Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποια χωρα το παραγγειλες και σε τι τιμη?

Ολλανδία. Έχω open lease programm οπότε περιμένω να μου κοστίσει περίπου 100 ευρώ παραπάνω από ότι δίνω τώρα το μήνα. 

Preorder εκανες στο αυτοκινητο χωρις να διαβασεις κανενα review πρωτα. Κατι τυποι σαν εσενα καταστρεφουν την βιομηχανια και μας χρεωνουν για Patches Σερβις θελω να πω ενα καρο λεφτα .

Έχω διαβάσει αρκετά reviews τα οποία προφανώς εσύ αγνοείς.

Κάτι τύποι σα και εμένα λοιπόν δίνουν την δυνατότητα σε κάτι τύπους σα κι εσένα να αποκτήσουν κι αυτοί κάτι αντίστοιχο γιατί έχω την δυνατότητα και την καύλα να δοκιμάζω τεχνολογίες που βγάινουν στην αγορά τώρα. Επίσης προφανώς δεν έχεις ιδέα τη σημαίνει private lease οπότε μείνε στα άνευ ουσίας σχόλια σου κι άσε εμάς να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε.

• Like 2
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Άσχημα τα νέα για την αυτοκινητοβιομηχανία σε εμάς που είμαστε από έξω και ίσως και σε όσους δουλεύουν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες.

Κερδισμένοι βγαίνουν μακροπρόθεσμα οι διοικούντες των εταιριών.

Υ.Γ. προέρχομαι από οικογένεια που από το 1984 και μετά είχε μόνον Opel. Οφείλω ως φόρο τιμής να αναφέρω τα οχήματα που πέρασαν από τα χέρια μου.

Opel Ascona C 1300 GLS 1984 ~ 2007

Opel Corsa 1400 Elegance 2007 ~ 2015

Opel Meriva C 1400 Cosmo 2011 ~ σήμερα

Opel Zafira Tourer 2000 Cosmo 2016 ~ σήμερα

Πρεπει να χαλανε ευκολα αυτα τα Opel για να εχετε παρει 4 αυτοκινητα :P

Ο πεθερος μου εχει ενα honda civic 25 χρονια :P

• Like 2
Δημοσ.

παλιότερα (όταν είχε πρωτοσκάσει η gm) δεν ήθελαν να την πάρουν άλλοι (ινδοί/κινέζοι?) και οι γερμανοί είχαν μπλοκάρει τη διαδικασία;

τώρα δε τους ενόχλησε γιατί πρόκειται για ευρωπαϊκό όμιλο ή γιατί δε μπορούν να συνεχίζουν έτσι απροκάλυπτα τον προστατευτισμό τους στη βιομηχανία τους;

(οι άγγλοι πχ που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια τα έχουν ξεπουλήσει όλα όπου βρήκαν και η αυτοκινητοβιομηχανία τους είναι ανύπαρκτη)

Είναι σίγουρα διαφορετικό να σε αγοράζει μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία.

Και από άποψη του πως θα το παρουσιάσεις στους ψηφοφόρους.

Δημοσ.

1984 - 2007 είναι 23. 

Τεραααάστια διαφορά. :P

• Like 1
Δημοσ.

1984 - 2007 είναι 23. 

Τεραααάστια διαφορά. :P

Του πεθερου μου εχει 250.000 χλμ. και απο ο,τi του ειπαν θα κανει αλλα τοσα. Ο φιλος μας ποσα opel θα εχει αλλαξει μεχρι τοτε( αν υπαρχει η opel ); :P

Δημοσ.

Πραγματικά είχα πάρει ενα κορσα το 99 και το αμαξι ουτε φρεναρε ούτε έστριβε. Τραγικό

ναι αλλά είχε πανίσχυρο aircondition, σημαντικό 

τα psa καμία σχέση 

• Super Moderators
Δημοσ.

Του πεθερου μου εχει 250.000 χλμ. και απο ο,τi του ειπαν θα κανει αλλα τοσα. Ο φιλος μας ποσα opel θα εχει αλλαξει μεχρι τοτε( αν υπαρχει η opel ); :P

Βέβαια αν τρακάρει  (χτύπα ξύλο) τον έχει πιει (που λέει ο λόγος) σε σχέση με ένα πρόσφατο αυτοκίνητο...

Δημοσ.

Καλα, δεν αλλαζεις αυτοκινητο μονο οταν χαλαει. Αλλα τα γιαπωνεζικα οντως αντεχουν πολλα χρονια, χωρις σερβις καλα καλα...

Βέβαια αν τρακάρει  (χτύπα ξύλο) τον έχει πιει (που λέει ο λόγος) σε σχέση με ένα πρόσφατο αυτοκίνητο...

Μπορει βεβαια να τρακαρει απο την πλευρα του συνοδηγου, της πεθερας, not bad  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

250.000 χλμ σε 25 χρονια;;;; Το εβγαζε απο το γκαραζ ποτε;;;;

Opel vectra A 1990- σήμερα με  600.000 χλμ

Δημοσ.

Το επόμενό σου όπελ  θα έχει μάθει και να στρίβει αλλά και να φρενάρει. :-D

Αν συγκρίνεις το opel kadet με peugeot rally προφανώς ναι.

Αν συγκρίνεις astra με 308 kai golf που είναι όμοια κατηγορία μάλλον όχι.

Δημοσ.
250.000 χλμ σε 25 χρονια;;;; Το εβγαζε απο το γκαραζ ποτε;;;;

Opel vectra A 1990- σήμερα με  600.000 χλμ

ειχε και ενα ματιζακι για μεσα στην πόλη με αλλα 150.000 που το πούλησε . Μην νομίζεις . Οσο είχε το ματιζ το Honda δεν είχε πανω απο 100.000 εδω και 20 χρονια! Του κουτιού. Εγω με το colt στα 7 χρονια ειμαι στα 130.000 .
Δημοσ.

Βέβαια αν τρακάρει (χτύπα ξύλο) τον έχει πιει (που λέει ο λόγος) σε σχέση με ένα πρόσφατο αυτοκίνητο...

ο πατέρας μου τράκαρε με 100 με Mitsubishi galand του 78 με ενα Citroen xsara , δεν έπαθε τιποτα και αυτός και το Mitsubishi και το xsara κόπηκε στη μέση ... ειναι πολλοί οι παράγοντες . Θα μπορούσε να χτυπήσει και με 50 και τωρα να ανάβαμε καντιλι...

Επισης εχει πεσει και απο γκρεμό με zastava με σπάσιμο στην ωμοπλάτη και οι πυροσβέστες του είπαν οτι σώθηκε γιατι άντεξαν οι κολώνες και η οροφή δεν βούλιαξε

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά και κάμποσοι που κάπνιζαν έζησαν μέχρι τα 90+, δεν λέει κάτι αυτό για το τσιγάρο και τον αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο...

Κακά τα ψέματα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή από τα παλιότερα. Το θέμα είναι να έχουμε σημαντικά λιγότερες πιθανότητες, όχι να το βασίζουμε στην τύχη κι ότι κάτσει...

Δημοσ.

Τα παραδείγματα με τράκες είναι εντελώς άκυρα και δεν αποτελούν κριτήριο αντοχής του αυτοκινήτου και ασφάλειας του οδηγού, καθώς οι παράγοντες που μπορουν να επηρεάσουν, ακόμα και να διαφοροποιήσουν το "ατύχημα" από το "δυστύχημα" είναι άπειροι. Είναι σα να πέφτει το αιφόνι κάτω. Μπορεί να πέσει από τα 10 μέτρα και να μην πάθει ούτε γρατζουνιά. Μπορεί να πέσει ένα άλλο ακόμα και στο ίδιο έδαφος από τα 4εκ. με τη γωνία και να γίνει θρύψαλλα. Ας προσέχουμε λοιπόν τι λέμε

Καλά και κάμποσοι που κάπνιζαν έζησαν μέχρι τα 90+, δεν λέει κάτι αυτό για το τσιγάρο και τον αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο...

Κακά τα ψέματα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή από τα παλιότερα. Το θέμα είναι να έχουμε σημαντικά λιγότερες πιθανότητες, όχι να το βασίζουμε στην τύχη κι ότι κάτσει...

Και εγώ την έβγαλα από ακραίες (ψεύτο-)"μαγκιές", καγκουριές και σούζες. Δε θα παρότρυνα το παιδί μου να κάνει το ίδιο επειδή στάθηκα τυχερός (ενώ ακόμα και πολύ κοντινά μου άτομα όχι τόσο..)

Δημοσ.
Τα παραδείγματα με τράκες είναι εντελώς άκυρα και δεν αποτελούν κριτήριο αντοχής του αυτοκινήτου και ασφάλειας του οδηγού, καθώς οι παράγοντες που μπορουν να επηρεάσουν, ακόμα και να διαφοροποιήσουν το "ατύχημα" από το "δυστύχημα" είναι άπειροι. Είναι σα να πέφτει το αιφόνι κάτω. Μπορεί να πέσει από τα 10 μέτρα και να μην πάθει ούτε γρατζουνιά. Μπορεί να πέσει ένα άλλο ακόμα και στο ίδιο έδαφος από τα 4εκ. με τη γωνία και να γίνει θρύψαλλα. Ας προσέχουμε λοιπόν τι λέμε

Και εγώ την έβγαλα από ακραίες (ψεύτο-)"μαγκιές", καγκουριές και σούζες. Δε θα παρότρυνα το παιδί μου να κάνει το ίδιο επειδή στάθηκα τυχερός (ενώ ακόμα και πολύ κοντινά μου άτομα όχι τόσο..)

νομιζω οτι αναφέρω οτι οι παράγοντες ειναι πολλοί...

Αλλα μια φορά Opel σύγχρονο δεν θα το εμπιστευόμουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...