή του SE έχει πολύ πιο φυσικά χρώματα και φωτισμό. 1
panos- Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εγινε μια αναβαθμηση το ios σε 10.3.1 και ηρθε ενα μηνυμα απο vodafone οτι ολοκληρωθηκε το δικτυο 4G.Αυτο υπαρχει πουθενα σε ρυθμιση να μπορω να διαλεγω 3G,4G ή ειναι αυτοματο? Βγαζει καποια ενδειξη πουθενα? Για να διαλέγεις αν θες μόνο 2G ή 2G/3G ή 2G/3G/4G δεν θυμάμαι που είναι η ρύθμιση αλλά υπάρχει νομίζω κάπου κάτω από τα δεδομένα στις ρυθμίσεις. Για να βλέπεις σε τι έχεις συνδεθεί θα παρατηρήσεις ότι όταν είσαι με ανοιχτά δεδομένα και όχι σε WiFi τότε δίπλα από το δίκτυο σου πάνω αριστερά εμφανίζεται ένα 4G είτε Η/Η+ (Γρήγορο 3G δηλαδή) ανάλογα την ταχύτητα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα