Προς το περιεχόμενο

NieR: Automata [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το δικό σου αν δίνει κάτι πίσω βασικά λέω  των άλλων το βρήκα - μέτρησες πόσο κρατάνε πριν σπάσουν 2-3 mins max ? 

Οχι δεν μετρησα χρονο και δεν ξερω καν αν γινεται να σπασει. Δεν το παιζω και στο δυσκολοτερο επιπεδο ουτως ή αλλως.

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η γεύση που μου άφησε το demo ήταν θετικότατη. Ως φανατικός των Japanese action τίτλων το παιχνίδι με έκανε να θέλω να το αγοράσω, ειδικότερα και μετά τα διθυραμβικά reviews που εκθειάζουν την sci-fi story και το gameplay.

Αν εμείς δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, τότε ας μην παραπονιόμαστε για ξαναζεσταμενα φαγητά και ταινίες-παιχνίδια. Δεν συζητώ για την αγορά της Ελλάδας που είναι ανύπαρκτη.. Αλλά ο κόσμος πρέπει να επιβράβευει τέτοιες δουλειές.

• Like 3
Δημοσ.

Η γεύση που μου άφησε το demo ήταν θετικότατη. Ως φανατικός των Japanese action τίτλων το παιχνίδι με έκανε να θέλω να το αγοράσω, ειδικότερα και μετά τα διθυραμβικά reviews που εκθειάζουν την sci-fi story και το gameplay.

Αν εμείς δεν στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, τότε ας μην παραπονιόμαστε για ξαναζεσταμενα φαγητά και ταινίες-παιχνίδια. Δεν συζητώ για την αγορά της Ελλάδας που είναι ανύπαρκτη.. Αλλά ο κόσμος πρέπει να επιβράβευει τέτοιες δουλειές.

και εγώ με σνομπ ύφος επαιξα το ντέμο. μόλις το τερματησα και είδα και τα reviews, πήγα και αγόρασα το παιχνίδι. 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata

απο τις ελάχιστες περιτπώσεις που τα reviews των sites συμφωνούν με τα reviews των χρηστών. 

Δημοσ.

Εγω ουτε το demo επαιξα,ειδα ενα-δυο gameplay βλεπω hack and slash φαση(αγαπημενη κατηγορια) και με συνδιασμο τις υψηλες βαθμολογιες το τσιμπησα.Μεχρι στιγμης το ευχαριστιεμαι πολυ και το story μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον κατι που δεν συνηθιζεται σε τετοιου ειδους games.

• Like 1
Δημοσ.

οποιος ενδιαφέρεται sto public exei thn Limited edition ακόμα me to steelbook.

οπου αλλού έψαξα δεν υπάρχει, ούτε σκρουτζ ούτε πλαισιο κωτσόβολο κτλ. 

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/nier:-automata-limited-edition-ps4-game/prod8531149pp/

Και την είχα προπαραγγείλει από το Amazon στα 72€ και νόμιζα ότι ήταν και καλή τιμή... :mad:

Δημοσ.

Και την είχα προπαραγγείλει από το Amazon στα 72€ και νόμιζα ότι ήταν και καλή τιμή... :mad:

Σε λιγοτερο γνωστους τιτλους τυχαινει αρκετες φορες οι limited/steelbook edition να εισαγονται σε περιορισμενο αριθμο απο τα καταστηματα.

Ενδεικτικα ειχα αναφερει πριν 1 εβδομαδα οτι η εν λογω steelbook επαιζε στα 62ευρω,σιγουρα πιο λογικη τιμη για το περιεχομενο της.

Αλλα κλασσικα τα σκρουτζομαγαζα δεν εχουν αποθεμα σε αυτες τις εκδοσεις περαν των πρωτων 1-2ημερων.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν μετρησα χρονο και δεν ξερω καν αν γινεται να σπασει. Δεν το παιζω και στο δυσκολοτερο επιπεδο ουτως ή αλλως.

Βασικά άλλο ρώτησα τέλος πάντων αν πας corpse run παίρνεις πίσω το όπλο που έχασες αρκεί να μην ξανά σκοτωθείς μέχρι να φτάσεις  :P

Η έκπληξη της χρονιάς για μένα το Automata υπέροχο και ας το ψιλοσνομπαρα αρχικά .

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά άλλο ρώτησα τέλος πάντων αν πας corpse run παίρνεις πίσω το όπλο που έχασες αρκεί να μην ξανά σκοτωθείς μέχρι να φτάσεις  :P

Η έκπληξη της χρονιάς για μένα το Automata υπέροχο και ας το ψιλοσνομπαρα αρχικά .

Μπερδευτικα λιγο η αληθεια ειναι,επισης επειδη δεν το επαιζα σε δυσκολο επιπεδο δυσκολιας αρα δεν πεθανα και πολλες φορες :P

Οσο για το nier η αρχη του παιχνιδιου και εν μερη του πρωτου playthrough δεν προ ιδεαζει για το τι ακολουθει. Ειναι εκπληξη της χρονιας το nier(μαζι με το Nioh)κυριως λογω χαμηλης προβολης/διαφημισης και φυσικα budget,αλλα για κακη του τυχη εχει τραγικο timing. Επρεπε να το εβγαζαν ή Φεβρουαριο ή Απριλιο και οχι Μαρτιο με zelda/mass effect και horizon.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω τελειώσει 100% το παιχνίδι όσον αφορά το platinum που μου πήρε συνολικά κάπου 45 ώρες (και δεν χρησιμοποιήσα καθόλου το trophy shop γιατί προτιμώ να τα κάνω μόνος μου).

Το παιχνίδι πολύ καλό όμως είναι πολύ ψυχοπλακωτικό και πιο πολύ μάλιστα στο Drakengard 3 και δεν θα κάνω spoil οπότε καλύτερα να το παίξετε εσείς.

Τα θετικά του είναι πολλά όσον αφορά στο gameplay, music, story κτλ.

Αρνητικά χμ δεν έχω να πω κάτι..Εμένα μου άρεσε και δεν είμαι σαν τους άλλους που δίνουν σημασία στα γραφικά, frame rate κτλ γιατί αν κάποιος ασχοληθεί με αυτό το τομέα, αμέσως δεν θα το απολαύσει και θα το αφήσει. Εμένα με στεναχωρεί πολύ που αρκετοί παίρνουν παιχνίδια μόνο και μόνο για τα γραφικά και να σχολιάζουν συνέχεια για το frame rate κτλ..

Όσοι σκεφτείτε να πάρετε το παιχνίδι αυτό, σας προτείνω να παίξετε το nier και drakengard 3. Δεν είναι απαραίτητο μιας και το nier automata είναι standalone story όμως αναφέρει κάποια από τα άλλα games.

Αυτά!

Ευχαριστώ πολύ τον δημιουργό για το παιχνίδι αυτό. Το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα. Περιμένω να βγάλουν και Drakengard ή Nier!

Δημοσ.

Λοιπόν έχω τελειώσει 100% το παιχνίδι όσον αφορά το platinum που μου πήρε συνολικά κάπου 45 ώρες (και δεν χρησιμοποιήσα καθόλου το trophy shop γιατί προτιμώ να τα κάνω μόνος μου).

Το παιχνίδι πολύ καλό όμως είναι πολύ ψυχοπλακωτικό και πιο πολύ μάλιστα στο Drakengard 3 και δεν θα κάνω spoil οπότε καλύτερα να το παίξετε εσείς.

Τα θετικά του είναι πολλά όσον αφορά στο gameplay, music, story κτλ.

Αρνητικά χμ δεν έχω να πω κάτι..Εμένα μου άρεσε και δεν είμαι σαν τους άλλους που δίνουν σημασία στα γραφικά, frame rate κτλ γιατί αν κάποιος ασχοληθεί με αυτό το τομέα, αμέσως δεν θα το απολαύσει και θα το αφήσει. Εμένα με στεναχωρεί πολύ που αρκετοί παίρνουν παιχνίδια μόνο και μόνο για τα γραφικά και να σχολιάζουν συνέχεια για το frame rate κτλ..

Όσοι σκεφτείτε να πάρετε το παιχνίδι αυτό, σας προτείνω να παίξετε το nier και drakengard 3. Δεν είναι απαραίτητο μιας και το nier automata είναι standalone story όμως αναφέρει κάποια από τα άλλα games.

Αυτά!

Ευχαριστώ πολύ τον δημιουργό για το παιχνίδι αυτό. Το ευχαριστήθηκα και το απόλαυσα. Περιμένω να βγάλουν και Drakengard ή Nier!

Δυστηχως Drakengard και nier δεν υπαρχουν πλεον στην αγορα και δεν ειναι backwards compatible με το ps4 αρα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Εμένα μου άρεσε και δεν είμαι σαν τους άλλους που δίνουν σημασία στα γραφικά, frame rate κτλ γιατί αν κάποιος ασχοληθεί με αυτό το τομέα, αμέσως δεν θα το απολαύσει και θα το αφήσει. Εμένα με στεναχωρεί πολύ που αρκετοί παίρνουν παιχνίδια μόνο και μόνο για τα γραφικά και να σχολιάζουν συνέχεια για το frame rate κτλ..

Εδω εισαι λαθος δυστηχως. Οκ για τα γραφικα ας το προσπερασουμε για το συγκεκριμενο παιχνιδι(παρολο που εν ετη 2017+του γεγονοτος οτι εχουμε δει στο παρελθον και υπερπαραγωγες του ειδους οπως το god of war,αλλα ας πουμε οτι ειχαν μικρο budget να φυγει απο την μεση).

Οσον αφορα το frame rate ομως οκ δεν ειναι ασχημο αλλα υπηρχαν φορες που επεφταν τα frames αισθητα οταν μαζευονται πολλοι εχθροι στην οθονη και δεν ειναι κατι το ευχαριστο σαν εμπειρια. Μια απο τα ιδια και αν εισαι ατυχος και φας hard crash οπως εγω. 

Φυσικα δεν ειναι πραγματα για να ριξει καποιος μαυρο στο παιχνιδι αλλα οχι οτι δεν ειναι αξια αναφορας.

Δημοσ.

Εδω εισαι λαθος δυστηχως. Οκ για τα γραφικα ας το προσπερασουμε για το συγκεκριμενο παιχνιδι(παρολο που εν ετη 2017+του γεγονοτος οτι εχουμε δει στο παρελθον και υπερπαραγωγες του ειδους οπως το god of war,αλλα ας πουμε οτι ειχαν μικρο budget να φυγει απο την μεση).

Οσον αφορα το frame rate ομως οκ δεν ειναι ασχημο αλλα υπηρχαν φορες που επεφταν τα frames αισθητα οταν μαζευονται πολλοι εχθροι στην οθονη και δεν ειναι κατι το ευχαριστο σαν εμπειρια. Μια απο τα ιδια και αν εισαι ατυχος και φας hard crash οπως εγω. 

Φυσικα δεν ειναι πραγματα για να ριξει καποιος μαυρο στο παιχνιδι αλλα οχι οτι δεν ειναι αξια αναφορας.

Το πρωτο Nier τεχνικα ηταν αθλιο. Απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει σε 360. Πριν απο κανενα μηνα το τελειωσα. Ε το μετανοιωσα που λογο εμφανισης το ειχα τοσα χρονια στον καταλογο μου και δεν ειχα ασχοληθει. Μετα απο την εισαγωγη πραγματικα επαψε να με ενδιαφερει το πως ηταν.

Το Automata ειναι αξιοπρεπεστατο τεχνικα. Ναι δεν ειναι Horizon αλλα το art direction και το 60αρι framerate το κανουν αρκετα ελκυστικο.

Ασε που 2B > Aloy :P

Δημοσ.

Το πρωτο Nier τεχνικα ηταν αθλιο. Απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει σε 360. Πριν απο κανενα μηνα το τελειωσα. Ε το μετανοιωσα που λογο εμφανισης το ειχα τοσα χρονια στον καταλογο μου και δεν ειχα ασχοληθει. Μετα απο την εισαγωγη πραγματικα επαψε να με ενδιαφερει το πως ηταν.

Το Automata ειναι αξιοπρεπεστατο τεχνικα. Ναι δεν ειναι Horizon αλλα το art direction και το 60αρι framerate το κανουν αρκετα ελκυστικο.

Ασε που 2B > Aloy :P

Αν ειδες ανεφερα συγκεκριμενο γνωστο hack n slash το οποιο εχει κυκλοφορησει στο ps3 σκεψου. Και οταν στο pc ζηταει σαν minimum καρτα gtx 770 προφανως και δινει σε καποιον το πατημα να μπορει να το αναφερει αυτο(ή στην κονσολα το γεγονος οτι το god of war βγηκε σε προηγουμενη κονσολα).

Προσωπικα και εμενα το ολο art direction του παιχνιδιου που φερνει αρκετα σε manga/anime μαρεσε πολυ οπως και η ιστορια αλλα εν μερη κακα τα ψεματα θα μπορουσαν και λιγο καλυτερα αν και καταλαβαινω οτι ειχαν προφανως μικροτερο budget.

Δημοσ.

Storywise δεν θυμάμαι να έχω παίξει κάτι παρόμοιο.

Επισης και η μουσική εξαιρετική το περίμενα αλλά πιστεύω το πρώτο nier ήταν ανώτερο σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.

Δυστηχως Drakengard και nier δεν υπαρχουν πλεον στην αγορα και δεν ειναι backwards compatible με το ps4 αρα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Drakengard 3 υπάρχει στο psn store. Δεν έχει βγει σε retail έκδοση το συγκεκριμένο παιχνίδι για Ευρώπη παρά μόνο για Αμερική. To Nier μόνο ebay. Και τα δύο παιχνίδια μόνο μέσω online shop υπάρχουν όπως amazon, ebay κτλ.

Ναι εντάξει όλα παίζουν ρόλο και δεν εννοούσα με αυτό τον τρόπο. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι περισσότεροι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα γραφικά και κυρίως τα 60 fps. Και άμα το ps4/ps4 pro δεν μπορεί να παίξει 60 fps αμέσως αρχίζουν και λένε ότι το pc είναι το καλύτερο κτλ.

Σε όλα τα παιχνίδια όλα παίζουν ρόλο και πολύ περισσότερο το story και gameplay και μετά τα γραφικά θα έλεγα. Το ότι δεν μπορούν κάποια παιχνίδια να τρέξουν στα 60 fps αλλά στα 30 fps δεν χάλασε και ο κόσμος.. όλοι θέλουν 60 fps. Ναι στο pc μπορεί να τρέξει με 60 και παραπάνω αλλά να σκεφτούμε ότι θέλει πάρα πολλά λεφτά για αναβάθμιση και patches για να τα διορθώσουν όλα ενώ στο playstation, xbox, nintendo και ότι άλλο όχι τόσο μιας και είναι σταθερά τα παιχνίδια και με λίγα εώς αρκετά patches γίνονται οκ ενώ στο pc θέλει δουλειά για να υποστηρίξουν όλες τις κάρτες γραφικών κτλ..

Όσον αφορά στο Nier Automata δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε frame rate ούτε και crashes. Ίσως να φταίει το patch 1.03 που μπορεί να τα διόρθωσε; Δεν ξέρω.

Όλα παίζουν ρόλο. Τα παιχνίδια για να παίξουν στα 60 fps θα πρέπει να θυσιάσουν τα γραφικά. Δεν μπορούν να τα θέλουν όλα.

Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά και απολαμβάνω τα παιχνίδια μαζί με τα trophies γιατί χάρη σε αυτά καταλαβαίνω αν έχουν και άλλο να μου προσφέρουν οπότε τα τελείωνω στα 100% όπως πχ στο FFX/X-2 κτλ έχουν secret bosses.

Τέλος πάντων για να μην βγαίνουμε εκτός καλύτερα θα ήταν να μιλάμε μόνο για το nier automata...

Δημοσ.

Όσον αφορά στο Nier Automata δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε frame rate ούτε και crashes.

Επειδη δεν γινονται συνηθως ευκολα κατανοητα τα frame drops,ας μιλησει το video απο μονο του(απο το 4:08 και μετα)

Δεν ειναι οπως εχω ξαναπει τιποτα το φοβερο(τουλαχιστον στο ps4 pro που ειναι σχετικα λιγοτερα)αλλα υπαρχουν. Βεβαια το συνολικο παιχνιδι παραμενει αριστο αυτο δεν αλλαζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...