Ram1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπερα Εγώ σε s7 edge το πέρασα κ παρατήρησα ότι η μπαταρία μου πέφτει ποιο γρήγορα αλλα σαν λειτουργικό ειναι μακραν τκ καλύτερο που εχω δουλέψει
anax111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 To samsung pass σας δουλεύει; Από την προηγούμενη έκδοση έχω γενικά πρόβλημα με τον Samsung Account. Τώρα δουλεύει λίγο καλύτερα. Υποψιάζομαι ότι το μπλοκάρει η Google που κρυφοσαμποτάρει συνεχώς όλες τις εταιρίες που παρέχουν Cloud υπηρεσίες.
Devil9697 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 κανε hard Πριν απο μια βδομάδα περίπου έκανα και εγω την αναβάθμιση (s7 edge), πιο bug-αρισμενο απο ποτέ το κινητό. Το Bluetooth ειναι τελείως broken, δεν συνδέεται με τίποτα, η ram μια ζωη να παίζει στο 1gb-1.4gb ελεύθερο πλεον,απο 1.9gb στην 6.0. Το πληκτρολόγιο οταν πατάω να εμφανιστεί κάνει 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει,επίσης οταν πληκτρολογώ τα γράμματα στην οθόνη αργούν να εμφανιστούν! Λες και γραφω στο 3310 sms νιώθω. Ασε που καθε τρεις κ λίγο μου πετάει ειδοποίηση οτι εχω ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη,και δεν εμφανίζει τίποτα τλκ. τσάμπα η χαρα που παίρνω μπας και φτιαχτεί κανένα bug. Well done sammy κανε hard reset .και εγω κατι τετοια έιχα,μετα το ρεσετ θα δεις αλλο κινητο! 1
λευτερης κ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εχω παρατηρησει καθως το λειτουργω σε ασχετα χρονικα πλαισια την φωτεινοτητα της οθονης να παιζει,να σκοτινιαζει ελαφρα και μετα να ερχεται παλι στα ιδια το εχει παρατηρησει καποιος;δεν την εχω auto
Tragic! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εχω παρατηρησει καθως το λειτουργω σε ασχετα χρονικα πλαισια την φωτεινοτητα της οθονης να παιζει,να σκοτινιαζει ελαφρα και μετα να ερχεται παλι στα ιδια το εχει παρατηρησει καποιος;δεν την εχω auto Μάλλον παθαίνεις κρίσεις υπογλυκαιμίας φάε 2 παστάκια και εισαι τζετ :P
λευτερης κ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα λες,στασου να το δοκιμασω αν δεν πιασει θα κοιταξω μηπως το προβλημα προκυπτει απο την ελειψη ορασης η την ελειψη αγαπης ????????
λευτερης κ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα λες,στασου να το δοκιμασω αν δεν πιασει θα κοιταξω μηπως το προβλημα προκυπτει απο την ελειψη ορασης η την ελειψη αγαπης ????????
Tragic! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλα λες,στασου να το δοκιμασω αν δεν πιασει θα κοιταξω μηπως το προβλημα προκυπτει απο την ελειψη ορασης η την ελειψη αγαπης ???????? Ή την έλλειψη σεξ
trayban Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Περασμένο από την πρώτη ημέρα που βγήκε σε BTU (UK). Μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία, SOT και standby. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του, απλώς κάποια κουμπιά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερα. Εν ολίγοις, το κινητό έγινε αυτό που έπρεπε να είναι πέρυσι. εχει αυτη η ενημέρωση κάποια διαφορά απο τη btu; γιατί κι εγω αγγλικη έχω πάνω.
cookie-crisp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Είμαι τελείως άκυρος αλλά ξέρουμε τίποτα για p9 lite? Kek
desosav Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 σε γενικες γραμμες το nougat εχει καποια θεματα με battery drain αλλα νομιζω είναι θεμα χρόνου να διορθωθουν
blaze71002 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 οσοι εχετε θεματα δοκιμαστε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=5ZXqBoczK7g#t=232.701766
pcos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ακομα να μου ερθει η νουγκατινα! ποσο θα περιμενω ακομα?
giorgosxristou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα μπορουσε να ταν σχολιο για τρολαρισμα αυτο ποτ ειχα γραψει....σορυ,στραβωθηκα και τωρα ειδα οτι ηταν για το 7ρι.... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από giorgosxristou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα