Προς το περιεχόμενο

iphone SE vs samsung s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πάρει το 5s ειναι αλήθεια αν το μετά νοιώσει θα το πουλήσει εύκολα αλλα μην λες για τα παράνομα μονο ,ας βάλει μερικά τραγούδια που έχει στο pc του στο κινητό ,ας μεταφέρει φωτό απο το κινητό στο pc,ας κανει μια απλή παραμετροποίηση βρε αδερφέ ,να βάλει ήχους ,ringtones ν αγοράσει τραγούδι και να το μεταφέρει στο pc ,ρε μερικά γίνονται απλα πρεπει να πάει να σπουδάσει το iTunes αλλα σίγουρα θα σιχαθεί τον εαυτό του απο την ταλαιπορεια

Όλα αυτά που λες γίνονται μέσω του iTunes και είναι πανεύκολα. Μάλιστα είναι πολύ πιο τακτοποιημένα από το να τα πετάς σε φακέλους στο android και να τα ψάχνεις μετά... πρέπει να δουλέψετε iPhone στο έπακρο για να δείτε ποσό εξυπηρετικα είναι. Το ίδιο καλά είναι και τα galaxy όμως μόνο το s7 μέχρι στιγμής. Το s6 δεν αξίζει θα το περνάτε για τον εαυτό σας σήμερα; εγώ προσωπικά δεν θέλω κινητό που ζεσταίνεται πολύ και χρειάζεται πρίζα συνεχώς.. επίσης θέλω κινητό να παίρνει αναβαθμίσεις για 5 έτη... δεν έχω θέμα με το λειτουργικό είναι εντελώς θέμα προτίμησης της συσκευής.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα αυτά που λες γίνονται μέσω του iTunes και είναι πανεύκολα. Μάλιστα είναι πολύ πιο τακτοποιημένα από το να τα πετάς σε φακέλους στο android και να τα ψάχνεις μετά... πρέπει να δουλέψετε iPhone στο έπακρο για να δείτε ποσό εξυπηρετικα είναι. Το ίδιο καλά είναι και τα galaxy όμως μόνο το s7 μέχρι στιγμής. Το s6 δεν αξίζει θα το περνάτε για τον εαυτό σας σήμερα; εγώ προσωπικά δεν θέλω κινητό που ζεσταίνεται πολύ και χρειάζεται πρίζα συνεχώς.. επίσης θέλω κινητό να παίρνει αναβαθμίσεις για 5 έτη... δεν έχω θέμα με το λειτουργικό είναι εντελώς θέμα προτίμησης της συσκευής.

Ολα και πανεύκολα αποκλείετε και μερικά ουτε με jb,5χρονια αναβαθμίσεις οκ αλλα κολλήματα ναι ,εγω δεν τολμώ στο iPad Air 2 να βάλω το 10 iOS με τόσα που εχω διαβάσει ,τι ακριβως κανεις και ζεσταίνετε ?καθεσε πανω,το εχεις στον ήλιο ?

Δημοσ.

Και τα 2 ιδια τιμη 350 ευρω

Δεν ειμαι πολυ της τεχνολογιας και στα χαρακτηριστικα κοιταξα πυρηνες,μνημες,μεγαπιξελ.....γι'αυτο ζηταω την γνωμη σας οσοι τα εχουν δοκιμασει

Που βρήκες το se 64 350 euro? Αν θες pm . Eυχαριστώ...
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για το βιντεο.Η μεταβαση απο android σε ios ειναι ευκολη ή θα τα βρω σκουρα?

Πανεύκολη πήγα από moto G σε iPhone 5s ακριβώς όπως χρησιμοποιείς τα apps στο ένα είναι και στο άλλο. Απλά δεν μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση της οθόνης όπως κανείς με launcher στα αντροιντ. Και το μοναδικό που με ενόχλησε είναι ότι για να διαγράψω το cache μιας εφαρμογής απλά ...διαγράφω όλη την εφαρμογή και την ξανά βάζω. Μην κοιτάς σπεκς τα iPhone δεν είναι σπεκ αλλά τρέχουν σαν τρελά χωρις κολλήματα. Πήγα από 5" σε 4" αλλά τώρα έχω κολλήσει με το iPhone και δεν θα το άλλαζα. Εμπειρία χρήσης είναι μια χαρά δεν θα ξετρελαθείς αλλά το ότι απλά δουλεύει ότι και να του βάλεις χωρίς να κολλάει μου αρκεί για να είμαι ευχαριστημένος. Επίσης η κάμερα του SE είναι πολύ καλή σαν να έχεις ένα 6s μικρό.

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινεται ειναι οτι ο ανθρωπος θελει να κανει απλα την δουλεια του με κατι αξιοπιστο...δεν θελει κατι παραπανω...και τα 2 λοιπον ειναι πολυ αξιοπιστα και δεν θα εχει κανενα προβλημα....με την διαφορα οτι το s6 θα το λειτουργει με κλειστα ματια...ενω μολις ανοιξει το se δεν θα ξερει ουτε πως να κινηθει στο ιντερνετ....λογικο ειναι....για καποιον που το γουσταρει το κινητο και ασχολειται η μεταβαση σε αλλο λογισμικο ειναι ευκολη,.οταν ο αλλος ομως θελει ειναι ενας απλος χρηστης χωρις να τον ενδιαφερει να κανει κατι παραπανω απο τα βασικα...δεν θα μπει ποτε στη διαδικασια να μαθει τα ios και θα του φαινονται βουνο.οταν δινουμε μια συμβουλη σε καποιον προσπαθουμε να μπουμε λιγο στη θεση του....δεν τον συμβουλευουμε λες και συμβουλευουμε τον εαυτο μας....

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινεται ειναι οτι ο ανθρωπος θελει να κανει απλα την δουλεια του με κατι αξιοπιστο...δεν θελει κατι παραπανω...και τα 2 λοιπον ειναι πολυ αξιοπιστα και δεν θα εχει κανενα προβλημα....με την διαφορα οτι το s6 θα το λειτουργει με κλειστα ματια...ενω μολις ανοιξει το se δεν θα ξερει ουτε πως να κινηθει στο ιντερνετ....λογικο ειναι....για καποιον που το γουσταρει το κινητο και ασχολειται η μεταβαση σε αλλο λογισμικο ειναι ευκολη,.οταν ο αλλος ομως θελει ειναι ενας απλος χρηστης χωρις να τον ενδιαφερει να κανει κατι παραπανω απο τα βασικα...δεν θα μπει ποτε στη διαδικασια να μαθει τα ios και θα του φαινονται βουνο.οταν δινουμε μια συμβουλη σε καποιον προσπαθουμε να μπουμε λιγο στη θεση του....δεν τον συμβουλευουμε λες και συμβουλευουμε τον εαυτο μας....

Καλά μην λέμε ότι να ναι. Το δεν θα ξέρει ούτε πως να μπει Ίντερνετ;!;! Έλεος δηλαδή!! Δεν έχει chrome το App Store ? Δεν κάνει συγχρονισμό στους σελιδοδείκτες το chrome όπως και σε αντροιντ ; Δεν λειτουργεί το ίδιο ; Τα μειλ, φβ , ινστα και τα παιχνίδια δεν είναι το ίδιο ;;; Για τα βασικά το iPhone είναι σαφώς καλύτερο !! Δεν χρειάζεται να σε νοιάζει αν θα αρχίσει να κολλάει αν θα τρέχει το ίδιο ομαλά μετά από ένα εξάμηνο ή χρόνο χωριά μα ασχολησαι κάθε τρεις και λίγο με το να το "καθαρίζεις ". Έχω το 5s τρέχω τις ίδιες εφαρμογές που έτρεχα και σε αντροιντ και όλα είναι κομπλέ και καλύτερα ακόμα. Ας πάρει το s6 να μην έχει και αναβαθμίσεις σούπερ και μετά από 1 χρόνο και λιγότερο που θα αρχίσει να κολλάει όλα μια χαρά ......εδώ το 4s που έχει φίλος μου τρέχει για απλή χρήση που το θέλει mail ,μηνύματα ,social media μια χαρά!!

• Like 1
Δημοσ.

Που βρήκες το se 64 350 euro? Αν θες pm . Eυχαριστώ...

Mε μεσο - απο γνωστο γνωστου μονο για μενα.Η τιμη του θα ειναι 375 με τιμολογιο αλλα θα μου δωσει tempered glass και μια θηκη.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Μουσικη δεν εχω περασει ακομα ουτε σε android.Δεν με πολυενδιαφερει.Αν θα παρω το se εστω εμπειρικα και μονο θα δοκιμασω το itunes.Internet,fb,insta,mail και gps θελω να χρησιμοποιω πιο πολυ.Φωτο και βιντεο να τραβας απο κινητο και να τα μεταφερεις σε pc ειναι δυσκολο?

Δημοσ.

.Φωτο και βιντεο να τραβας απο κινητο και να τα μεταφερεις σε pc ειναι δυσκολο?

Πανεύκολο. Είτε με drug and drop όπως στα android είτε με itunes. Μπορείς και αυτόματα ότι τραβάς να περνιέται αυτόματα μέσω iCloud στο pc.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτοί οι τρεις είναι οι δημοφιλέστεροι

Δημοσ.

Mε μεσο - απο γνωστο γνωστου μονο για μενα.Η τιμη του θα ειναι 375 με τιμολογιο αλλα θα μου δωσει tempered glass και μια θηκη.

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Μουσικη δεν εχω περασει ακομα ουτε σε android.Δεν με πολυενδιαφερει.Αν θα παρω το se εστω εμπειρικα και μονο θα δοκιμασω το itunes.Internet,fb,insta,mail και gps θελω να χρησιμοποιω πιο πολυ.Φωτο και βιντεο να τραβας απο κινητο και να τα μεταφερεις σε pc ειναι δυσκολο?

την πρώτη φορά ίσως δυσκολευτείς αν δεν γνωρίζεις από τέτοια άλλα μετά θα ναι υπόθεσή ρουτίνας

Δημοσ.

Το SE ειναι κινηταρα. Για οποιον δεν εχει κολλημα με τη μεγαλη οθονη το συνιστω με κλειστα ματια. Το τηλεφωνο πεταει. 

Οχι βεβαια οτι το S6 ειναι κακο τηλεφωνο, καθε αλλο. Απλα εχει ενα θεμα με τη μπαταρια του. Κατα τα αλλα ειναι πολυ δυνατο. 

Αν εχεις θεμα με την οθονη S6

Αν οχι SE

Ειναι πολλά και θα πέσει πολυ αντιπαράθεση ,εγω μετα απο 8 κινητά iPhone και με όλο το οικοςυςτημα Της Apple με φοβισμένη καρδιά πηρα το 7s και μέσα σε 1 ώρα το ερωτεύτηκα ,τώρα αλαζω οτι εχω σε android ,παντως αν το θελεις για κλήσεις μηνύματα κανένα μαιλ και γενικά για απλή χρήση ειναι αξιόπιστα τα iPhone ,τώρα οσο για το se νομιζω οτι ειναι ξεπερασμένο γενικότερα δες κανένα 6αρι ,λένε οτι ειναι γρήγορο ,ε και ?photoshop θα δουλέψεις ?η παιχνίδια στην μικρούτσικη οθόνη ,μπαταρία ειναι καλη για την ιστορία

Και μονο που θα μπει στην διαδικασία του iTunes φτάνει ,τρόμος ακομα και σε αυτούς που αγάπησαν τα iOS

Lol, το SE εχει τα χαρακτηριστικα του 6S και του προτεινεις 6; Φαινεται ποσο ασχετος εισαι απο τη στιγμη που πηρες ενα κινητο που δεν εχει καν κυκλοφορησει. Επισης τα νεα iPhone δεν χρειαζονται iTunes. 

Πανεύκολο. Είτε με drug and drop όπως στα android είτε με itunes. Μπορείς και αυτόματα ότι τραβάς να περνιέται αυτόματα μέσω iCloud στο pc.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτοί οι τρεις είναι οι δημοφιλέστεροι

Σε οποιοδηποτε cloud μπορει. 

Drag ρε φιλε :P

Δημοσ.

Ξερω με android.Tα iphone εχουν αλλο τροπο? Δεν παιζει να το συνδεσεις στο pc και να κανεις copy paste σε φωτο ή βιντεο?

Δημοσ.

Ψυχραιμια παιδες δεν ειπε Iphone 7s,ειπε σκετο 7s αλλα εννοουσε S7.O Καθενας μπερδευεται

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερω με android.Tα iphone εχουν αλλο τροπο? Δεν παιζει να το συνδεσεις στο pc και να κανεις copy paste σε φωτο ή βιντεο?

ναι γίνεται άλλα μονό μέσω προγράμματος όχι χύμα οπως με android + μπορείς να τα ανεβάσεις σε icloud

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

ναι γίνεται άλλα μονό μέσω προγράμματος όχι χύμα οπως με android + μπορείς να τα ανεβάσεις σε icloud

Μια χαρά γίνεται και χύμα.

Φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται στο PC με DRAG n DROP. Για όλα τα άλλα χρειάζεται iTunes.

Έτσι γίνεται, απλά μόνο από το κινητό προς το PC. Το αντίθετο δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι, ή χρειάζεται iTunes.

Γενικά δεν ξέρω τι σκέφτεστε όποιοι λέτε ότι η μετάβαση σε iOS είναι δύσκολή.

Το iOS είναι το πιο noob-friendly λογισμικό. Εγκατάσταση εφαρμογών? Αμέσως στην επιφάνεια εργασίας. Απεγκατάσταση? Απλά διαγραφή το εικονίδιο.

Δύσκολη μπορεί να είναι για πιο απαιτητικούς χρήστες που χρησιμοποιούν ένα οικοσύστημα συσκευών, όπου απαιτούν μεταφορά από πλατφόρμα σε πλατφόρμα.

Για κάποιον που χρησιμοποιεί το κινητό του αυτόνομα, χωρίς να θέλει να μεταφέρει αρχεία από PC κτλ κτλ, είναι το πιο απλό λειτουργικό το iOS.

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται και χύμα.

Φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται στο PC με DRAG n DROP. Για όλα τα άλλα χρειάζεται iTunes.

πως?αν συνδέσεις χύμα το iphone με οποιοδήποτε pc, printer και το αναγνωρίζει ως εξωτερικός χώρος αποθήκευσής όπως τα android και κάνεις  κόπι-πάστε, εκτύπωσή κτλ? πλάκα μας κάνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...