dimyok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Στο https://store.eu.square-enix.com/eu/product/435106/nier-automata-black-box-edition-ps4 ειναι τσαμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μαζεύεις συλλεκτικές;Σε ότι μου αρέσει και θεωρώ ότι αξίζει ναι (με τη πλειοψηφία να είναι του vita). Στο https://store.eu.square-enix.com/eu/product/435106/nier-automata-black-box-edition-ps4 ειναι τσαμπα Εντάξει έχει αρκετό content, σε σχέση με του FFXII που έχει 200€ -.-. Η φιγούρα. Όπως συνήθως (με τις φιγούρες) πολύ κακό sculpting και painting του προσώπου. Αλλά συνολικά είναι καλή η λεπτομέρεια. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Την έκδοση; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από Επισκέπτης
panossar95 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Τι ομορφα που τα εχεις βαλει. Θα ηθελα παρα πολυ να εχω ενα δωματιο με τετοιες εκδόσεις, πραγματικα πολυ ωραιο! Το game τι λεει?
panossar95 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εδω εχει την ιστορια πριν απο το nier. http://blog.us.playstation.com/2017/03/10/heres-what-happened-before-nier-automatas-story-began/ προσοχη το λεει και μεσα, υπάρχουν spoilers. Εγω εκει σταματησα να διαβαζω.
Socratis_g Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 επαιξα το demo. πολυ ωραίο παιχνιδάκι. μου θύμησε αντιγραφή bayonetta, χωρίς βεβαια αυτό να αναιρει το ένα το άλλο.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Την έκδοση; Έλεγα να έβαζες όλες τις συλλεκτικές που έχεις, εάν της έχεις σε δικό τους ράφι ή διάσπαρτες περισσότερο αναρωτιόμουν.
vag.patrick Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 τι εγινε ωρε παλικαρια ?? καμια εκ νεου εντυπωση?? η ειναι τοσο καλο που δεν σταματησατε να παιζετε? Αν καποιος εχει την οποιαδηποτε αποψη παρακαλω να γραψει κατι γιατι ειναι η επομενη αγορα μετα το Horizon... Ευχαριστω.!! 1
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 τι εγινε ωρε παλικαρια ?? καμια εκ νεου εντυπωση?? η ειναι τοσο καλο που δεν σταματησατε να παιζετε? Αν καποιος εχει την οποιαδηποτε αποψη παρακαλω να γραψει κατι γιατι ειναι η επομενη αγορα μετα το Horizon... Ευχαριστω.!! Ειμαι κοντα στον πρωτο τερματισμο του παιχνιδιου αλλα δεν εγραψα κατι ακριβως γιατι οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για το παιχνιδι Τα εχω γραψει απειρες φορες οτι μονο στα mainstream παιχνιδια υπαρχει ενδιαφερον στην Ελλαδα,οχι αυξημενο ενδιαφερον οπως ειναι λογικο αλλα μονο ενδιαφερον.
Skr1ll3x Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Νταξει παιδια ειναι και το ειδος παιχνιδιου παντα.. το συγκεκριμενο στυλ ουτε εμενα με ενθουσιασε απο τα οσα εχω δει.. γενικα δεν ειμαι τοσο του far-east στυλ παιχνιδιων.Το ιδιο εγινε και με το The Last Guardian, που για αλλους ειναι παιχνιδαρα και αλλους τους περασε εντελως απαρατηρητο (including me).. Το ιδιο και με τα Soulsborne που ειναι ιδιαιτερης δυσκολιας/υφους παιχνιδια.. Δεν ειναι μονο θεμα mainstream ή marketing αλλα και γουστου.. Σιγουρα υπαρχει hype παντα στα open-world rpg με ωραια γραφικα, αλλα ειναι και αυτα που ακομα και αυτοι που εχουν ιδιαιτερα γουστα παιχνιδιων θα τα πιασουν στα χερια τους.. ενω το αναποδο δεν συμβαινει συχνα.. δηλαδη οι casual players λιγο δυσκολα να πιασουν στα χερια τους ιδιαιτερου υφους παιχνιδια.
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Νταξει παιδια ειναι και το ειδος παιχνιδιου παντα.. το συγκεκριμενο στυλ ουτε εμενα με ενθουσιασε απο τα οσα εχω δει.. γενικα δεν ειμαι τοσο του far-east στυλ παιχνιδιων. Το ιδιο εγινε και με το The Last Guardian, που για αλλους ειναι παιχνιδαρα και αλλους τους περασε εντελως απαρατηρητο (including me).. Το ιδιο και με τα Soulsborne που ειναι ιδιαιτερης δυσκολιας/υφους παιχνιδια.. Δεν ειναι μονο θεμα mainstream ή marketing αλλα και γουστου.. Σιγουρα υπαρχει hype παντα στα open-world rpg με ωραια γραφικα, αλλα ειναι και αυτα που ακομα και αυτοι που εχουν ιδιαιτερα γουστα παιχνιδιων θα τα πιασουν στα χερια τους.. ενω το αναποδο δεν συμβαινει συχνα.. δηλαδη οι casual players λιγο δυσκολα να πιασουν στα χερια τους ιδιαιτερου υφους παιχνιδια. Πως ειναι ιδια περιπτωση το bloodborne αγαπητε?Το πιο καλοπουλημενο παιχνιδι της εταιρειας με διαφορα ειναι και ακομα και στο Insomnia ολως τυχαιως εχει το θεμα του εχει 200σελιδες,λογω του οτι εγινε mainstream λογω πρωτου exclusive/new ip που να τα πηγε τοσο καλα απο πλευρας βαθμολογιων. Δεν περιμενα κατι αναλογο και στο Nier προς Θεου, αλλα αυτο το πραγμα εχει παρατηρηθει στα περισσοτερα παιχνιδια. Resident evil 7 το καλυτερο παιχνιδι για vr(και timed exclusive για το ps4)δεν εχει καν δικο του θεμα. Mass effect μια απο τα ιδια. Αλλα ειπαμε οτι το κεντρικο ενδιαφερον του κοσμου ειναι οι διαφορες ps4 vs ps4 pro,τα παιχνιδια σε 4η μοιρα. Τελικα μερικοι γελαγαμε αλλα να που βγαινουν πραγματικοτητα οι πωλησεις https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/41447.html https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2016/41002.html Τι περιμενει κανεις απο χωρα(στο θεμα gaming παντα)που εν ετη 2017 στο top 10 πωλησεων υπαρχουν παιχνιδια του ps3. Γελανε και οι πετρες. 2
L-Griever Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Χωρίς να έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και δεν το έχω τελειώσει τελείως το παιχνίδι μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Σίγουρα το σύστημα μάχης είναι διαφορετικό από το πρώτο μιας και το automata έχει γίνει από την Platinum Games. Είναι μίξη του Metal Gear Rising και Nier. Από story είναι καλό μέχρι στιγμής. Πρέπει να τελειώσω το δεύτερο και τρίτο playthrough. Το πρώτο το τερμάτισα που είναι με την 2B. Τώρα παίζω τον 9S και μετά την A2. Από soundtracks θυμίζουν ιδιαίτερα από το πρώτο Nier και Drakengard 3 και είναι υπέροχα και ταιριάζουν! Έχει ενδιαφέροντα quests και ιστορίες όμως το παιχνίδι δεν είναι κατάλληλο για όλους. Οι περισσότεροι δεν παίζουν ή δεν γνωρίζουν japanese games για αυτό και δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αυτά για τώρα. Και από ενδιαφέρον τώρα όλοι πλέον ασχολούνται και τσακώνονται για τα γραφικά κάτι που θεωρώ ότι δεν αξίζει και θα συμφωνήσω με τον Fulgore. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα