mitsos_82 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Paidia exo tsiparismeno to xbox mou edo kai kairo... den eixa problems genika... to mono prob pou exo einai me orismena dvd antigrafes(dvd-r) sta opoia kollaei orismenes fores,argei na kanei loading...! pleaz help kapoios ti mporei na ftaiei...! mipos ekana malakia pou to tsiposa? [/code]
mitsos_82 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 episis otan pezo dvd stis perissoteres tainies kollaei pros to telos...sas exei tixei ?kai genika ta dvd den einai poli gratzounismena...! meta pou ta dokimazo sto pc pezoun ok
green_beret Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μια απο τα ιδια και σε εμενα! Πηρα Fifa 2004 και NFS:Underground και τα δυο αντιγραφη και το fifa δεν το αναγνωριζε καθολου ενω το NFS (ακουστε) οταν ηταν σχετικα ζεστο δεν το διαβαζε με τιποτα!!!! Τελικα τα πerasa μια αντιγραφη σε TDK με το NEC μου και ολα οκ! Το X-Box το εχω 1,5 χρονο τσιπαρισμενο. Πρωτη φορα μου το κανει! Ο τυπας που μου πουλησε την αντιγραφη μου ειπε ο καραγκιοζης οτι τα παλια τσιπακια δεν θα παιζουν απο εδω και περα μερικα games! Oταν του ειπα την λυση ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ. Το μαγαζι αυτο ειναι το Game Buster στην πατρα!!!!
agiorgitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Paidia signomi pou sas rotao, alla eiste sigouroi oti epitrepontai tetoies sizitiseis edo mesa??
Narayan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Λόγω του ότι διαφορετικές παρτίδες Xbox συνήθως διατίθενται με διαφορετικό DVD-ROM drive, το ότι παίζει σε ένα Xbox μια συγκεκριμένη μάρκα DVD-R δεν συμαίνει πως θα παίξει απροβλημάτιστα και σε ένα άλλο Xbox. Πειραματιστείτε με διαφορετικές μάρκες DVD-R για να βρείτε την ιδανική για το δικό σας Xbox :wink:
mitsos_82 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Narayan thanx gia tin idea...! gia ta dvd apo to video club ti exeis na peis omos ? ligo grantzounismena na einai... tsoup... kollaei
Narayan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δεν έχει σχέση το γεγονός ότι είναι τσιπαρισμένο το Xbox... πιο πιθανό είναι ο μηχανισμός ανάγνωσης να έχει κάποιο πρόβλημα. Αν το Xbox που έχεις είναι revision 1.1 να γνωρίζεις πως έχει μεγάλη πιθανότητα αστοχίας του ιμάντα περιστροφής βάσεως του δίσκου... ευτυχώς μπορείς να αντικαταστήσεις το DVD-ROM με κάποιο άλλο από PC, αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Αν θες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, εδώ είμαστε :wink:
mitsos_82 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 kati akousa oti mporo na to allakso me dvd apo pc alla meta den tha mporo na pezo gnisia games etsi den einai ?
mitsos_82 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 tha trelatho re paidia...! kaio ena dvd-r (tainia) tin pezi to pc tin pezei kai to xbox kaio mia alli (me ta idia programms kai to idio diskaki panta) tin pezei to pc tin anagnorizei to xbox alla den tin pezei san dvd kateFthian... an omos pao apo ton XBMP kai anoikso ta vobs ola ok...! exo dokimasei ta panta...! lisei kaneis...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.