fay259 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Από το πρωί τρέχει μια προσφορά σε Κωτσόβολο,πλαίσιο και mediamarkt για τηλεόραση 43 ιντσων στα 399 ευρώ με αρχική τιμή 500 ευρω.. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-LED-TV-43UH603V-43inches-4%ce%9a-Ultra-HD-Smart.htm Επειδή το ψαξα,Κωτσόβολος και Πλαίσιο εχουν μόνο το μοντέλο 43uh603v ενώ το mediamarkt έχει και αυτό και το επόμενο μοντέλο στην ίδια τιμή 399 ευρώ..Διαφέρουν στα "πόδια"/βάση,η μία εχει πιο λεπτά αλλά σαν χαρακτηριστικά ειναι ίδιες.. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-43uh610v-1180765.html Την τσίμπησα από mediamarkt μαζί με την επέκταση εγγύησης 5 χρόνια (69 ευρώ επιπλεον),ηθελα από καιρό μια οικονομική 43αρα,την είχα δει ανοιχτή και είχε πολύ καλή εικόνα.. 1
terry308 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Skroutz.gr 436€ χωρίς μεταφορικά http://www.skroutz.gr/s/8815516/LG-43UH610V.html#reviews 17 reviews, ανάμικτα...
tiniakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Είναι η σειρά με το ψευτο4Κ ή όχι; Σε κοντινά χρήματα παίζει και η Samsung UE40KU6000. Ποια θεωρείτε καλύτερη;
fay259 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ειναι καλύτερη απο τη samsumg δεν το ξερω (απότι βλεπω η samsung ειναι 40 ίντσες) αλλα αν θες τηλεοραση σε αυτες τις ιντσες (43) και σε αυτη την τιμη ειναι μια καλή επιλογη. Αν είναι ψευτοΚ δεν παίζει ρόλο γιατι ουτως ή αλλως (επειδή το ρώτησα) διαφορά μεγαλη δεν θα δεις,η ultra hd δείχνει τις πραγματικές διαφορες σε 49 ιντσες και πανω. Εγω την ειχα βαλει στο ματι (ως ultra hd),την ειδα ανοιχτη και μου φανηκε πολυ φωτεινη και καθαρη η οθονη σε σχεση με τις διπλανες που επαιζαν και ρωτωντας στο καταστημα μου παν οτι για τα λεφτα αυτα δεν ειχαν κατι καλυτερο να δω..Οποτε η σημερινη προσφορα μου κατσε πολυ καλα και την εκλεισα! Για να σε βοηθησω δες το συγκριτικό εδω στα χαρακτηριστικα (ειναι ιδιο μοντέλο/σειρά με αυτη που λες αλλά 43 ίντσες) https://www.4clik.com/photo-video/televiseurs/TV5538+TV5827/lg-43uh610v-vs-samsung-ue43ku6000/ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από fay259
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οριακα να χαρακτηριστει εστω και τυπικα προσφορα στα 399, αφου εχει ξαναπαιξει 399 πριν 2-3 μηνες και ηταν 429 σχεδον συνεχεια απο τοτε μεχρι σημερα οπως μπορουν να δουν ολοι στο ιστορικο του σκρουτζ. Η 43'' 6000 ηταν μεχρι πριν μια εβδομαδα στα 369€ εμμεση τιμη με την επιστροφη στο πλαισιο. Ηταν πολυ καλυτερη επιλογη. Και ναι, αυτη του τιτλου δεν εχει πανελ RGB αλλα RGBW συμφωνα και με το http://www.displayspecifications.com/en/model/a0d951f Οποτε και πρακτικα δεν βλεπω να αξιζει, ιδιαιτερα δε αν συγκρινει κανεις με αυτο που υπηρχε μεχρι πριν μια εβδομαδα που ηταν και καλυτερο και φτηνοτερο. Αν είναι ψευτοΚ δεν παίζει ρόλο γιατι ουτως ή αλλως (επειδή το ρώτησα) διαφορά μεγαλη δεν θα δεις,η ultra hd δείχνει τις πραγματικές διαφορες σε 49 ιντσες και πανω. Καλα αυτο στερειται σοβαροτητας ετσι οπως αναφερεται - δεν ειναι μονο θεμα ιντσων. Ολα εχουν να κανουν και με την αποσταση θεασης. Τι ειναι οι 49''; Το μαγικο νουμερο; Αν εισαι πχ στα 5-6 μετρα η παραπανω προταση πρεπει να γινει αντι για "49 ιντσες" "80-100 ιντσες". Η 43αρα θελει μικρη αποσταση θεασης, στην οποια αποσταση η μια θα ειναι 4K ενω η αλλη οχι. Αρα φυσικα και παιζει ρολο αν ειναι αληθινο 4Κ. 3
yositosi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εντάξει βέβαια αντικειμενικά μιλώντας σε "ρεαλιστική καθημερινή", μέση χρήση UHD σε τόσο λίγες ίντσες ειναι "hardly noticeable" για τα περισσότερα μάτια. Σίγουρα είναι κάτι που μετράει σε πιο εξειδικευμένες εφαρμογές (πχ χρήση ως μόνιτορ κλπ)
fay259 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Aυτο ακριβως μου ειπαν..Για καποιον που την θελει για προγραμματα τηλεορασης που με το ζορι εκπεμπουν hd ή καμια ταινια η διαφορά αν ειναι true 4k ή οχι ειναι μικρή ως αμελητεα για τηλεοραση 43"..Αν τωρα ειναι για παιχνιδια,εφαρμογες κλπ θα παιζει ρολο αλλα κ παλι ειναι λιγες ιντσες να φανει μεγαλη διαφορα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες αφου αναφερεις και ταινιες. Δεν εχει να κανει με το οτι ειναι 43΄΄, ειπαμε ειναι θεμα αποστασης, απλη φυσικη-οπτικη σε σχεση με την διακριτικη ικανοτητα του ανθρωπινου ματιου. Αν η αποσταση θεασης ειναι η καταλληλη για τις 43'' UHD, η διαφορα ειναι προφανης σε ταινιες που λες και σε υλικο 4Κ ιδιαιτερα αλλα και σε φωτογραφιες που μπορεις να βαλεις απο την φωτογραφικη σου και να βλεπεις. Αν καθησεις βεβαια στα 3 μετρα οπου δεν θα φαινεται το 4Κ ή αν ο σκοπος σου ηταν να βλεπεις μονο "τα καναλια του με το ζορι hd", κακως την αγορασες αφου και με μια 1080p δεν θα διεκρινες διαφορα λογω της αποστασης και θα εδινες και 100 ευρω λιγοτερα. 1
fay259 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ηθελα να την δω ανοιχτη να παιζει για να κανω συγκριση.Στο καταστημα που την ειδα μαζι με αλλες 43αρες στην ιδια πλευρα,ολες οι τριγυρω ηταν full hd,ειχε την πιο φωτεινη εικονα και εντονα χρωματα και ειδικα οταν επαιζε σκηνη με ασπρο πισω ηταν ακομα πιο φωτεινη η εικονα και αισθητα καλυτερη σε σχεση με τις διπλανες της..Κατι σε 4κ δεν εχω (καμερα/φωτογραφικη ειναι full hd οποτε δεν εχω θεμα) αφου εκατσε και προσφορα (αυτη που αναφερεις με την επιστροφη χρηματων στην καρτα δεν με βολευε γιατι δεν εχω καρτα) με βολεψε ακομα περισσοτερο στα 399 και επειδη δεν αλλαζω συχνα τηλεορασεις ακομα καλυτερα να ειναι και ultra hd.Επειδη την ειδα να παιζει εξακολουθω να την θεωρω καλη επιλογη για 43αρα απλης καθημερινης χρησης ασχετα απο true/false 4k
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οι φωτογραφικη σου αρκει να ειναι 8MP, αυτο ειναι το ισοδυναμο του "4Κ" για τις φωτογραφιες που σου ειπα. Και μηχανες 5ετιας και βαλε λοιπον ειναι μια χαρα για 4Κ τηλεοραση να προβαλεις τις φωτο που εχεις ηδη. Επισης 4Κ υλικο υπαρχει και στο youtube και σε αλλες υπηρεσιες. Οπως και να εχει, καλοριζικη φιλε.
louben Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ΠΑιδια για να μην το κουραζουμε. Την πρωτοχρονια πηρα ενα παρεμφερες μοντελο (την 43UH620v) που φοραει το ιδιο πανελ στα 500 ευρω (αλλα με 5ετη εργοστασιακη εγγυηση που ετσι και αλλιως την ηθελα). Η τηλεοραση τα σπαει σε καθε τομεα. Η εικονα της ειναι απλα καταπληκτικη (το hd περιεχομενο το κανε ι upscaleκαι φαινεται πολυ καλυτερο). 4Κ ψευτο 4Κ μου εχει φυγει το κλαπετο απο την εικονα της. Βιντεακια 4Κ που εχω δει στο youtube με εχουν αφησει αναυδο. ΚΑι να φανταστειτε οτι προερχομαι απο Plasma (PAnasonic 42). An θα ηθελα να βρω καποια μειονεκτηματα θα ηταν το αβολο remote (εχω ομως κατεβασει εφερμογη στο ταμπλετ που το κανει remote οποτε λυθηκε το θεμα ) και η 1χusb (poy και αυτο το ελυσα με προεκταση Usb για να μην ταλαιπωρω τη μια θυρα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Θα σου εφευγε παραπανω αν κοιτουσες μια καλυτερη. "Για να μην το κουραζεις", μπερδευεις τον κοσμο να ξερεις. Εχουμε ξαναπει οτι οποιος δεν εχει ξαναδει αλλη 4Κ τηλεοραση εντυπωσιαζεται με την πρωτη που θα δει, οσο καλη ή κακη και να ειναι αφου την συγκρινει με το 1080p που εχει στα "ματια" του. Βλεπεις κατι ενδιαμεσο λοιπον απο 1080p και 4Κ, φαντασου να εβλεπες true 4Κ. Οποιος εχει δει πολλες, εχει καλυτερη αποψη. Οποιος εχει δει μονο μια, νομιζει, καλως ή κακως. 2
saxos55 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ^ Είναι κάτι αντίστοιχο με τη μετάβαση από HDD σε SSD που «πετάει» και «είναι μέρα με τη νύχτα» και που το διαβάζουμε ακόμα εν έτει 2017 σε «κριτικές» οποιουδήποτε SSD (ακόμα και του πιο σάπιου) στο skroutz, το Amazon και αλλού. Που θα πάει, ίσως το 2020 σταματήσει. 1
fay259 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν και επ ουδενι δεν μετανιωνω την αγορα μου θα ηθελα στις ιδιες ιντσες (43) και κοντινη τιμη (μεχρι 50€ παραπανω) να μου προτεινετε μια true 4k για να δω προσωπικα για τις διαφορες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα