Προς το περιεχόμενο

iphone SE vs samsung s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω βρει αυτα τα 2 κινητα σε μαγαζι ολοκαινουργια και Ελληνικα.Το SE 64 g και το s6 32 g.Θα ηθελα την γνωμη σας για να καταληξω  ποιο απο τα 2 να παρω.Η χρηση που τα θελω ειναι απλη με εμφαση  πιο πολυ στην φωτο και βιντεο.Θελω να το κρατησω 2-3 χρονια χωρις προβληματα.Απο τα χαρακτηριστικα τους βλεπω ανωτερο το samsung αλλα οσες φορες εχω παρει samsung(ποιο οικονομικα μοντελα) δεν ημουν ευχαριστημενος απο θεμα ποιοτητας,κολληματος....γι'αυτο εβαλα στο παιχνιδι το iphone που δεν ειχα ποτε μου.Τι λετε?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ανωτερο το s6 σε χαρακτηριστικα?? οχι με τιποτα οχι... το se ειναι μονοδρομος. ειναι πιο γρηγορο και απο το s7 να φανταστεις. εχει πολυ ανωτερη μπαταρια λογω μικροτερης οθονης. αν δεν σε νοιαζει που ειναι πιο μικρο δεν το σκεφτεσαι καν και παιρνεις se. για 4-5 ετη θα αναβαθμιζεται και δεν θα κολλαει. το s6 δεν επρεπε να υπηρχε...

• Like 2
Δημοσ.

Και τα 2 ιδια τιμη 350 ευρω

Δεν ειμαι πολυ της τεχνολογιας και στα χαρακτηριστικα κοιταξα πυρηνες,μνημες,μεγαπιξελ.....γι'αυτο ζηταω την γνωμη σας οσοι τα εχουν δοκιμασει

Δημοσ.

Και τα 2 ιδια τιμη 350 ευρω

Δεν ειμαι πολυ της τεχνολογιας και στα χαρακτηριστικα κοιταξα πυρηνες,μνημες,μεγαπιξελ.....γι'αυτο ζηταω την γνωμη σας οσοι τα εχουν δοκιμασει

λοιπον καμερα πολυ ανωτερη το se καθως ειναι ιδια με του 6s. πυρηνες δεν παιζουν ρολο το iphone εχει 2 καλους το αλλο 8 αλλα οχι τοσο δυνατους. σε οτιδηποτε ειναι πολυ πιο γρηγορο το se. 

https://www.youtube.com/watch?v=10UBsSo6O4I 

το βιντεο συγκρινει το 6s plus(ιδιο εσωτερικα με το se εκτος της οθονης) με το s7> s6 το s7 μενει πιο πισω.. με το s6 δεν εχει νοημα γιατι ειναι ακομη πιο πισω. μνημη ραμ καμια σχεση παλι. το iphone κραταει ανοιχτες ολες τις εφαρμογες ενω το s7 οχι φαντασου το s6... ειναι πολυ διαφορετικα τα κινητα εσωτερικα...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για το βιντεο.Η μεταβαση απο android σε ios ειναι ευκολη ή θα τα βρω σκουρα?

Δημοσ.

Η αδερφή μου πηρε το se και σε 20 μέρες πηρε ενα σαμσουνγ υποδιεςτερο απο το s6 γιατι δεν το άντεχε άλλο ,η μετάβαση ειναι εύκολη ετσι και αλλιώς με το iOS δεν μπορείς να κανεις πολλά πράγματα όποτε μια χαρα ειναι για απλή χρήση αλλα μεχρι εκει

• Like 2
Δημοσ.

Η αδερφή μου πηρε το se και σε 20 μέρες πηρε ενα σαμσουνγ υποδιεςτερο απο το s6 γιατι δεν το άντεχε άλλο ,η μετάβαση ειναι εύκολη ετσι και αλλιώς με το iOS δεν μπορείς να κανεις πολλά πράγματα όποτε μια χαρα ειναι για απλή χρήση αλλα μεχρι εκει

Ευχαριστω! Θα ηθελα αν μπορουσες να γραψεις τους λογους γιατι δεν το αντεχε αλλο

Δημοσ.

Φιλε μου εαν δεν εισαι πολυ της τεχνολογιας...ασχετα με το ποιο ειναι καλυτερο...θα σε δυσκολεψει πολυ η μεταβαση στο λογισμικο της apple.κατ'εμε φυσικα πρεπει να παρεις s6 με κλειστα ματια.ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις τις 2 οθονες.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω! Θα ηθελα αν μπορουσες να γραψεις τους λογους γιατι δεν το αντεχε αλλο

Ειναι πολλά και θα πέσει πολυ αντιπαράθεση ,εγω μετα απο 8 κινητά iPhone και με όλο το οικοςυςτημα Της Apple με φοβισμένη καρδιά πηρα το 7s και μέσα σε 1 ώρα το ερωτεύτηκα ,τώρα αλαζω οτι εχω σε android ,παντως αν το θελεις για κλήσεις μηνύματα κανένα μαιλ και γενικά για απλή χρήση ειναι αξιόπιστα τα iPhone ,τώρα οσο για το se νομιζω οτι ειναι ξεπερασμένο γενικότερα δες κανένα 6αρι ,λένε οτι ειναι γρήγορο ,ε και ?photoshop θα δουλέψεις ?η παιχνίδια στην μικρούτσικη οθόνη ,μπαταρία ειναι καλη για την ιστορία

Φιλε μου εαν δεν εισαι πολυ της τεχνολογιας...ασχετα με το ποιο ειναι καλυτερο...θα σε δυσκολεψει πολυ η μεταβαση στο λογισμικο της apple.κατ'εμε φυσικα πρεπει να παρεις s6 με κλειστα ματια.ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις τις 2 οθονες.

Και μονο που θα μπει στην διαδικασία του iTunes φτάνει ,τρόμος ακομα και σε αυτούς που αγάπησαν τα iOS

Δημοσ.

Η οθονη να σας πω την αληθεια δεν με πειραζει που ειναι μικρη.Μπορει η μοδα να ειναι οι μεγαλες εγω προτιμω τις μικρες και βολικες.Ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι επειδη εχω καει με samsung.Δεν εχω παρει βεβαια ποτε τα ακριβα μοντελα.Αυτη την στιγμη εχω ενα 2πυρηνο διετιας.Οταν το πρωτοπηρα και εγω το ερωτευτικα.Μετα τους 2-3 μηνες αρχισε να κολλαει.Τωρα δεν μπορω ουτε να δω τα email μου.Μονο να παρω τηλεφωνο ή να δεχτω.Αυτο φοβαμαι.Φιλοι μου που εχουν 5s,6,6s δεν εχουν αντιμετωπισει προβληματα.Μπορει και τα μεγαλα μοντελα της samsung τωρα να μην εχουν τετοια θεματα.Η τεχνολογια αλλαζει γρηγορα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν εχεις θεμα με την μικροτερη οθονη εγω θα αγοραζα το se.

Δημοσ.

Ξέρεις αυτο ειναι τελικα το πρόβλημα ,παίρνουν τα φτηνά της σαμμυ και μετά τις συγκρίνουν με τα Apple που ειναι ναυαρχίδες μια και δεν έχουν φτηνά μοντέλα ,και μετά πέφτουν οι applefan (και εγω απο αυτούς ημουν ) και χλευάζουν παντως το s6 ηταν η προηγούμενη ναυαρχίδα της σαμμυ ,με χαλάει μονο που δεν παίρνει sd κάρτα ,το έχει ο φίλος μου 2 χρόνια και δεν έχει κανει το παραμικρό ,πηρε και το android το 6 τώρα

Δημοσ.

Η μετάβαση είναι πολύ εύκολη στο iOS. Όσον αφορά τώρα αυτό που γράφτηκε πιο πάνω για απλή χρήση δεν ισχύει. Το iPhone δεν είναι τυχαία στην κορυφή των κινητών μαζί με την Samsung. Πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να λέτε πως είναι κινητό για κλήσεις και email. Κάνει ότι θέλει ένας πολύ απαιτητικός χρήστης απλά δεν σε αφήνει να κατεβάζεις παράνομα ταινίες και τραγούδια. Ένας απλός χρήστης εκτός από τα βασικά θέλει και κινητό με καλή μπαταρία... το s6 έχει πολυ κακή μπαταρία. Το 5s και μόνος σου το λες ότι δεν κολλάει.. δες το s5 της εποχής τώρα... όχι μόνο έχει χάσει την αξία του αλλά και κολλάει... το 5s το έχει συγγενικό μου πρόσωπο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για πολλά και δεν κολλάει πουθενά.. εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το se και αν δεν μου άρεσε(που δεν το νομίζω με τέτοια καμερα και τέτοιες επιδόσεις) θα το έδινα.. το s6 αν το πάρεις και θελήσεις να το δώσει θα μπεις μέσα πολύ...

Δημοσ.

Η μετάβαση είναι πολύ εύκολη στο iOS. Όσον αφορά τώρα αυτό που γράφτηκε πιο πάνω για απλή χρήση δεν ισχύει. Το iPhone δεν είναι τυχαία στην κορυφή των κινητών μαζί με την Samsung. Πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να λέτε πως είναι κινητό για κλήσεις και email. Κάνει ότι θέλει ένας πολύ απαιτητικός χρήστης απλά δεν σε αφήνει να κατεβάζεις παράνομα ταινίες και τραγούδια. Ένας απλός χρήστης εκτός από τα βασικά θέλει και κινητό με καλή μπαταρία... το s6 έχει πολυ κακή μπαταρία. Το 5s και μόνος σου το λες ότι δεν κολλάει.. δες το s5 της εποχής τώρα... όχι μόνο έχει χάσει την αξία του αλλά και κολλάει... το 5s το έχει συγγενικό μου πρόσωπο και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για πολλά και δεν κολλάει πουθενά.. εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα το se και αν δεν μου άρεσε(που δεν το νομίζω με τέτοια καμερα και τέτοιες επιδόσεις) θα το έδινα.. το s6 αν το πάρεις και θελήσεις να το δώσει θα μπεις μέσα πολύ...

Ας πάρει το 5s ειναι αλήθεια αν το μετά νοιώσει θα το πουλήσει εύκολα αλλα μην λες για τα παράνομα μονο ,ας βάλει μερικά τραγούδια που έχει στο pc του στο κινητό ,ας μεταφέρει φωτό απο το κινητό στο pc,ας κανει μια απλή παραμετροποίηση βρε αδερφέ ,να βάλει ήχους ,ringtones ν αγοράσει τραγούδι και να το μεταφέρει στο pc,ρε μια απλή αναγνώριση τηλεφώνου που ειναι νόμιμη ,μια καταγραφή κλήσης επειδη οδηγάς και δεν μπορείς να γράψεις ,ρε μερικά γίνονται απλα πρεπει να πάει να σπουδάσει το iTunes αλλα σίγουρα θα σιχαθεί τον εαυτό του απο την ταλαιπορεια ,γιατι πιστεύεις οτι οι περισσότεροι περιμένουν jealbreak πρώτου κάνουν αναβάθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...