Προς το περιεχόμενο

NieR: Automata [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NieR: Automata

http://nier-automata.com/gb/

33217613255_bdb616f814_o.jpg

Κυκλοφορεί Ευρώπη στις 10/3 σε PS4 & PC(17/3) από την SQUARE ENIX

Είδος: jRPG

single player

το nier: Automata έχει κυκλοφορήσει ήδη σε Ιαπωνία και Βόρεια Αμερική

https://youtu.be/aY6IsXQ4Nm4

Nier: Automata Was Fueled by an Unknown Passion

https://youtu.be/dKdP9mmJA-A

About This Game NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines.

Humanity has been driven from the Earth by mechanical beings from another world. In a final effort to take back the planet, the human resistance sends a force of android soldiers to destroy the invaders. Now, a war between machines and androids rages on... A war that could soon unveil a long-forgotten truth of the world.

Key Features:

• Action-Packed Battles – Players will switch between using melee and ranged attacks in battle against hordes of enemies and challenging bosses across a variety of open field maps. The tight controls and incredibly fluid combat are simple to learn for newcomers while offering plenty of depth for more experienced action gamers. Players can perform high-speed battle actions—combining light and heavy attacks—and switch through an arsenal of weaponry while evading enemies with speed and style.
  • Beautifully Desolate Open-World – The game seamlessly joins together hauntingly beautiful vistas and locations with no area loading. The environments are rendered in 60fps and contain a wealth of sub-events in addition to the main storyline.
  • Masterfully Crafted Story and Characters – NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their ferocious battle to reclaim a machine-driven dystopia overrun by powerful weapons known as machine lifeforms.
  • Elements of an RPG – Players will obtain a variety of weapon types, level up in battle, learn new combat skills, and customise a loadout that caters to their playstyle.
  • Utilise the Pod Support System to Assist In and Outside of Battle – Pods can attack the enemy in both manual and lock-on modes. They can also assist outside of battle, such as allowing the player to glide through the air. Pods can be enhanced throughout the game, with upgrades including new attack methods and variations.
  • “Auto Mode” Available for Beginners – Novice players can elect “Auto Mode” for easy attacks and evasions.

•  

33214811375_c1f5e97cc6_z.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από εκεί που ψάχναμε με το τουφέκι κανέναν να έχει παίξει το πρώτο ξαφνικά έγινε το επόμενο μεγάλο exclusive.

Κρίμα για το πρώτο αλλά χαίρομαι για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά το πρωτο δεν ειχε cyborg  gothic lolita main character με g-string ! Ε, ειχε ???? :)  :)  :) χιουμορ κανω βέβαια. Το πρωτο Nier δεν μπορεσα να το παιξω δυστυχώς παρόλο που μου αρεσε το story του drakengard1 ,3 τα πολλά τεχνικά προβληματα και το gameplay καπως με αποξένωσαν.Αυτό απο την αλλη φαινεται διαμαντάκι

Δημοσ.

Αν και το συγκεκριμενο θα το παρω σε PC γραφω και εδω. ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΩ ΤΟ NIER!!!!

Παιχνιδαρα απο τις λιγες in my humble opinion που λεμε και στην Ματαραγκα Καρδιτσης.

Ανυπομονω για την συνεχεια...

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata?ref=hp

Δημοσ.

Ναι αλλά το πρωτο δεν ειχε cyborg gothic lolita main character με g-string ! Ε, ειχε ???? :) :) :) χιουμορ κανω βέβαια. Το πρωτο Nier δεν μπορεσα να το παιξω δυστυχώς παρόλο που μου αρεσε το story του drakengard1 ,3 τα πολλά τεχνικά προβληματα και το gameplay καπως με αποξένωσαν.Αυτό απο την αλλη φαινεται διαμαντάκι

Το πρώτο είχε αυτή:

1716363-kaine1.jpg

Πάντως τεχνικά προβλήματα δεν θυμάμαι. Έχω καιρό βέβαια που το έπαιξα.

Τα γραφικά μόνο δεν ήταν αντίστοιχα με τη νέα γενιά.

Γενικά είναι μέσα στα αγαπημένα μου τις εποχής του.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη και εγω μολις το ανακαλυψα, παιζω το ντεμο τωρα, εχω μεινει αφωνος. Πολυ ωραια κινηση και σαν χαρακτήρας και σαν game, μαλιστα η κοπελιτσα μου θυμιζει λιγο τον χαρακτηρα απο το witcher, την σιριλ σιρι δεν θυμαμαι. Ερωτησεις βασικές. 1) Εχει βγει και αλλο nier απο οτι διαβαζω πιο πανω,

παιζει να το βρω σε pc? Γιατι απο ps εχω μονο το 4 αυτην την στιγμή και 2) υπαρχει καποια ιστορια απο το προηγουμενο που συνεχιζει τωρα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι αλλά το πρωτο δεν ειχε cyborg gothic lolita main character με g-string ! Ε, ειχε ???? :) :) :) χιουμορ κανω βέβαια. Το πρωτο Nier δεν μπορεσα να το παιξω δυστυχώς παρόλο που μου αρεσε το story του drakengard1 ,3 τα πολλά τεχνικά προβληματα και το gameplay καπως με αποξένωσαν.Αυτό απο την αλλη φαινεται διαμαντάκι

Δεν είναι Gothic Lolita! Δηλαδή καμιά απολύτως σχέση.

Από την άλλη το παιχνίδι φαίνεται θεϊκό και ανυπομονώ να έρθει στα χέρια μου. Zelda + Nier τι άλλο να θες στη ζωή!

Επειδη και εγω μολις το ανακαλυψα, παιζω το ντεμο τωρα, εχω μεινει αφωνος. Πολυ ωραια κινηση και σαν χαρακτήρας και σαν game, μαλιστα η κοπελιτσα μου θυμιζει λιγο τον χαρακτηρα απο το witcher, την σιριλ σιρι δεν θυμαμαι. Ερωτησεις βασικές. 1) Εχει βγει και αλλο nier απο οτι διαβαζω πιο πανω,

παιζει να το βρω σε pc? Γιατι απο ps εχω μονο το 4 αυτην την στιγμή και 2) υπαρχει καποια ιστορια απο το προηγουμενο που συνεχιζει τωρα?

Όχι μόνο σε ps3 και xbox360 είχε βγει.

Είναι sequel του πρώτου και διαδραματίζεται μετά το 4ο τέλος του, αλλά εκτός από το κοινό setting αν θυμάμαι καλά δεν θα υπάρχει κάποια σχέση. Καλό όμως θα ήταν να διαβάσεις μια σύνοψη του Nier και του Drakengard για να έχεις μια άποψη για το timeline και το lore.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...