FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δώσε λινκ να το πάρω,40€ το βρίσκω Για καποιο λογο το πηγαν 39.90 ενω το πρωι κατα της 11μιση που το πηρα ειχε 31.70 ευρω. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από FromDusk_TillDawn
namastegt Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Τα εκανα τα 3 playthrough ειδα και τα εναλλακτικα ending.πολυ καλο στορυ,υπεροχη μουσικη,σχετικα ευκολο σαν παιχνιδι και δεν σου σπαει τα νευρα.Με κουρασε λιγο το Hacking mode και γενικα ο 9s.ενω με την 2b και Α2 το απολαυσα περισοτερο.To παιχνιδι μολις το συνηθισεις εχει απολαυστικο gameplay,πολυ ωραια ειναι η ιαπωνικη γλωσσα αλλα δεν προλαβαινα να διαβασω τους υποτιτλους σε καποια σημεια που γινεται πανικος και το χειριστιριο παιρνει φωτια και αυτο εχει επιπτωσεις στο πολυ καλο story που εχει το παιχνιδι.Απιστευτο soundtrack!! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από namastegt
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το game δεν το έχω παίξει ακόμα για να το σχολιάσω, απλά βρήκα αυτό το άγαλμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας: Σπαθάρα, ε; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Malthador 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 hours ago, Malthador said: Το game δεν το έχω παίξει ακόμα για να το σχολιάσω, απλά βρήκα αυτό το άγαλμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας: Σπαθάρα, ε; Χάλια μαύρα, δεν βλέπεται (το σπαθί). ❤️ By the way εγώ φοράω αυτό στο κινητό (το νούμερο 2). 1
aggelos87 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Έχω 10 μέρες που το τερμάτισα και δεν λέει να φύγει η μουσική του απ' το κεφάλι μου... Ούτε με το pen pineapple apple pen τέτοιο πράγμα 😋 Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως το καταευχαριστηθηκα. Το hacking εμενα με καταβολεψε γιατι βοηθάει να το τρέξεις το παιχνίδι λίγο πιο γρηγορα αν θέλεις
logistoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2019 στις 5:21 ΠΜ, aggelos87 είπε Έχω 10 μέρες που το τερμάτισα και δεν λέει να φύγει η μουσική του απ' το κεφάλι μου... Ούτε με το pen pineapple apple pen τέτοιο πράγμα 😋 Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως το καταευχαριστηθηκα. Το hacking εμενα με καταβολεψε γιατι βοηθάει να το τρέξεις το παιχνίδι λίγο πιο γρηγορα αν θέλεις η μουσική του γενικά θα αργήσει να φύγει από το κεφάλι σου πάρε κι ένα live Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από logistoulis 1 2
VonLoutsos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Έχει αγοράσει κάποιος το Nier Automata Game of the YorHa να κάνει μαι εξυπηρέτησει και να σκανάρει το εξώφυλλο όλο; Ψάχνω στο νετ αλλα δεν το έχω βρει. Ευχαριστώ πολύ!
aggelos87 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Έχει αγοράσει κάποιος το Nier Automata Game of the YorHa να κάνει μαι εξυπηρέτησει και να σκανάρει το εξώφυλλο όλο; Ψάχνω στο νετ αλλα δεν το έχω βρει. Ευχαριστώ πολύ! Αν θυμηθώ να το πάρω το πρωί μαζί μου στην δουλειά που υπάρχει scanner θα στο στείλω 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 hours ago, logistoulis said: η μουσική του γενικά θα αργήσει να φύγει από το κεφάλι σου πάρε κι ένα live NAI! To είχα δει κι αυτό. Μακάρι να κάνουν κι άλλα live, τύπου Distant Worlds (Final Fantasy).
VonLoutsos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 30 minutes ago, aggelos87 said: @VonLoutsos https://imgur.com/a/4moArNI Είσαι αρχηγός!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο!!!!!
DimosMcLaren Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, logistoulis είπε η μουσική του γενικά θα αργήσει να φύγει από το κεφάλι σου πάρε κι ένα live Δεν έχω παίξει παιχνίδι με πιο ωραία μουσική πραγματικά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα