Προς το περιεχόμενο

NieR: Automata [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Δώσε λινκ να το πάρω,40€ το βρίσκω

Για καποιο λογο το πηγαν 39.90 ενω το πρωι κατα της 11μιση  που το πηρα ειχε 31.70 ευρω. 

unnamed (1).png

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.Τα εκανα τα 3 playthrough ειδα και τα εναλλακτικα ending.πολυ καλο στορυ,υπεροχη μουσικη,σχετικα ευκολο σαν παιχνιδι και δεν σου σπαει τα νευρα.Με κουρασε λιγο το Hacking  mode και γενικα ο 9s.ενω με την 2b και Α2 το απολαυσα περισοτερο.To παιχνιδι μολις το συνηθισεις εχει απολαυστικο gameplay,πολυ ωραια ειναι η ιαπωνικη γλωσσα αλλα δεν προλαβαινα να διαβασω τους υποτιτλους σε καποια σημεια που γινεται πανικος και το χειριστιριο παιρνει φωτια και αυτο εχει επιπτωσεις στο πολυ καλο story που εχει το παιχνιδι.Απιστευτο soundtrack!!

Επεξ/σία από namastegt
  • 10 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το game δεν το έχω παίξει ακόμα για να το σχολιάσω, απλά βρήκα αυτό το άγαλμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας:

Presale-NieR-Automata-Battle-Droid-2B-Ni

Σπαθάρα, ε;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Το game δεν το έχω παίξει ακόμα για να το σχολιάσω, απλά βρήκα αυτό το άγαλμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας:

Presale-NieR-Automata-Battle-Droid-2B-Ni

Σπαθάρα, ε;

Χάλια μαύρα, δεν βλέπεται (το σπαθί). ❤️

By the way εγώ φοράω αυτό στο κινητό :D  (το νούμερο 2).

• Like 1
Δημοσ.

Έχω 10 μέρες που το τερμάτισα και δεν λέει να φύγει η μουσική του απ' το κεφάλι μου... Ούτε με το pen pineapple apple pen τέτοιο πράγμα 😋

Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως το καταευχαριστηθηκα. Το hacking εμενα με καταβολεψε γιατι βοηθάει να το τρέξεις το παιχνίδι λίγο πιο γρηγορα αν θέλεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2019 στις 5:21 ΠΜ, aggelos87 είπε

Έχω 10 μέρες που το τερμάτισα και δεν λέει να φύγει η μουσική του απ' το κεφάλι μου... Ούτε με το pen pineapple apple pen τέτοιο πράγμα 😋

Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως το καταευχαριστηθηκα. Το hacking εμενα με καταβολεψε γιατι βοηθάει να το τρέξεις το παιχνίδι λίγο πιο γρηγορα αν θέλεις

η μουσική του γενικά θα αργήσει να φύγει από το κεφάλι σου

πάρε κι ένα live

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έχει αγοράσει κάποιος το Nier Automata Game of the YorHa να κάνει μαι εξυπηρέτησει και να σκανάρει το εξώφυλλο όλο; Ψάχνω στο νετ αλλα δεν το έχω βρει. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έχει αγοράσει κάποιος το Nier Automata Game of the YorHa να κάνει μαι εξυπηρέτησει και να σκανάρει το εξώφυλλο όλο; Ψάχνω στο νετ αλλα δεν το έχω βρει. Ευχαριστώ πολύ!

Αν θυμηθώ να το πάρω το πρωί μαζί μου στην δουλειά που υπάρχει scanner θα στο στείλω

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, logistoulis said:

πάρε κι ένα live

NAI! To είχα δει κι αυτό. Μακάρι να κάνουν κι άλλα live, τύπου Distant Worlds (Final Fantasy).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, logistoulis είπε

πάρε κι ένα live

Δεν έχω παίξει παιχνίδι με πιο ωραία μουσική πραγματικά !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...