Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω ένα access point το οποίο όμως να έχει οπωσδήποτε έξοδο ethernet.

Θέλω να λαμβάνει ίντερνετ ασύρματα και μετά με καλώδιο να συνδέω πάνω του τον δορυφορικό αποκωδικοποιητή ώστε να δίνω ίντερνετ στον αποκωδικοποιητή.

Τα powerlines δεν είναι λύση γιατί το ρούτερ είναι συνδεδεμένο σε διαφορετική παροχή ρεύματος από τον αποκωδικοποιητή.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο για αυτή τη δουλειά;

Δημοσ.

Τα περισσότερα έχουν, ώστε να μπορείς να τα ρυθμίσεις. Αρχικά τα βάζεις μέσω καλωδίου, τα σετάρεις (wifi id, wifi pass, IPs, etc) και μετά το βάζεις να παίξει.

Αυτό που θέλεις εσύ, είναι να μπορεί να παίξει ως "ασύρματη κάρτα" σε συσκευή που έχει Ethernet.

Κάτι σαν αυτό:

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-12_TL-WA701ND.html

Έχει και μοντέλα 300 και 450Mbps.

Δημοσ.

access point client θέλεις.

Τα περισσότερα a/p έχουν τη δυνατότητα επιλογής κατά την αρχική ρύθμιση σε τι μορφή θα το χρησιμοποιήσεις (repeater - ap ap-client κλπ).

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις εσύ, είναι να μπορεί να παίξει ως "ασύρματη κάρτα" σε συσκευή που έχει Ethernet.

Κάτι σαν αυτό:

http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-12_TL-WA701ND.html

Έχει και μοντέλα 300 και 450Mbps.

Επιβεβαιώνω οτι ο wa701 θα κάνει αυτό που θες( ως client).

Εδω και χρόνια εχω την παλιότερη έκδοση(την τετράγωνη) και το εχω δουλέψει αρκετές φορές ως client δηλαδή ασύρματο internet -> καλώδιο ethernet

Βέβαια το να το ρυθμίσεις θέλει λίγο παραπάνω κόπο (όπως και κάθε αναλογο client), αλλά αμα το καταφέρεις παιζει καμπάνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα ότι μπορείς να τα ρυθμίσεις και δεν έβγαζα άκρη.

Επίσης το tp link έχει και μια χαρά τιμούλα !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...