AfterForever Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αύριο θα έχω στα χέρια μου τον ACER 1353LM κ μάλλον θα' χει ελληνικά WinXP. Εγώ θέλω αγγλικά κ απ' ό,τι ξέρω η διαδικασία εγκατάστασης λειτουργικού σε φορητό είναι διαφορετική κ περισσότερο πολύπλοκη απ' ό,τι σε έναν desktop υπολογιστή. Κ δε μπορώ να έχω απαιτήσεις γιατί είναι δώρο Πως λοιπόν γίνεται installation των WinXP English ?
raider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 στον HP που εχω απλως βαζω το πρωτο recovery cd που υπηρχε μαζι με το φορητο κανω restart και ξεκιναει η εγκατασταση.εκει διαλεγω αν θελω ελληνικα η αγγλικα xp.αν εχει recovery cds το μηχανημα ειναι πολυ ευκολο.
Dreamstorm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 mporeis na kaneis kai kanonika egatastasi,apla epilegeis na bootarei apo to cd stin periptosi ton xp. des sto manual pos mpaineis sto bios kai rithmise ta. frontise na exeis katevasei drivers gia ta panta.
AfterForever Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μου έχουν πει πως δεν είναι απλή διαδικασία κ επίσης ότι χρειάζεται drivers για τα πάντα ακόμη κ για τη motherboard, γι' αυτό ρωτάω...Αν κάνεις καμιά μ@λ@κί@ με την εγκατάσταση, η εγγύηση σε καλύπτει;
marios1957 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Καλού-κακού,κράτα τα μαμίσια cds πρόχειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.