Προς το περιεχόμενο

NieR: Automata [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κοντα στον πρωτο τερματισμο του παιχνιδιου αλλα δεν εγραψα κατι ακριβως γιατι οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για το παιχνιδι :(

Τα εχω γραψει απειρες φορες οτι μονο στα mainstream παιχνιδια υπαρχει ενδιαφερον στην Ελλαδα,οχι αυξημενο ενδιαφερον οπως ειναι λογικο αλλα μονο ενδιαφερον.

Ενδιαφερον υπαρχει. Απλα κανεις δεν θελει να αγοραζει τα παιχνιδια του πλεον. Ολοι κοιτανε να τα παιξουν απ τον διπλανο, να τα παρουν μεταχειρισμενα σε τιμες χωμα, να ανοιξουν καναλι στο youtube ωστε να τα παιρνουν τσαμπα και παει λεγοντας

• Like 1
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ ακριβη στα 70ευρω για μονο steelbook. 17ευρω ακριβοτερη απο την απλη εκδοση και 25 απο την χαμηλοτερη τιμη της πρωτης ημερας μονο για ενα steelbook(αν και το σχεδιο μαρεσει παρα πολυ)ειναι πολλα χρηματα.

Ασε που δεν ειναι καν μοναδικο αυτο το σχεδιο για το steelbook,αφου ειναι διαθεσιμο και στην απλη εκδοση(εχει διπλο εξωφυλλο).

Δημοσ.

Πολυ ακριβη στα 70ευρω για μονο steelbook. 17ευρω ακριβοτερη απο την απλη εκδοση και 25 απο την χαμηλοτερη τιμη της πρωτης ημερας μονο για ενα steelbook(αν και το σχεδιο μαρεσει παρα πολυ)ειναι πολλα χρηματα.

Ασε που δεν ειναι καν μοναδικο αυτο το σχεδιο για το steelbook,αφου ειναι διαθεσιμο και στην απλη εκδοση(εχει διπλο εξωφυλλο).

εχει δίκιο. είναι πολλά. Την δικαιολογω σε ένα μικρό βαθμό γιατί δεν υπάρχει σε κανενα μαγαζί. και στο ΕΒΑΥ το βρίσκεις ακόμα πιο ακριβό!

Αλλά, τέτοιες παιχνιδάρες μια φορά βγαίνουν.

Και αν δεν εχεις σκοπό να το πουλήσεις, αξίζει να τα έχεις σε limited πάντα στο ράφι (px uncharted, horizon, nier κτλ).

Δημοσ.

εχει δίκιο. είναι πολλά. Την δικαιολογω σε ένα μικρό βαθμό γιατί δεν υπάρχει σε κανενα μαγαζί. και στο ΕΒΑΥ το βρίσκεις ακόμα πιο ακριβό!

Αλλά, τέτοιες παιχνιδάρες μια φορά βγαίνουν.

Και αν δεν εχεις σκοπό να το πουλήσεις, αξίζει να τα έχεις σε limited πάντα στο ράφι (px uncharted, horizon, nier κτλ).

Οχι αγαπητε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Δεν ειμαι κατα των limited εκδοσεων αρκει αυτα που προσφερουν συνολικα να αξιζουν(οπως και στις collector καλη ωρα).

Οταν εχουμε limited εκδοσεις παιχνιδιων οπως horizon και Uncharted που δινουν αρκετα παραπανω πραγματα(και μοναδικο μαλιστα art στο steelbook σε σχεση με την απλη εκδοση),ειναι λογικο και αναμενομενο να γινει αναλογη κριτικη.

Σε καμια περιπτωση αυτο δεν αλλαζει την αξια του παιχνιδιου εννοειται.

Ας ειχε εστω μοναδικο artwork οπως του Final Fantasy xv ξερω γω να σου ελεγα οτι ναι αξιζει για τον λογο που αναφερεις παραπανω.

Δημοσ.

Οχι αγαπητε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Δεν ειμαι κατα των limited εκδοσεων αρκει αυτα που προσφερουν συνολικα να αξιζουν(οπως και στις collector καλη ωρα).

Οταν εχουμε limited εκδοσεις παιχνιδιων οπως horizon και Uncharted που δινουν αρκετα παραπανω πραγματα(και μοναδικο μαλιστα art στο steelbook σε σχεση με την απλη εκδοση),ειναι λογικο και αναμενομενο να γινει αναλογη κριτικη.

Σε καμια περιπτωση αυτο δεν αλλαζει την αξια του παιχνιδιου εννοειται.

Ας ειχε εστω μοναδικο artwork οπως του Final Fantasy xv ξερω γω να σου ελεγα οτι ναι αξιζει για τον λογο που αναφερεις παραπανω.

57 κανει καινούριο

https://www.skroutz.gr/s/10559371/NieR-Automata-PS4.html?from=most-popular&keyphrase=nier+automata

+13 ευρώ to steellbook. δεν είναι και καμιά τρελή διαφορά. 

Δημοσ.

57 κανει καινούριο

https://www.skroutz.gr/s/10559371/NieR-Automata-PS4.html?from=most-popular&keyphrase=nier+automata

+13 ευρώ to steellbook. δεν είναι και καμιά τρελή διαφορά. 

Μεχρι και την ωρα που το κοιταζα το φθηνοτερο το ειχε στα 53(μπορει να φανει στην εξελιξη τιμων αυτο). Και εδω λοιπον εχουμε ενα παιχνιδι με καλες κριτικες που ολως τυχαιως πηρε και αυτο την ανηφορα οσον αφορα τις τιμες.

Δημοσ.

Και παλι παντως τα 13 ευρω δεν θεωρω οτι αξιζει η συγκεκριμενη limited edition και ανεφερα παραπανω γιατι.

Και πολλά bugs - στραβοί "pro" reviewers . Ένας μακακας είχε μπλέξει το Ni-er με το Ni-oh  :devil:

?

Δημοσ.

Το μονο που εχω πετυχει στα 2 πρωτα playthrough που εχω παιξει ειναι 2 hard crash στο αρχικο playthrough. Αρα δεν μπορω να πω οτι συμφωνω σε αυτο που γραφεις παραπανω για ''πολλα bugs''.

Στα του παιχνιδιου τωρα στο πρωτο playthrough παιζεις με τον ενα απο τους 2 χαρακτηρες(ο αλλος σε βοηθαει και τον  χειριζεται ΑΙ).

Στο επομενο playthrough παιζεις κυριως απο την πλευρα του αλλου χαρακτηρα(αρα υπαρχουν καποια προσθετα cut scenes και μαθαινεις και παραπανω τι ακριβως παιζει απο πλευρας ιστοριας).

Επισης ο δευτερος χαρακτηρας ειναι περισσοτερο του hacking αρα εχει εν μερη και λιγο διαφορετικο playstyle απο την κεντρικη ηρωιδα.

Στο τελος του δευτερου playthrough ειναι η πραγματικη συνεχεια απο το αρχικο playthrough.

Το λεω αυτο μιας και επειδη γενικα δεν ξερω ποσα παρομοια παιχνιδια εχω παιξει(απο πλευρας εξελιξης ιστοριας),στην αρχη οταν τελειωσε το πρωτο run ειχα μεινει καπως απο πλευρας του οτι ολα εγιναν ψιλο γρηγορα και πολλα ερωτηματα αναπαντητα.

Παλι καλα που διαβασα οτι θελει τουλαχιστον 3 playthroughs αλλιως θα ειχα ξενερωσει ασχημα :P

Δημοσ.

Σχεδον σαν το dark souls ενα πραγμα. Αυτο το ειδα μιας και ενεργοποιησα και το Online του που βρισκεις κατω στο εδαφος πτωματα αλλων παικτων(το καταλαβα απο τα ονοματα)και εχεις 2 επιλογες.

1)ειτε να τους κανεις release(που θελει και το σχετικο trophy)που σου δινουν λιγα αντικειμενα και gold πισω,

ή 2)να τους ζωντανεψεις και να σε βοηθησουν για λιγο διαστημα(σαν npc κλασσικα)

Να πω την αληθεια δεν ηξερα καν το συγκεκριμενο παρα μονο στο δευτερο run μου το ειδα.

Δημοσ.

Από το δικό σου αν δίνει κάτι πίσω βασικά λέω  των άλλων το βρήκα - μέτρησες πόσο κρατάνε πριν σπάσουν 2-3 mins max ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...