Devil9697 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 εμενα μου ηρθε προχτες.Η μπαταρια μου φαινεται ιδια,το dialer app εχει βελτιωθει παρα πολυ και πλεον δεν εχει τα γνωστα lag.σαν συνολο αρκετα γρήγορη συσκευη.ισως θα μπορουσε να εχει καλυτερη αυτονομία μιας και το doze εκανε ενα βημα μπροστα αλλα εχω και 1080 ανάλυση.εμφανησιακά είναι θέμα γούστου καθαρά.για εμένα αξίζει την αναβάθμηση αν και μικρες οι αλλαγές 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 μόλις έκανα την αναβάθμιση έκλεισε το κινητό (s7 edge) και δεν ξανά άνοιξε !! ένα μπλε λαμπάκι μόνο ανοιχτό !
makoylino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 και σε μενα λεει οτι εχω ηδη το πιο προσφατο Update 6.0.1 πως το περναμε βρε παιδια? υπομονη θα στο βγαλει απο μερα σε μερα 1
slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 μόλις έκανα την αναβάθμιση έκλεισε το κινητό (s7 edge) και δεν ξανά άνοιξε !! ένα μπλε λαμπάκι μόνο ανοιχτό ! Ρε και σε μένα το εκανε και τα έχασα λίγο πάτησα αρκετές φορές παρατατεμενα το home button και το δεξί πλήκτρο (αυτο που το κλείνει ) και μετά απο 3-4 φορές ,δεν θυμάμαι ακριβως είχα ιδρώσει ,ξαφνικά άνοιξε και ολα ηταν ok
JS v.i.p. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και απο άυριο θα αρχήσουν τα εβδομαδιαία update για να φτιαχτούν τα Bug. Το S7 edge έχω και με τα 6ρια ειχα κάποια θεματάκια. Για να δουμε τι θα δούμε.
andreas4067 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ρε και σε μένα το εκανε και τα έχασα λίγο πάτησα αρκετές φορές παρατατεμενα το home button και το δεξί πλήκτρο (αυτο που το κλείνει ) και μετά απο 3-4 φορές ,δεν θυμάμαι ακριβως είχα ιδρώσει ,ξαφνικά άνοιξε και ολα ηταν ok Και σε μενα το ίδιο έκανε. Πάραυτα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αναβάθμιση αυτη. Ειναι ομορφότερο interface και η μπαταρια αισθητά βελτιωμένη.
makoylino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και σε μενα το ίδιο έκανε. Πάραυτα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αναβάθμιση αυτη. Ειναι ομορφότερο interface και η μπαταρια αισθητά βελτιωμένη. Εμενα δεν μου αρεσε καθολου μεχρι στιγμης, τα μενουν ειδικα χαοτικα μαζεμενα. Το πρωτο που με χαλασε ειναι το τοπ μενου που ειναι τοσο μικρο. Ακομη και σε ποιο wi fi εισαι συνδεμενος δεν μπορεις πια ναδεις, μονο αν το κατεβασεις ολο
slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και σε μενα το ίδιο έκανε. Πάραυτα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αναβάθμιση αυτη. Ειναι ομορφότερο interface και η μπαταρια αισθητά βελτιωμένη. Αδιαμφισβήτητο
koutsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εμένα μου ήρθε πριν μια εβδομάδα σε s7 edge. Σίγουρα πιο όμορφο και μοντέρνο. Επίσης βάλανε περισσότερες επιλογές στα μενού και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. δόνηση στην απάντηση και στον τερματισμό κλήσης κτλ.) Πολύ καλύτερη η συντήρηση συσκευής.Σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία περίπου το ίδιο με πριν μου φαίνεται.Γενικές εντυπώσεις πολύ θετικές. Well done Samsung !
satmania1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το A5 2016 ποτε ρε παιδιά για τι δεν το βλέπω στην ανακοίνωση
G1O Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εμένα μου ήρθε πριν μια εβδομάδα σε s7 edge. Σίγουρα πιο όμορφο και μοντέρνο. Επίσης βάλανε περισσότερες επιλογές στα μενού και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. δόνηση στην απάντηση και στον τερματισμό κλήσης κτλ.) Πολύ καλύτερη η συντήρηση συσκευής.Σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία περίπου το ίδιο με πριν μου φαίνεται.Γενικές εντυπώσεις πολύ θετικές. Well done Samsung ! Δονηση στην απαντηση και τερματισμο ειχε και στην 6.δεν ειναι κατι νεο αυτο 1
TheDoctor01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μόνο τα γραφικά βλέπω εγώ καλύτερα.. Όλα τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν καθόλου..ξανά πέρασα 6.0.1 1
Agony Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 πολύ καλύτερη μπαταρία και σε χρήση και κλειστό... δεν τι περίμενα. Επίσης πολύ πιο ομορφο.μενου elegant. και το performance mode φοβερό επιτέλους αλλάζω ανάλυση στην οθόνη 720 1080 1440 ....
blaze71002 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 για το samsung pass τι λετε? αξιζει? εχω την καρτα της τραπεζας περασμενη κ δεν θελω να εχει τον κωδικο. γιατι λεει μπορεί να τον μοιραζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα