rafailidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γεια χαρα σε ολους! Εχω ενα desktop pc σχετικα παλιο (intel pentium 4) το οποιο δε διαθετει εξοδο HDMI και θελω να το συνδεσω σε μια fullHD τηλεοραση η οποια δεν διαθετει vga εισοδο. Ο σκοπος ειναι να προβαλω βιντεακια full hd αναλυσης στην τηλεοραση. Το ερωτημα μου ειναι εαν ενας απλος vga hdmi ανταπτορας θα μπορεσει να μου δωσει full hd ποιοτητα εικονας. Εαν καποιος απο εσας εχει κανει τετοια συνδεση ας δωσει τα φωτα του! Προτεινετε αγορα μιας νεας καρτας γραφικων με εξοδο hdmi για να εχω σιγουρα καλη εικονα/ηχο και αν ναι ποια προτεινετε? Ευχαριστω! (εαν εκανα λαθος στην επιλογη της κατηγοριας παραθεσης του ερωτηματος μου ζητω συγνωμη και παρακαλω να μετακινηθει εκει που πρεπει)
odystam Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γεια σας, μπορει να γινει fullhd μεταδοση απο το pc στην οθονη αλλα ισως θα χρειαστει καλο καλλωδιο. Το vga δεν μεταφερει ηχο, οποτε αν η τηλεοραση εχει ηχεια δεν θα μπορει να γινει η χρηση τους. Μια gpu με hdmi για το αναλογο pc εχει περιπου 10-30€ αλλα δε νομιζω οτι ειναι αναγκαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα