Hellaslover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ερωτας ειναι ο "ενθουσιασμος ", αγαπη ειναι τα πιο βαθυα συναισθηματα. Ο ερωτας δε κραταει, η αγαπη ναι. Υπαρχει ερωτας χωρις αγαπη, οταν γνωρισεις μια κοπελα σου αρεσει πολυ, την σκεφτεσε συνεχεια και περιμενεις πως και πως να την ξαναδεις η να σου απαντησει σε ενα μηνυμα αυτο δεν ειναι αγαπη ερωτας ειναι. 6
Grim Ripper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=arffJdzJaiQ
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Άναλόγως για "πόση" ζωή.. Σαν πεθαμένος φαίνεται αυτός. Στο θέμα μας... Θυμάμαι τον εαυτό μου ερωτευμένο. Ήταν καλά τότε. Αρκεί να μην έχεις παιδιά, σκυλιά, γυναίκα. 1
Hellaslover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ερωτας ειναι το καινουργιο γυαλιστερο αυτοκινητο στη τζαμαρια της αντιπροσωπειας. Αγαπη ειναι να του αλλαζεις τα λαδια και να το πλενεις οσα χιλιομετρα και να χει. Κερατο ειναι να πηγαινεις με τα ποδια. Διατροφη ειναι να σε αναγκαζουν να πληρωνεις ακομα τελη κυκλοφοριας 5 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν απαντάω γιατί θα βγάλω στην φόρα σημαντικά μυστικά. Ερωτας ειναι το καινουργιο γυαλιστερο αυτοκινητο στη τζαμαρια της αντιπροσωπειας. Αγαπη ειναι να του αλλαζεις τα λαδια και να το πλενεις οσα χιλιομετρα και να χει.Κερατο ειναι να πηγαινεις με τα ποδια. Διατροφη ειναι να σε αναγκαζουν να πληρωνεις ακομα τελη κυκλοφοριας Σωστός ο αρχηγός. Επίσης έρωτας είναι να είσαι πεινασμένος και να περνάς έξω από το σουβλατζίδικο του Μπάμπη που σου σπάει την μύτη, να μπαίνεις μέσα και να βλέπεις ήδη έτοιμα στο πιάτο τα σουβλάκια με τις πατάτες, σαν την γκόμενα που σε περιμένη με ανοιχτά τα πόδια. Όταν διαπιστώσεις πως δεν έχεις φράγκα επάνω σου τότε είναι ο ορισμός του ξενερωσιάς.
Hellaslover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δεν απαντάω γιατί θα βγάλω στην φόρα σημαντικά μυστικά. Σωστός ο αρχηγός. Επίσης έρωτας είναι να είσαι πεινασμένος και να περνάς έξω από το σουβλατζίδικο του Μπάμπη που σου σπάει την μύτη, να μπαίνεις μέσα και να βλέπεις ήδη έτοιμα στο πιάτο τα σουβλάκια με τις πατάτες, σαν την γκόμενα που σε περιμένη με ανοιχτά τα πόδια. Όταν διαπιστώσεις πως δεν έχεις φράγκα επάνω σου τότε είναι ο ορισμός του ξενερωσιάς. Και εισαι παντρεμενος οταν σπιτι εχει ετοιμες..μπαμιες. ^μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι, με το συμπαθειο Για εξηγα στα νεοελληνικα που ακριβως κολλαει; Αυτο το πε κ χριστος και ο ιδιος κρυβετε
kimimaro_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Η δική μου απάντηση πάντως είναι πως όχι. Και ευτυχώς δηλαδή. Ο έρωτας δεν είναι αυτό που περιγράφεις. Όπως επίσης και η αγάπη. Πάρτο αλλιώς. Εχω απορίες και στις 2 γραμμές που έγραψες 1.)Γιατί ευτυχώς; 2.) Το περιέγραψε αρκετά καλά νομίζω
volos27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ενταξει απλα δεν ειστε εγω ολες μου οι σχεσεις κ ειναι παρα πολλες,ηταν,ειναι κ θα ειναι ερωτευμενες μαζι μου φορ εβα
Zerg13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το οτι κάποιοι δεν τον βρήκατε/δεν τον συνταντήσατε, δεν σημαίνει δεν υπάρχει. Ωραίοι είστε
Vapir Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το οτι κάποιοι δεν τον βρήκατε/δεν τον συνταντήσατε, δεν σημαίνει δεν υπάρχει. Ωραίοι είστε ε όποιοι βρήκαν τον παντοτινό έρωτα δεν ζουν για να μας το πουν αφού πέθαναν ερωτευμένοι γιατι σε αυτό αναφέρεται ο op , περίμενε να πεθάνουμε και θα μπουμε να σου πουμε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις