hyperspaced Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χάνεις το νόημα. Το Benchmark των 1080p το κοιτάς γιατί εκεί φαίνεται η πραγματική διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών. στα 4κ κοιτάς το πόσα fps Μπορεί να βγάλει η τάδε GPU που χρησιμοποιούν, ο επεξεργαστής δεν φαίνεται. Όχι βέβαια. Η πραγματική επίδοση του επεξεργαστή φαίνεται σε compute benchmarks. Όχι μετρώντας maximum fps (ούτε καν fps distribution) σε παιχνιδάκια (που το game engine είναι optimized για άλλες αρχιτεκτονικές). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν έχει σκεφτεί κανείς ότι λογικό να κάνουνε μισή τιμή, αλλιώς πως θα έπαιρνε η AMD πελατολόγιο από Ιντελ; Γιατί δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Μαζί πρέπει να αλλάξεις όλο σου το σύστημα. Κάποιος που παίρνει 1200 ευρώ ι7 δεν έχει mobo των 50 ευρώ, έτσι; Εγώ πάω στοίχημα ότι η ΑΜΔ θα έχει ζημιά τεράστια με αυτή τη σειρά ΕΠΙΤΗΔΕΣ προκειμένου να καθιερωθεί στην αγορά. Κι άλλες εταιρείες το έχουν κάνει (σε άλλους τομείς βέβαια) βλ. Bugatti με τη Veyron 8 εκατομμύρια κόστος αυτοκινήτου, το πούλαγε 1, Lexus LFA δεν έβγαλε ευρώ σε κάθε αυτοκίνητο που πούλησε. Είναι Halo προϊόντα για το χτίσιμο του brand name. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroudis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το θετικο σε ολη την υποθεση ειναι οτι πλεον θα υπαρχει ανταγωνισμος, εγω προσωπικα εχω τον 6700k στα 4500 και ειμαι ευχαριστημενος, οταν σε μερικα χρονια κανω αναβαθμιση δεν θα κοιταξω μαρκα, θα κοιταξω επιδοσεις σε σχεση με την τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ρε 'σεις τσακώνεστε εδώ μέσα μερικοί, ενώ θα έπρεπε όλοι να χαιρόμαστε που κάτι καινούριο και καλό βγήκε από την AMD μετά από τόσα χρόνια. Δεν είχα ποτέ μου AMD, αλλά με μεγάλη μου χαρά θα έπαιρνα έναν τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν έχει σκεφτεί κανείς ότι λογικό να κάνουνε μισή τιμή, αλλιώς πως θα έπαιρνε η AMD πελατολόγιο από Ιντελ; Γιατί δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής. Μαζί πρέπει να αλλάξεις όλο σου το σύστημα. Κάποιος που παίρνει 1200 ευρώ ι7 δεν έχει mobo των 50 ευρώ, έτσι; Εγώ πάω στοίχημα ότι η ΑΜΔ θα έχει ζημιά τεράστια με αυτή τη σειρά ΕΠΙΤΗΔΕΣ προκειμένου να καθιερωθεί στην αγορά. Κι άλλες εταιρείες το έχουν κάνει (σε άλλους τομείς βέβαια) βλ. Bugatti με τη Veyron 8 εκατομμύρια κόστος αυτοκινήτου, το πούλαγε 1, Lexus LFA δεν έβγαλε ευρώ σε κάθε αυτοκίνητο που πούλησε. Είναι Halo προϊόντα για το χτίσιμο του brand name. Καμία σχέση με το παράδειγμα της Veyron όμως. H VW είχε πολλά άλλα μοντέλα + ανταλλακτικά για να καλύψει τη χασούρα, η AMD από που θα το κάνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Γατάκια ιντελάκιδες σκάσατε απο το κακό σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καμία σχέση με το παράδειγμα της Veyron όμως. H VW είχε πολλά άλλα μοντέλα + ανταλλακτικά για να καλύψει τη χασούρα, η AMD από που θα το κάνει αυτό? Υποθέτω με ελαφρά ακριβότερες τιμές σε mid και low range προϊόντα...Φτιάχνοντας το brand name και καθιερώνοντας τον εαυτό σου ως καλύτερο value for money από την "κακιά" Ιντελ, μόλις πάρεις μια κρίσιμη μάζα πελατών με το μέρος σου, μπορείς μετά να πουλάς κι εσύ φύκια για μεταξωτές κορδέλες (βλέπε Ιντελ). Αυτό βέβαια θέλει υπομονή και κάποια χρόνια μέχρι να πετύχει, και γι αυτό είναι στοίχημα με μεγάλο ρίσκο που θα πρέπει να κερδίσει η AMD. Βέβαια, αν έρθει μεθαύριο η Ιντελ και δώσει ίδιες τιμές, ή έστω 50 ευρώ ακριβότερα CPU, κανείς δεν θα αλλάξει στρατόπεδο γιατί δεν θα καλύπτει το κόστος αγοράς Mobo, για να μην μιλήσω για τη μανούρα...Κάθε ανταγωνισμός για εμάς φυσικά καλοδεχούμενος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει κάποια συνωμοσία στα σαϊτ, απλά οι μικρότερες αναλύσεις είναι εκεί όπου φαίνεται η πραγματική επίδοση των επεξεργαστών χωρίς λοιπά Bottleneck, επομένως προτιμούνται. Κανένα όμως site δεν μας είπε για το CPU load, γιατί εκεί πχ που οι i5 ήταν "σκασμένοι", οι Ryzen ήταν στο ρελαντί. Δες πχ τα CPU usage στο παρακάτω video, ναι μεν τα fps είναι κοντά, όμως ο R7 είναι τελείως χαλαρός. https://www.youtube.com/watch?v=Rb0yfX8161M 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κανένα όμως site δεν μας είπε για το CPU load, γιατί εκεί πχ που οι i5 ήταν "σκασμένοι", οι Ryzen ήταν στο ρελαντί. Δες πχ τα CPU usage στο παρακάτω video, ναι μεν τα fps είναι κοντά, όμως ο R7 είναι τελείως χαλαρός. https://www.youtube.com/watch?v=Rb0yfX8161M Ο ryzen χαλαρός και ο i5 στο 100% αλλά σε gta v και watch dogs 2 η κάρτα παίζει στο 40-50% και στους δύο. Περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ο ryzen χαλαρός και ο i5 στο 100% αλλά σε gta v και watch dogs 2 η κάρτα παίζει στο 40-50% και στους δύο. Περίεργο... Δεν είναι περίεργο. Απλά το bottleneck είναι μέσα στο ίδιο το software. Πιθανόν να μπορείς να ανεβάσεις κάποιες λεπτομέρειες (στο Watch Dogs 2 πχ όλα ήταν στο low), ανεβάζοντας το GPU load, χωρίς να επηρεαστούν τα FPS. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι τυχαίο ότι και οι 2 συγκεκριμένοι τίτλοι έχουν τα περιβόητα Gameworks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν είναι περίεργο. Απλά το bottleneck είναι μέσα στο ίδιο το software. Πιθανόν να μπορείς να ανεβάσεις κάποιες λεπτομέρειες (στο Watch Dogs 2 πχ όλα ήταν στο low), ανεβάζοντας το GPU load, χωρίς να επηρεαστούν τα FPS. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι τυχαίο ότι και οι 2 συγκεκριμένοι τίτλοι έχουν τα περιβόητα Gameworks. Τι να πω. Στην RX 480 που έχω κάτω από 90% δεν έχω δει. Σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τι να πω. Στην RX 480 που έχω κάτω από 90% δεν έχω δει. Σε 1080p Δοκίμασε όπως στο video, 1080p και low. Εφόσον δεν "τερματίσει" πρώτα η CPU, λογικά θα δεις παρόμοια συμπεριφορά. Αν δεν βαριέσαι, δες τα fps & gpu load σε low, και μετά δες πως επηρεάζονται fps & gpu load ανεβάζοντας σταδιακά τα settings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε όπως στο video, 1080p και low. Εφόσον δεν "τερματίσει" πρώτα η CPU, λογικά θα δεις παρόμοια συμπεριφορά. Αν δεν βαριέσαι, δες τα fps & gpu load σε low, και μετά δες πως επηρεάζονται fps & gpu load ανεβάζοντας σταδιακά τα settings. Ωραίος. Θα το τσεκάρω το βραδάκι και στα 2 games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clock Master Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Επειδη ετσι μας τα πασαρουνε τελευταια δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο. Οταν πληρωνεις 300-600ε για cpu (και αλλα ποσα για το υπολοιπο pc) και εχει θεματα αποδοσης στα 1080p αλλα και λογω χρονισμου μνημων, υπαρχει θεμα. https://unboxholics.com/news/tech/21400-parapona-gia-tin-apodosi-ton-ryzen-se-1080p-gaming Γιατι δε μου εγγυαται εμενα κανεις οτι θα διορθωθει ή οτι δεν ειναι hardware/κατασκευαστικο το θεμα και δε πεταξω τα λεφτα μου αγοραζοντας τον. Η μηπως αποζημιωθηκε κανεις με το vram bug της 970? Τοσα χρονια τους εχει στα σκαρια και θα κανει παλι ο πελατης τον beta tester? Μ@λ@κισμενη νοοτροπια λεγεται αυτο και μη σεβασμος στο καταναλωτη. Κατι τετοια βλεπει ο κοσμος και καταληγει να νοιωθει και ανακουφιση με το 10% speed bump ανα γενια της intel, γιατι τουλαχιστον εχει το κεφαλι του ησυχο. Kαταρχήν σταμάτα να ενημερώνεσαι από unboxholics, φιλικά πάντα. Οι τύποι είναι για κανένα horror night και μέχρι εκεί (πήγαινε να δεις το review της 1060 και θα καταλάβεις). Για να μου πετάς άρθρο που μιλάει για παράπονα σε 1080p gaming, μάλλον αυτό που είπα σχετικά με το ipc δεν σε προβλημάτισε. Τέλοσπάντων φυσικά και θα υπάρξουν σταδιακές βελτιώσεις, όπως γίνεται πάντα, ούτε οι devs είναι μάγοι ούτε οι μηχανικοί της AMD, ώστε να κάνουν θαύματα σε μια μέρα. Aναφορικά με τα προβλήματα που αφορούν τη πλατφόρμα, δηλαδή θέματα stability φυσικά και θα λυθούν όλα. Kαι στη τελική αν κάποιος θέλει να στήσει τώρα pc μόνο για gaming ας πάει σε 7700κ να τελειώνει και να χει όπως λες το κεφάλι ήσυχο. Kοστίζει και 100€ λιγότερα από τον 1700x :-D . Άσε να κάνουμε εμείς τους beta testers. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dts4651 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χ.......ε και η βαρκα κολοεγειρε!!! λες και καποιος θα μπορεσει να κρατησει αυτον τον χρονισμο στανταρ η θα τον εκμεταλευτει σε καποιο προγραμμα α ρε παππα που τρωμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα