ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγω το παρήγγειλα για pc οποτε δεν το εχω ξεκινησει ακομα, αν και μαλλον έπρεπε ps4 σχεδον ιδια τιμη εβγαινε. Θα γραψω και εδω εντυπωσεις, βασικα σε οποιο τοπικ εχει περισσοτερη κινηση.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το αρχικο Nier δεν το εχω παιξει ουτε εγω φυσικα,αλλα επειδη εχω εμπειρια απο τα προηγουμενα παιχνιδια της Platinum εννοειται οτι το εψαξα το παιχνιδι και του εδωσα μια ευκαιρια. Στην τελικη(οπως και με το Horizon)ολο τα ιδια και τα ιδια καταντανε βαρετα,ας παιξουμε και τιποτα αλλο. Bayonetta και Devil May Cry λιγο πολυ ολοι γνωριζουν(με λιγα λογια το hack n slash ειδος εννοω),ενδιαφερον δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα ο ΕΛληνας αγοραζει μονο τα ''σιγουρα''παιχνιδια,που συνηθως ειναι τα πολυ διαφημισμενα παιχνιδια/exclusives. Απο πλευρας ιστοριας και εγω τελειωνω το πρωτο playthrough σε λιγο και ακολουθουν τα υπολοιπα 2. Απο soundtrack η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος,περισσοτερο απο οσο το περιμενα ή διαβαζα. Λιγο παραπανω ποικιλια στους εχθρους θα ηθελα η αληθεια ειναι ,αλλα γενικα απο το gameplay δεν εχω παραπονο. Γρηγορο με αρκετες επιλογες για modify στατιστικων και ικανοτητων,και απο πλευρας αποδοσης τις περισσοτερες φορες σταθερα στα 60fps(με καποιες πτωσεις φυσικα οταν εχει πολλους εχθρους). Καλη ποικιλια και στα οπλα.
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πως ειναι ιδια περιπτωση το bloodborne αγαπητε?Το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της εταιρειας με διαφορα ειναι και ακομα και στο Insomnia ολως τυχαιως εχει το θεμα του εχει 200σελιδες,λογω του οτι εγινε mainstream λογω πρωτου exclusive/new ip που να τα πηγε τοσο καλα απο πλευρας βαθμολογιων. Δεν περιμενα κατι αναλογο και στο Nier προς Θεου, αλλα αυτο το πραγμα εχει παρατηρηθει στα περισσοτερα παιχνιδια. Resident evil 7 το καλυτερο παιχνιδι για vr(και timed exclusive για το ps4)δεν εχει καν δικο του θεμα. Mass effect μια απο τα ιδια. Αλλα ειπαμε οτι το κεντρικο ενδιαφερον του κοσμου ειναι οι διαφορες ps4 vs ps4 pro,τα παιχνιδια σε 4η μοιρα. Τελικα μερικοι γελαγαμε αλλα να που βγαινουν πραγματικοτητα οι πωλησεις https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/41447.html https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2016/41002.html Τι περιμενει κανεις απο χωρα(στο θεμα gaming παντα)που εν ετη 2017 στο top 10 πωλησεων υπαρχουν παιχνιδια του ps3. Γελανε και οι πετρες. Κατσε γιατι δεν καταλαβες τι εννοω.. Δεν ειπα οτι ειναι ιδια περιπτωση, ειπα οτι ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι οπως και ολα τα Souls, και απο θεμα δυσκολιας και απο θεματολογια και απο gameplay.. Εχουν ενα δικο τους υφος που δεν ειναι για casual gamers, κανω λαθος? Και οπως ειπες οτι ειναι το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της εταιρειας, οχι του PS4. Εδω λεμε περι hype και προτιμησης στους gamers.. Και φυσικα το Bloodborne προερχεται απο μια εταιρια που ηδη ειχε ποσες επιτυχιες πανω στα Souls type games τα οποια ηδη ειχαν αγαπηθει, λογικο να το πιασουν πολλοι στα χερια τους.. Στα υπολοιπα που αναφερεις περι ελληνικης κοινοτητας συμφωνω, PES, GTA, LoL και Αγιος ο Θεος
vste Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μονο το soundtrack μπορω να σχολιασω προς το παρων μιας και η Παρασκευη αργει. Το οποιο και οπως στο 1ο Nier ειναι εκπληκτικο! Απο εκει και περα μην ξεχνατε οτι για το Automata εχουν δηλωσει ενδιαφερον πολλοι εδω μεσα, απλα επεσε σε busy περιοδο και δεν αγοραστηκε 1st day/week. οπως επισης και αρκετοι που το αγορασαν παιζουν zelda/horizon και το εχουν για μετα. Μια χαρα gaming κουλτουρα εχουμε εδω μεσα..
dimyok Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το αρχικό Nier τυχαίνει να το έχω και δε νομίζω να το ειχε δει ψυχή Το Automata σου πετάει και κάποιες αναφορές. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ναι και το Resident evil 7 που βγηκε σε νεκρα περιοδο γιαυτο και δεν εχει δικο του θεμα(στις κονσολες παντα)ή το mass effect καλη ωρα. Ελατε ρε παιδια μην κοροιδευομαστε τωρα. Προφανως και δεν σχολιασα την pc μερια γιατι εδω ειναι το θεμα των κονσολων . Επισης η Platinum games(ο λογος που πηρε και το παιχνιδι αυτες τις βαθμολογιες κλασσικα)ειναι πασιγνωστη στο χωρο και ισως η καλυτερη εταιρεια στο ειδος της.
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εδω εχει δικιο ο Fulgore.. Η Console κοινοτητα ειναι ψοφια μεχρι αηδιας, εναντι της PC κοινοτητας του Insomnia, και οχι δεν αναλωνονται μονο σε κονταρομαχιες για fps αλλα και σε εκτενεστατες αναλυσεις πολλων τιτλων..Εδω στο Console section αναλωθηκαμε σε πολλες βλακειες γυρω απο κοντρες Pro-Slim και μπουρδες και αφησαμε στην ακρη τις αναλυσεις των παιχνιδιων καθ'αυτων.. και οχι μονο τωρα, και παλιοτερα. Αν κατσουμε να συγκρινουμε το πιο απλο.. δειτε ποσες σελιδες εχει το Witcher 3 στο PC section και ποσες στο Console.. χαοτικη διαφορα. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να αναφερω μονο στα του παιχνιδιου οτι εχω φαει ως τωρα 2 hard crush στο παιχνιδι,αρα θελει λιγη δουλιτσα παραπανω απο πλευρας patch.
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εδω εχει δικιο ο Fulgore.. Η Console κοινοτητα ειναι ψοφια μεχρι αηδιας, εναντι της PC κοινοτητας του Insomnia, και οχι δεν αναλωνονται μονο σε κονταρομαχιες για fps αλλα και σε εκτενεστατες αναλυσεις πολλων τιτλων.. Εδω στο Console section αναλωθηκαμε σε πολλες βλακειες γυρω απο κοντρες Pro-Slim και μπουρδες και αφησαμε στην ακρη τις αναλυσεις των παιχνιδιων καθ'αυτων.. και οχι μονο τωρα, και παλιοτερα. Αν κατσουμε να συγκρινουμε το πιο απλο.. δειτε ποσες σελιδες εχει το Witcher 3 στο PC section και ποσες στο Console.. χαοτικη διαφορα. Το ξερεις οτι εισαι σε φορουμ για υπολογιστες ετσι ? τι περιμενες ? οποιος παιζει να γραψει καμια κριτικη ψηνομαι και εγω για πσ4
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το ξερεις οτι εισαι σε φορουμ για υπολογιστες ετσι ? τι περιμενες ? οποιος παιζει να γραψει καμια κριτικη ψηνομαι και εγω για πσ4 Ξερουμε ομως τι συμμετοχη μαζευει το κεντρικο θεμα του ps4 και τι συμμετοχη τα παιχνιδια για αυτο.
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το ξερεις οτι εισαι σε φορουμ για υπολογιστες ετσι ? τι περιμενες ? οποιος παιζει να γραψει καμια κριτικη ψηνομαι και εγω για πσ4 Καπου σε χανω.. τι εννοεις forum για υπολογιστες? Τεχνολογικο forum ειναι το Insomnia, οχι PC-exclusive.. Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με συγχωρεις.. 1
vag.patrick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλα το pc section δε το βαζουμε στην κουβεντα γιατι και ο λογος που δεν μπαινω να κανω κουβεντα (μπορει να μαι λαθος) ειναι οι drivers και τα fps . αλλα και δω τα ιδια σκατα γιναμε...τεσπα....Fulgore Οταν με το καλο κανεις εστω και τον 1 τερματισμο , κανε αν εχεις την ορεξη ενα περιληπτικο κειμενακι οπως στο horizon , να ξερω τι παιζει...Δυσκολοι μηνες οι επομενοι και δε με βλεπω για πολλες αγορες , παρα μονο καμια ενοικιαση...
vste Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλα το pc section δε το βαζουμε στην κουβεντα γιατι και ο λογος που δεν μπαινω να κανω κουβεντα (μπορει να μαι λαθος) ειναι οι drivers και τα fps . αλλα και δω τα ιδια σκατα γιναμε...τεσπα....Fulgore Οταν με το καλο κανεις εστω και τον 1 τερματισμο , κανε αν εχεις την ορεξη ενα περιληπτικο κειμενακι οπως στο horizon , να ξερω τι παιζει...Δυσκολοι μηνες οι επομενοι και δε με βλεπω για πολλες αγορες , παρα μονο καμια ενοικιαση... Τα drivers και τα fps ειναι που γεμιζουν τα gaming θεματα στο PC Section. Δεν το λεω για κακο. Αλλα στις κονσολες αντε να πεις αν σου αρεσε ενα παιχνιδι η οχι. Ποσες σελιδες με reviews να γεμισει? Σε PC μπορει το ιδιο παιχνιδι σε εσενα να σερνεται και σε αλλο configuration να πηγαινει μια χαρα. Η μπορει να ψαχνεις Mods για να βελτιωσεις τα γραφικα περισσοτερο απο τα default. Για αυτο και γινεται ντορος. Αν και το offical PC gaming εδω και καποιο καιρο εχει λιγοτερη κινηση απο το PS4. Go figure..
W0zzAp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εχω παιξει και γω περιπου 6μιση ωρες και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.Ωραιο gameplay προφανως μιας και μου αρεσουν games τυπου hack and slash,πολυ ωραια soundtrack,σχεδιο και χαρακτηρες.Περνω την ωρα μου και δεν βιαζομαι κανω quest και γυρναω βολτες στον μεγαλο χαρτη για εξερευνηση και σιγα σιγα κανω και το κεντρικο στορυ.Το εχω αρχισει στο normal σχετικα ευκολο ειναι,στο hard που δοκιμασα πιο δυσκολοι οι εχθροι σου χανουν πιο πολυ hp και δεν εχεις το lock-on.Μπορει να το γυρισω στο hard αν νιωθω οτι εχει γινει υπερβολικα ευκολο. Αυτα για αρχη μιας και δεν εχω παιξει αρκετα.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ο χαρτης παντως αν και στην αρχη οταν ανοιγουν τα teleports δειχνει μεγαλος,στην πραγματικοτητα δεν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα