Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε η σειρά για τους κατόχους των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge στην ελληνική και κυπριακή αγορά, να αναβαθμίσουν τα αγαπημένα τους smartphones στην έκδοση 7.0 Nougat της πλατφόρμας του Android.

Όπως ενημερώνει το ελληνικό τμήμα της Samsung, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων smartphone μπορούν από σήμερα να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση μέσω OTA, με την επίσκεψή τους στο σχετικό μενού στις ρυθμίσεις. Το Android 7.0 Nougat φέρνει αρκετές αλλαγές στα δύο smartphone, με στόχο τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένου και των αλλαγών που βλέπουμε στην εμπειρία χρήσης (UX).

Ενδεικτικές είναι οι αλλαγές στο μενού των γρήγορων ρυθμίσεων που έχουν πλέον μια πιο καθαρή αισθητική, με αφαίρεση του τίτλου κάτω από κάθε εικονίδιο αλλά και την παρουσία του S Finder για γρήγορη εύρεση μιας ρύθμισης στο smartphone. Οι ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή πλέον ομαδοποιούνται ενώ ανάλογα με την εφαρμογή (πχ WhatsApp, Hangouts), δίνεται η δυνατότητα γρήγορης απάντησης απευθείας από το μενού των ειδοποιήσεων χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να ανοίξει την εκάστοτε εφαρμογή.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα πολλαπλών παραθύρων που επιτρέπει στο χρήστη να χωράει δύο εφαρμογές στην οθόνη, προσαρμόζοντας το μέγεθος του παραθύρου κάθε εφαρμογής όπως αυτός επιθυμεί. Η δυνατότητα αυτή αποτελούσε εδώ και καιρό χαρακτηριστικό των Samsung smartphone μέσω του TouchWiz UI όπως και η δυνατότητα pop-up έως 5 διαφορετικών παραθύρων.

Τέλος μέσω του Performance Mode οι κάτοχοι των δύο μοντέλων μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενεργοποιώντας μία από τις παρακάτω τέσσερις λειτουργίες:

Optimized mode («Βελτιστοποιημένο»): επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας και ενισχύει την ταχύτητα, καθιστώντας την κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
Game Mode («Παιχνίδι»): παρέχει χρήσιμες δυνατότητες, όπως είναι η ρύθμιση ανάλυσης της οθόνης για καλύτερη εμπειρία θέασης και το Game Tools.
Entertainment mode («Ψυχαγωγία»): ενισχύει την ποιότητα του ήχου και της εικόνας
High Performance mode («Υψηλή Απόδοση»): επιτρέπει την ρύθμιση της οθόνης στη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Στο δελτίο τύπου η Samsung αναφέρει ότι το Android 7.0 Nougat θα επεκταθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας όπως τα Galaxy S6, Galaxy S6 edge και S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3 και Galaxy A8.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσοι περάσατε; Πείτε εντυπώσεις; Μου ήρθε μεσημέρι αλλά λόγο δουλειάς και χαμηλής μπαταρίας δεν την πέρασα

Δημοσ.

Μόλις χθες βράδυ αναβάθμισα, οι ως τώρα εντυπώσεις μου ομολογώ πώς είναι αρκετά εντυπωσιακές. Φαίνεται πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με το προηγούμενο αλλα το μόνο αρνητικό που είδα σήμερα ήταν ότι εξαντλήθηκε πολύ γρηγορότερα η μπαταρία. Αν έχει αντιληφθεί κανένας άλλος το συγκεκριμένο πράγμα εδώ είμαστε να ακούσουμε τη γνώμη του. Καλή αρχή παντός και θα δείξει ο χρόνος στο ποσό καλό θα είναι η καινούργια αυτή έκδοση!

Δημοσ.

Πόσοι περάσατε; Πείτε εντυπώσεις; Μου ήρθε μεσημέρι αλλά λόγο δουλειάς και χαμηλής μπαταρίας δεν την πέρασα

Το σημαντικο ειναι η καλυτερη αυτονομια σε standby και η αλλαγη της αναλυσης της οθονης...

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα,

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα ηθελα να ρωτήσω κατι,εχω το ΝΟΤΕ 5 αγορασμενο απο Αγγλια με σαν χωρα προορισμου ηταν τα Ηνωμένα Εμιράτα,πως θα μαθω ποτε θα παρει την αναβάθμιση σε ANDROID 7 NOUGAT???κανω απο εχθες ελεγχο για αναβάθμιση αλλα λεει πως εχω ειδη την τελευταία(android 6),ρωτάω επειδή πιθανή Ημ/νια ήταν η 6/3/2017

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις χθες βράδυ αναβάθμισα, οι ως τώρα εντυπώσεις μου ομολογώ πώς είναι αρκετά εντυπωσιακές. Φαίνεται πολύ πιο γρήγορο σε σχέση με το προηγούμενο αλλα το μόνο αρνητικό που είδα σήμερα ήταν ότι εξαντλήθηκε πολύ γρηγορότερα η μπαταρία. Αν έχει αντιληφθεί κανένας άλλος το συγκεκριμένο πράγμα εδώ είμαστε να ακούσουμε τη γνώμη του. Καλή αρχή παντός και θα δείξει ο χρόνος στο ποσό καλό θα είναι η καινούργια αυτή έκδοση!

Μήπως επειδή ασχολήθηκες παραπάνω ή με διαφορετικό τρόπο από τι συνήθως;

• Like 1
Δημοσ.

Απο χτες και εγω το εβαλα και οντως ειναι πολυ γρηγοροτερο και πιο ευχρηστο,παρ ολα αυτα και για μενα η μπαταρια κατι δεν μου λεει βεβαια ειναι νωρις ακομα πρεπει να παιξω με τα modes,φωτεινοτητα κτλ μεχρι να βρω κατι αντιστοιχο αλλα δεν μου φενεται να κανει οσα υποσχεται καλυτερη αυτονομια απο πριν,εχω παρατηρησει καλυτερη εξικονομηση οταν δεν χρησιμοποιηται,δοκιμαζω σε edge.

Δημοσ.

Κάντε την αναβάθμιση με 1000 !!! Άλλο κινητό έγινε!!! Σφαίρα πάει!!! Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει. Έως τώρα δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Η αυτονομία όντως είναι καλύτερη.

Δημοσ.

την εχω περιπου ενα μηνα στο δικο μου...Πολυ καλυτερο αισθητικα το grace ux...Παρολα αυτα,βλεπω μεγαλυτεορ battery drain κ κατα την χρησητης συσκευης αλλα κ οταν ειναι stand by...Δεν λειπουν τα ψιλοstutter οταν πιεζω πολυ την συσκευη πχ multitasking με youtube internet,καθως κ ενα head chat τουmessenger...

Εχω περιπου 4 ωρες sot,μερικες φορες κ λιγο περισσοτερο οταν η μπαταρια φτασει στο 15%, ενω η χρηση που κανω ειναι μετρια προς εντονη.

Την καλυτερη αυτονομια με την συγκεκριμενη συσκευη την ειχα με την  6,0 περιεργως!

Κριμα να μην βλεπουμε βελτιωση σε αυτα τα θεματα οσο ερχονται νεες αναβαθμισεις...

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω πάρει εδώ και 15 μέρες ΟΤΑ αγορασμένο από Cosmote.

Δεν μου αρέσει καθόλου η αισθητική του, ούτε η γραμματοσειρά ούτε τα άνευρα σχεδιάκια και σύμβολα.

Η μπαταρία κρατάει λιγότερο αλλά όχι σε σημείο που να αποτελεί πρόβλημα. Κατά τα άλλα τρέχει καλά.

Αυτό που είναι πολύ σπαστικό είναι ότι όταν επιλέγεις μια επαφή δεν σου εμφανίζει πλέον όλα τα στοιχεία αλλά μόνο τα τηλέφωνα  και πρέπει να ξαναπατήσεις για να δεις την διεύθυνση. Μεγάλη ανοησία.

Μέχρι στιγμής μοιρασμένες εντυπώσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που είναι πολύ σπαστικό είναι ότι όταν επιλέγεις μια επαφή δεν σου εμφανίζει πλέον όλα τα στοιχεία αλλά μόνο τα τηλέφωνα  και πρέπει να ξαναπατήσεις για να δεις την διεύθυνση. Μεγάλη ανοησία.

Ψιλο-λογικό ρε συ, γιατί να σου αραδιάζει 15 άχρηστες πληροφορίες αφου οι περισσότεροι σπάνια ανατρέχουμε σε λεπτομεριες... σα να σε ρωτάνε πως σε λένε και να λες Γιωργος 32 χρονών από Σαλόνικα επαγγέλομαι Μπουγατσάς και είμαι εγγαμος με 3 παιδιά.

• Like 5
Δημοσ.

Περασμένο από την πρώτη ημέρα που βγήκε σε BTU (UK). Μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία, SOT και standby. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του, απλώς κάποια κουμπιά θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερα. Εν ολίγοις, το κινητό έγινε αυτό που έπρεπε να είναι πέρυσι.

• Like 1
Δημοσ.

και σε μενα λεει οτι εχω ηδη το πιο προσφατο Update 6.0.1

πως το περναμε βρε παιδια?

Δημοσ.

Μου ήρθε την Παρασκευή, το πέρασα μετά φόβου Θεού και μόλις πέρασε έκανα factory reset και εγκατάσταση αυτών που ηθελα (περίπου 30 εφαρμογές). Πολύ ευχαριστημένος, η μπαταρία κρατάει περισσότερο, βάζει αυτόματα τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ σε sleep, η μπαταρία όντως κρατάει περισσότερο! Στις 8.45 είχα 82% μπαταρία, όλη μέρα ανοικτο το wifi και 3g, ένα μισάωρο παιχνίδι, αρκετές κλήσεις και καμία ώρα σερφάρισμα και είναι στο 33%. Πριν με την ίδια χρήση ειχα 30% κάτω από τωρα. Μια χαρά το μενού, πιο εύχρηστο. Γενικά μια χαρά το εργαλείο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...