Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα μου ηρθε προχτες.Η μπαταρια μου φαινεται ιδια,το dialer app εχει βελτιωθει παρα πολυ και πλεον δεν εχει τα γνωστα lag.σαν συνολο αρκετα γρήγορη συσκευη.ισως θα μπορουσε να εχει καλυτερη αυτονομία μιας και το doze εκανε ενα βημα μπροστα αλλα εχω και 1080 ανάλυση.εμφανησιακά είναι θέμα γούστου καθαρά.για εμένα αξίζει την αναβάθμηση αν και μικρες οι αλλαγές

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

μόλις έκανα την αναβάθμιση έκλεισε το κινητό (s7 edge) και δεν ξανά άνοιξε !! ένα μπλε λαμπάκι μόνο ανοιχτό !

Δημοσ.

και σε μενα λεει οτι εχω ηδη το πιο προσφατο Update 6.0.1

πως το περναμε βρε παιδια?

υπομονη θα στο βγαλει απο μερα σε μερα

• Like 1
Δημοσ.

μόλις έκανα την αναβάθμιση έκλεισε το κινητό (s7 edge) και δεν ξανά άνοιξε !! ένα μπλε λαμπάκι μόνο ανοιχτό !

Ρε και σε μένα το εκανε και τα έχασα λίγο πάτησα αρκετές φορές παρατατεμενα το home button και το δεξί πλήκτρο (αυτο που το κλείνει ) και μετά απο 3-4 φορές ,δεν θυμάμαι ακριβως είχα ιδρώσει ,ξαφνικά άνοιξε και ολα ηταν ok

Δημοσ.

Και απο άυριο θα αρχήσουν τα εβδομαδιαία update για να φτιαχτούν τα Bug.

Το S7 edge έχω και με τα 6ρια ειχα κάποια θεματάκια.

Για να δουμε τι θα δούμε.

Δημοσ.

Ρε και σε μένα το εκανε και τα έχασα λίγο πάτησα αρκετές φορές παρατατεμενα το home button και το δεξί πλήκτρο (αυτο που το κλείνει ) και μετά απο 3-4 φορές ,δεν θυμάμαι ακριβως είχα ιδρώσει ,ξαφνικά άνοιξε και ολα ηταν ok

Και σε μενα το ίδιο έκανε. 

Πάραυτα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την αναβάθμιση αυτη. 

Ειναι ομορφότερο interface και η μπαταρια αισθητά βελτιωμένη.

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε καθολου μεχρι στιγμης, τα μενουν ειδικα χαοτικα μαζεμενα. Το πρωτο που με χαλασε ειναι το τοπ μενου που ειναι τοσο μικρο. Ακομη και σε ποιο wi fi εισαι συνδεμενος δεν μπορεις πια ναδεις, μονο αν το κατεβασεις ολο

Δημοσ.

Αδιαμφισβήτητο
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε πριν μια εβδομάδα σε s7 edge.
Σίγουρα πιο όμορφο και μοντέρνο.
Επίσης βάλανε περισσότερες επιλογές στα μενού και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. δόνηση στην απάντηση και στον τερματισμό κλήσης κτλ.)

Πολύ καλύτερη η συντήρηση συσκευής.
Σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία περίπου το ίδιο με πριν μου φαίνεται.
Γενικές εντυπώσεις πολύ θετικές.
Well done Samsung !

Δημοσ.
Εμένα μου ήρθε πριν μια εβδομάδα σε s7 edge. Σίγουρα πιο όμορφο και μοντέρνο. Επίσης βάλανε περισσότερες επιλογές στα μενού και περισσότερες ρυθμίσεις (π.χ. δόνηση στην απάντηση και στον τερματισμό κλήσης κτλ.)

Πολύ καλύτερη η συντήρηση συσκευής.Σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία περίπου το ίδιο με πριν μου φαίνεται.Γενικές εντυπώσεις πολύ θετικές. Well done Samsung !

Δονηση στην απαντηση και τερματισμο ειχε και στην 6.δεν ειναι κατι νεο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλύτερη μπαταρία και σε χρήση και κλειστό... δεν τι περίμενα.

Επίσης πολύ πιο ομορφο.μενου elegant. και το performance mode φοβερό επιτέλους αλλάζω ανάλυση στην οθόνη 720 1080 1440 ....

Δημοσ.

για το samsung pass τι λετε? αξιζει? εχω την καρτα της τραπεζας περασμενη κ δεν θελω να εχει τον κωδικο. γιατι λεει μπορεί να τον μοιραζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...