Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καθώς προχώρησα σε ολική αναβάθμιση του desktop, προσανατολίζομαι πλέον και σε αναβάθμιση της οθόνης. Χρήση games (Batman, COD, GTA, Crysis κτλ), office apps, browsing. Υπάρχων σύστημα (για να δούμε και μέχρι τι μπορεί να σηκώσει) G4560 8GB DDR4 GTX 970 Λογικά κοιτάω για περισσότερες ίντσες αλλά αν υπάρχει κάποια πρόταση στις ίδιες ίντσες αλλά με αισθητή διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Επιπλέον, πείτε μου περίπου τι χρήματα μπορεί να πιάσει η υφιστάμενη οθόνη ούτως ώστε να καλύψω μέρος της νέας. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μπορεις να πας εδω https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html ή αν δινεις παραπανω εδω https://www.skroutz.gr/s/10871512/Dell-U2917W.html Αλλα, πες μας και το budget σου Με μια απ αυτες θα δεις πραγματικη διαφορα
chkaratso Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι budget δεν έχω σκεφτεί γι' αυτό και ήθελα κάποιες ενδεικτικές προτάσεις για να διαμορφώσω μία κάποια εικόνα. Σίγουρα πάντως θα εξαρτηθεί και από την τιμή που θα "φύγει" η υφιστάμενη.
Millennium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μιλας για συγχρονο gaming,και open world κλπ; Με τον G4560 και αυτη τη καρτα..; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Την απάντηση σου @Μillennium δεν ξέρω πως να την εκλάβω. 1. "Σύγχρονο gaming και open world δηλαδή μπορείς να έχεις μόνο με 1080ti και i7; Γιατί έτσι όπως το αναφέρεις μόνο που δεν λες ότι με g4560 και gtx970 μόνο για κανά mame φτάνουν. 2. Με τα παραπάνω specs δεν μπορεί κάποιος να παίξει με μία καλή απόδοση/ανάλυση; (αν εσύ συγκεκριμένα θες 4κ και ultra settings πάω πάσο) 3. Προσωπικά μια χαρά παίζω και τα games που προανέφερα έστω και αν δεν τα βάλω όλα στο τέρμα. Αν έχεις την όρεξη, θα ήθελα μία εκτενέστερη απάντηση για να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς για να ξέρω και εγώ τι να περιμένω από μία αναβάθμιση οθόνης από αυτή που ήδη έχω.
firepc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Βασικα, ποιος ειναι ο λογος που θες να αλλαξεις οθονη?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Βασικα, ποιος ειναι ο λογος που θες να αλλαξεις οθονη? Η οθόνη είναι πλέον 10ετιας αλλά πραγματικά δεν έχω κάποιο παράπονο. Μπήκα όμως στη διαδικασία να το ψάξω για να μάθω πρώτα αν με το νέο σύστημα μπορώ να έχω καλύτερη εμπειρία gaming με κάποια άλλη (νέας γενιάς) οθόνη. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει από τις περισσότερες ίντσες μέχρι τις νέες τεχνολογίες που διαβάζω για τις καινούργιες.
XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Aν δινεις πολλα χρηματα μπορεις να πας και σε μια 144Hz AHVA με G-Sync. Η 970 δεν ειναι ιδανικη για 1440p αλλα ουτε ανικανη ειναι, και ακομη και οταν πεφτεις κατω απο 60 fps με το G-Sync η τελικη εμπερια θα ειναι πολυ καλη. https://geizhals.eu/?cat=monlcd19wide&xf=106_1~5848_NVIDIA+G-Sync Ξεχωριζουν AOC και Viewsonic. Η πρωτη εχει πολυ καλη τιμη για την κατηγορια, η δευτερη ειναι η καλυτερη στα σημεια. Στα 1080p με G-Sync υπαρχει η καλη 144Ηz VA Acer. https://geizhals.eu/acer-predator-z271bmiphz-um-hx1ee-023-a1438539.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Την απάντηση σου @Μillennium δεν ξέρω πως να την εκλάβω. 1. "Σύγχρονο gaming και open world δηλαδή μπορείς να έχεις μόνο με 1080ti και i7; Γιατί έτσι όπως το αναφέρεις μόνο που δεν λες ότι με g4560 και gtx970 μόνο για κανά mame φτάνουν. Δε χρειαζεσαι οπωσδηποτε 1080ti + ι7 αλλα ετσι οπως εχουν γινει τετοια παιχνιδια ο pentium 2/4 δε φτανει για τετοιες απαιτησεις ουτε κανει καλο ζευγαρι με την 970 σε αυτα.Για mame ειναι αριστος,οπως και για αρκετα ακομα. 2. Με τα παραπάνω specs δεν μπορεί κάποιος να παίξει με μία καλή απόδοση/ανάλυση; (αν εσύ συγκεκριμένα θες 4κ και ultra settings πάω πάσο) Ισα-ισα αν μιλουσες για 4κ ισως να ειχα λιγοτερες "ενστασεις" οσον αφορα τις επιδοσεις περα απο το θεμα της ισορροπιας. 3. Προσωπικά μια χαρά παίζω και τα games που προανέφερα έστω και αν δεν τα βάλω όλα στο τέρμα. Αν έχεις την όρεξη, θα ήθελα μία εκτενέστερη απάντηση για να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς για να ξέρω και εγώ τι να περιμένω από μία αναβάθμιση οθόνης από αυτή που ήδη έχω. Παρεξηγησες.Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν ειναι να πας σε gaming οθονη των 300-500+ευρω χωρις να σκεφτεσαι κατι αλλο και αν μιλας για ανοιχτα ΑΑΑ παιχνιδια κατι κανεις λαθος..Στο συστημα σου γενικα ο αδυναμος κρικος ειναι ο επεξεργαστης σου.Διαφορα θα δεις με την καινουρια οθονη αλλα για να αξιοποιηθει πληρως (αν παιζεις βαρια παιχνιδια ειδικοτερα) χρειαζεται αλλαγη η cpu.Ετσι θα χεις καλυτερες επιδοσεις και θα πετυχεις ισορροπια και μεταξυ των part.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 XMors σ' ευχαριστώ για την απάντηση και τις προτάσεις σου! (στις αγγελίες εδώ μέσα βρίσκω και μία AOC 4K 28" Gaming Monitor 1ms στα 325€. Αξίζει; (συγχωρέστε την όποια άγνοια μου) Millennium σ' ευχαριστώ και σένα για τις επεξηγήσεις και ειδικά για το τελευταίο κομμάτι. Δεκτό το θέμα με τον επεξεργαστή. Όταν μπήκα στη διαδικασία αναβάθμισης, απλά πήρα τον πιο vfm για τα χρήματα που διέθετα με γνώμονα ανά διαστήματα στο μέλλον να γίνονται αναβαθμίσεις, όταν το έδαφος είναι πρόσφορο. Αυτό σε όλα τα επίπεδα, δυνατότερο cpu, δυνατότερη gpu, περισσότερη ram κτλ. Οπότε έχε στο μυαλό σου ότι και ο g4560 μελλοντικά θα γίνει κάποιος δυνατός i5-i7 και η gpu πιθανά ν' αλλάξει. Η όλη αναζήτηση ξεκίνησε για να δω τις διαθέσιμες επιλογές και αν "με παίρνει" να δώσω την EIZO και να πάρω κάποια οθόνη που θα την κρατήσω ως επένδυση για το μέλλον.
Diskimpex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θα έλεγα να κρατήσεις την Eizo αν δεν υπάρχει πρόβλημα.Ακόμα και παλιές όσες έχω δεί έχουν πολύ καλή απεικόνιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα