FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια απο σεναριο λεει τιποτα η απλα παμε ντου και οτι βγει?
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια απο σεναριο λεει τιποτα η απλα παμε ντου και οτι βγει? Διαβασες καπου το αντιθετο και προκυπτει το παραπανω?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Διαβασες καπου το αντιθετο και προκυπτει το παραπανω? Ρε σι Fulgore βγες απο τη πριζα ημαρτον,ναι ρωταω γιατι ολοι μιλανε για το σεναριο μεσα σε 2-3 προτασεις και μεχρι εκει και ρωταω για αυτους που το παιζουν αν ειναι καλογραμμενο το σεναριο και αν ειναι καλο γενικοτερα.
vste Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρε σι Fulgore βγες απο τη πριζα ημαρτον,ναι ρωταω γιατι ολοι μιλανε για το σεναριο μεσα σε 2-3 προτασεις και μεχρι εκει και ρωταω για αυτους που το παιζουν αν ειναι καλογραμμενο το σεναριο και αν ειναι καλο γενικοτερα. Ειναι καλογραμενο. Απλα πιστεψε με ΔΕΝ θες να ξερεις τιποτα για τον φοβο spoilers. ΜΗΝ διαβασεις κατι.. Για την ακριβεια θα μεινεις παγωτο μερικες φορες. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρε σι Fulgore βγες απο τη πριζα ημαρτον,ναι ρωταω γιατι ολοι μιλανε για το σεναριο μεσα σε 2-3 προτασεις και μεχρι εκει και ρωταω για αυτους που το παιζουν αν ειναι καλογραμμενο το σεναριο και αν ειναι καλο γενικοτερα. Απο ποια πριζα να βγω? Αν δεν το πηρες ιδεα εγραψες απλα κατι που δεν ισχυει γιαυτο και η αναλογη απαντηση. Ρε παιδια απο σεναριο λεει τιποτα η απλα παμε ντου και οτι βγει? Ρε σι Fulgore βγες απο τη πριζα ημαρτον,ναι ρωταω γιατι ολοι μιλανε για το σεναριο μεσα σε 2-3 προτασεις και μεχρι εκει και ρωταω για αυτους που το παιζουν αν ειναι καλογραμμενο το σεναριο και αν ειναι καλο γενικοτερα. Αν ειχες διαβασει λοιπον αλλες γνωμες αποψεις(σε αυτο το θεμα ή σε review)θα γνωριζες οτι το σεναριο του παιχνιδιου και η ιστορια ειναι παρα πολυ καλη,αλλα δεν μπορει να πει καποιος κατι παραπανω και να θελει γιατι 1)Λιγοι το εχουν αγορασει το παιχνιδι και τερματισει 2)Ειναι παιχνιδια που πρεπει να τα παιξεις εσυ ο ιδιος για να δεις αν σου αρεσει η ιστορια ή οχι. 3)Και να θελουμε δεν μπορουμε να κουβεντιασουμε για την ιστορια λογω spoilers. Γιαυτο λεω μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα....
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 αν και το χω στο pc που δεν το ευχαριστιέμαι πολύ λόγω του poor performance.. Το χει 49.99 το PSN store να το πάρω;; https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/nier-automata-day-one-edition/cid=EP0082-CUSA04480_00-AUTOMATADAY1DIGI
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το παιχνίδι με βάση τα γραφόμενα αυτών που το έπαιξαν, αξίζει full-price, τουλάχιστον στο PS4. Άρα αξίζει και σε έκπτωση....
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το παιχνίδι με βάση τα γραφόμενα αυτών που το έπαιξαν, αξίζει full-price, τουλάχιστον στο PS4. Άρα αξίζει και σε έκπτωση.... ναι το ξέρω ότι αξίζει,πρόκειται για διαμάντι.. MUST BUY είναι.. ο προβληματισμός είναι,ότι μιας και το χω και pc μη βαρεθώ να παίξω ως κει που μαι..ή λες μπα;
W0zzAp Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 αν και το χω στο pc που δεν το ευχαριστιέμαι πολύ λόγω του poor performance.. Το χει 49.99 το PSN store να το πάρω;; https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/nier-automata-day-one-edition/cid=EP0082-CUSA04480_00-AUTOMATADAY1DIGI ναι το ξέρω ότι αξίζει,πρόκειται για διαμάντι.. MUST BUY είναι.. ο προβληματισμός είναι,ότι μιας και το χω και pc μη βαρεθώ να παίξω ως κει που μαι..ή λες μπα; Εγω το ειχα παρει στα 45 day one κουτατο και μπορω να πω οτι αξιζε σιγουρα,για τωρα ομως σε αυτη την τιμη digital δεν ξερω αν αξιζει,ισως να περιμενες αν πεσει η τιμη καποια στιγμη.Παντως στο PS4 Pro τρεχει πιο καλα απτο απλο PS4 με λιγοτερα frame drops.Εγω εχω το απλο ειχα καποια frame drops χωρις ομως να ενοχλει την ολη φαση του.game.Τωρα μιας και το εχεις στο pc προσωπικα δεν θα το επερνα και με την λογικη οτι καποια στιγμη θα φτιαξουν τα προβληματα του pc port.
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Για μενα δεν αξιζει ψηφιακο στα 50ευρω οταν κουτατο ανεβοκατεβαινει αρκετες φορες στα χρηματα αυτα εκτος αν καποιος το θελει ψηφιακο αντι για κουτατο https://www.skroutz.gr/s/10559371/NieR-Automata-PS4.html?from=catspan&keyphrase=nier+automata Επισης απο την στιγμη που ειναι πλεον παιχνιδι 2 μηνων πανω κατω δεν αξιζει να το παρει full price καποιος φυσικα. 1
Spartan117 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και μην ξεχνάτε πως η Squre Enix κάνει πάντοτε τρελες εκπτώσεις μετά από κάποιους μήνες. Μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε στα 20-25 ευρώ στο καλοκαιρινό sale του Steam. Και πάω στοίχημα θα το έχουν μέσα στο bundle για τα Χριστούγεννα 100%. Φαντάζομαι θα πέσει η τιμή του τόσο και σε κάποιο PSN sale, αν όχι 20 ευρώ τουλάχιστον 30-35.
Damachi Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και εγώ στο ps4 το τελείωσα πρώτα . Βλέπω στον Fullgore άρεσε στο skroutz review . Στο seven μου είπαν οτι σε μια ώρα τους το γύριζαν και ζήτημα να πούλησαν 1 οπότε χεχε στο ελληνικό "κοινό" δεν θα κανει πωλήσεις ουτε στα 20 .
Fulgore Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και εγώ στο ps4 στο skroutz review . Μιλαμε για review οχι αστεια - Για ενα παιδακι 13 χρονο καλο ειναι.Για καποιον που ειναι gamer παλιος για πεταμα -ΕΠΙΚΟ !! Δεν λέω πολλά πολλά, απλώς πάρτε το και θα με θυμηθείτε ! Στο seven μου είπαν οτι σε μια ώρα τους το γύριζαν και ζήτημα να πούλησαν 1 οπότε χεχε στο ελληνικό "κοινό" δεν θα κανει πωλήσεις ουτε στα 20 . Ε ναι γιατι ως γνωστον το seven ειναι σοβαρο δειγμα της Ελληνικης αγορας στις πωλησεις με τις ''χαμηλες'' τιμες του...Δεν! https://www.sevenspot.gr/ps4-games/nier-automata-ps4-79232.html 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Η αλήθεια είναι αυτή ότι επειδή το βλέπω στα 50-55 σε retail..η digital μου κλοτσάει κάπως,γιαυτό σας ρώτησα από γνώμες.. Ας περιμένω λοιπόν για κουτάτη,ίσως steelbook αν πέσει κ αυτή. Βρήκα την collectors στο ebay στα 700-800€ πάντως..ευκαιρία είναι μου φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα