petran91 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 πως?αν συνδέσεις χύμα το iphone με οποιοδήποτε pc, printer και το αναγνωρίζει ως εξωτερικός χώρος αποθήκευσής όπως τα android και κάνεις κόπι-πάστε, εκτύπωσή κτλ? πλάκα μας κάνεις Σε printer δεν ξέρω. Σε PC κανονικότατα σαν εξωτερικό χώρο αποθήκευσης το αναγνωρίζει εμφανίζοντας μόνο το φάκελο με τις φωτογραφίες και τα βίντεο βέβαια.. 1
smaik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Επειδη παιζει στις επιλογες και ενα 6s 32gb να το δω σοβαρα? Ειναι 100 ευρω πιο ακριβο αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετα τα 32g.Βεβαια απ'οτι ειδα εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια
taslikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Επειδη παιζει στις επιλογες και ενα 6s 32gb να το δω σοβαρα? Ειναι 100 ευρω πιο ακριβο αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετα τα 32g.Βεβαια απ'οτι ειδα εχει μεγαλυτερη μεταπωλητικη αξια Ναι αξίζει είναι η αλήθεια. Εξωτερικά δεν χρειάζεται να εξηγήσω είναι φανερές οι αλλαγές στην οθόνη κλπ. Επίσης έχει πιο γρήγορο αισθητήρα δακτυλικού, τέλος έχει το 3D Touch που εμένα με έχει βολέψει. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι το 6s έχει καλύτερη μπροστινή καμερα, πίσω έχουν την ίδια, επεξεργαστή κλπ ίδια. Τα αξίζει τα 100€ θεωρώ αν μπορείς να τα διαθέσεις.
smaik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Eυχαριστω πολυ,ξεχασα ομως να αναφερω πως το 6s ειναι καινουργιο μεν αλλα με αγγλικο φορτιστη.Παιζει καποιο αρνητικο ρολο αυτο?
taslikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Eυχαριστω πολυ,ξεχασα ομως να αναφερω πως το 6s ειναι καινουργιο μεν αλλα με αγγλικο φορτιστη.Παιζει καποιο αρνητικο ρολο αυτο? πρεπει να αγορασεις αλλο πριζακι. παρε ενα καλο απο σκρουτζ μεχρι 20 κανουν αν εχεις απο αλλη συσκευη κανει...
smaik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Με ανταπτορα ειναι.Σαν μεταπωλητικη αξια ρωτησα αν αξιζει
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κλασεις ανώτερο το s6. Τι κόλλημα έχετε φάει μερικοί με την οθονουλα και το κινητό του 2010 iphone se? Μακρια.
Donalhioy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Εχω βρει αυτα τα 2 κινητα Η χρηση που τα θελω ειναι απλη με εμφαση πιο πολυ στην φωτο και βιντεο.Θελω να το κρατησω 2-3 χρονια χωρις προβληματα. μιας και εισαι ανεμεσα στα 2... και θελεις να δωσεις βαση σε φωτο και βιντεο... τοτε πας προς s6 απλα..
GeorgeHellas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 φωτό και βίντεο τα galaxy είναι ανώτερα.. s6>se
Neg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 μιας και εισαι ανεμεσα στα 2... και θελεις να δωσεις βαση σε φωτο και βιντεο... τοτε πας προς s6 απλα.. Ξεχνόντας τα υπόλοιπα αρνητικά της συσκευής.. ήμαρτον τι παίρνεται; Ζήτημα να διάβασα 4 χρήσιμα σχόλια που να μην λένε ανακρίβειες βασισμένε σε απωθημένα του κάθε Fanboy. Φίλε μου το SE το είχα στην κατοχή μου, άριστο κινητό είναι άμα θες κάτι μικρό με σούπερ κάμερα, είναι ουσιαστικά το 6S σε μικρό. Δεν θα το μετανιώσεις. Άσε που θα έχεις και σίγουρες ενημερώσεις λογισμικού για τα επόμενα χρόνια. Όσο για το "δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το iPhone και αγόρασε φτηνο Samsung" ξεπερνάει τα επίπεδα βλακείας συγνώμη κιόλας αλλά να μιλήσουμε σοβαρά είναι εφάμιλλο με τα σχόλια τα κινέζικα των 100 είναι καλύτερα από iPhone. Ότι του κατέβει του καθενός σε αυτό το φόρουμ. 1
smaik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.Εχω καταληξει στο iphone 6s.To μονο που με προβληματιζει ειναι η επιλογη αναμεσα σε ενα καινουργιο απο σκρουτζομαγαζο eu με ανταπτωρα στα 520 ευρω ή ενα refurdished groupA στα 420 ευρω.Τα 420 ειναι πιο κοντα στο badget μου αλλα δεν ξερω μηπως το διακινδυνευω.Ποια η γνωμη σας? 1
Neg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.Εχω καταληξει στο iphone 6s.To μονο που με προβληματιζει ειναι η επιλογη αναμεσα σε ενα καινουργιο απο σκρουτζομαγαζο eu με ανταπτωρα στα 520 ευρω ή ενα refurdished groupA στα 420 ευρω.Τα 420 ειναι πιο κοντα στο badget μου αλλα δεν ξερω μηπως το διακινδυνευω.Ποια η γνωμη σας? Αν είναι Apple Refubrished τότε ναι.. διαφορετικά καινούργιο. 2
Donalhioy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ξεχνόντας τα υπόλοιπα αρνητικά της συσκευής.. ήμαρτον τι παίρνεται; λένε ανακρίβειες βασισμένε σε απωθημένα του κάθε Fanboy. Φίλε μου το SE ( άριστο, σούπερ κάμερα σίγουρες ενημερώσεις λογισμικού για τα επόμενα χρόνια. Όσο για το "δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το iPhone και αγόρασε φτηνο Samsung" ξεπερνάει τα επίπεδα βλακείας οτι να΄ναι εισαι καταρχην το samsung galaxy s6 δεν ειναι φτηνο samsung... μιας που ελεγες για επιπεδα βλακειας για την κατηγορια του (στις 5,1 ιντσες) δεν εχει αρνητικα... ποσο μαλλον για απλη χρηση οσο για ενημερωσεις λογισμικου εννοειται οτι θα εχει για τα επομενα χρονια.. μιλαμε για κινητο ναυαρχιδα εταιριας απο τις μεγαλυτερες στον κοσμο στο ειδος... εχετε χασει την μπαλα μερικοι και βλεπετε μηλα μεχρι και στον υπνο σας παλι καλα που δεν εισαι fanboy δηλαδη... φαντασου να ησουν κιολας..
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Σε printer δεν ξέρω. Σε PC κανονικότατα σαν εξωτερικό χώρο αποθήκευσης το αναγνωρίζει εμφανίζοντας μόνο το φάκελο με τις φωτογραφίες και τα βίντεο βέβαια.. το pc πρέπει να να win7 και άνω που έκανα δοκιμή αλλιώς δεν παίζει πχ σε linux ή win vista Ξεχνόντας τα υπόλοιπα αρνητικά της συσκευής.. ήμαρτον τι παίρνεται; Ζήτημα να διάβασα 4 χρήσιμα σχόλια που να μην λένε ανακρίβειες βασισμένε σε απωθημένα του κάθε Fanboy. Φίλε μου το SE το είχα στην κατοχή μου, άριστο κινητό είναι άμα θες κάτι μικρό με σούπερ κάμερα, είναι ουσιαστικά το 6S σε μικρό. Δεν θα το μετανιώσεις. Άσε που θα έχεις και σίγουρες ενημερώσεις λογισμικού για τα επόμενα χρόνια. Όσο για το "δεν μπορείς να κάνεις πολλά με το iPhone και αγόρασε φτηνο Samsung" ξεπερνάει τα επίπεδα βλακείας συγνώμη κιόλας αλλά να μιλήσουμε σοβαρά είναι εφάμιλλο με τα σχόλια τα κινέζικα των 100 είναι καλύτερα από iPhone. Ότι του κατέβει του καθενός σε αυτό το φόρουμ. η κάμερα του είναι επίπεδου mid range συσκευής του 2016 και σε καμία περίπτωσή δεν είναι σούπερ ... για να ξέρεις οι συσκευές με σούπερ κάμερες είναι το pixel, htc 10 και s7 όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν και το se είναι πολύ πίσω απ αυτούς
taslikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 το pc πρέπει να να win7 και άνω που έκανα δοκιμή αλλιώς δεν παίζει πχ σε linux ή win vista η κάμερα του είναι επίπεδου mid range συσκευής του 2016 και σε καμία περίπτωσή δεν είναι σούπερ ... για να ξέρεις οι συσκευές με σούπερ κάμερες είναι το pixel, htc 10 και s7 όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν και το se είναι πολύ πίσω απ αυτούς Σε site με τεστ στις κάμερες(αυτό που προωθούσε η google με το pixel) βάζουν σκορ στο iPhone 6s(ίδιο με se) 82 στο 6s plus 84 και στα αλλά που είπες 86-89(pixel κορυφή). Εκεί που θέλω να φτάσω είναι πως η διαφορά είναι μηδαμινή καθώς δεν μπορείς να συγκρίνεις κορυφαίες κάμερες ενώ είναι οι καλύτερες. Αυτά τα site επικεντρώνονται περισσότερο στις φωτογραφίες και λιγότερο στα βίντεο/slo mo στα οποία το iPhone είναι κορυφή δείτε δείγμα βίντεο από s7 και ένα iPhone 6s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα