Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Εγώ σε s7 edge το πέρασα κ παρατήρησα ότι η μπαταρία μου πέφτει ποιο γρήγορα αλλα σαν λειτουργικό ειναι μακραν τκ καλύτερο που εχω δουλέψει

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To samsung pass σας δουλεύει;

Από την προηγούμενη έκδοση έχω γενικά πρόβλημα με τον Samsung Account. Τώρα δουλεύει λίγο καλύτερα. Υποψιάζομαι ότι το μπλοκάρει η Google που κρυφοσαμποτάρει συνεχώς όλες τις εταιρίες που παρέχουν Cloud υπηρεσίες.

Δημοσ.

κανε hard

Πριν απο μια βδομάδα περίπου έκανα και εγω την αναβάθμιση (s7 edge), πιο bug-αρισμενο απο ποτέ το κινητό. Το Bluetooth ειναι τελείως broken, δεν συνδέεται με τίποτα, η ram μια ζωη να παίζει στο 1gb-1.4gb ελεύθερο πλεον,απο 1.9gb στην 6.0. Το πληκτρολόγιο οταν πατάω να εμφανιστεί κάνει 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει,επίσης οταν πληκτρολογώ τα γράμματα στην οθόνη αργούν να εμφανιστούν! Λες και γραφω στο 3310 sms νιώθω. Ασε που καθε τρεις κ λίγο μου πετάει ειδοποίηση οτι εχω ενημέρωση λογισμικού διαθέσιμη,και δεν εμφανίζει τίποτα τλκ. τσάμπα η χαρα που παίρνω μπας και φτιαχτεί κανένα bug. Well done sammy

κανε hard reset .και εγω κατι τετοια έιχα,μετα το ρεσετ θα δεις αλλο κινητο!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει καθως το λειτουργω σε ασχετα χρονικα πλαισια την φωτεινοτητα της οθονης να παιζει,να σκοτινιαζει ελαφρα και μετα να ερχεται παλι στα ιδια το εχει παρατηρησει καποιος;δεν την εχω auto

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει καθως το λειτουργω σε ασχετα χρονικα πλαισια την φωτεινοτητα της οθονης να παιζει,να σκοτινιαζει ελαφρα και μετα να ερχεται παλι στα ιδια το εχει παρατηρησει καποιος;δεν την εχω auto

Μάλλον παθαίνεις κρίσεις υπογλυκαιμίας φάε 2 παστάκια και εισαι τζετ :P :P

Δημοσ.

Καλα λες,στασου να το δοκιμασω αν δεν πιασει θα κοιταξω μηπως το προβλημα προκυπτει απο την ελειψη ορασης η την ελειψη αγαπης ????????

Ή την έλλειψη σεξ :wub:

Δημοσ.

Περασμένο από την πρώτη ημέρα που βγήκε σε BTU (UK). Μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία, SOT και standby. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του, απλώς κάποια κουμπιά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερα. Εν ολίγοις, το κινητό έγινε αυτό που έπρεπε να είναι πέρυσι.

εχει αυτη η ενημέρωση κάποια διαφορά απο τη btu; γιατί κι εγω αγγλικη έχω πάνω.

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες το nougat εχει καποια θεματα με battery drain αλλα νομιζω είναι θεμα χρόνου να διορθωθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορουσε να ταν σχολιο για τρολαρισμα αυτο ποτ ειχα γραψει....σορυ,στραβωθηκα και τωρα ειδα οτι ηταν για το 7ρι....

Επεξ/σία από giorgosxristou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...