Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινετια αυτο που θες, ή τουλαχιστον δεν εξαρταται απο τον driver αλλα απο καποια αλλη εφαρμογη.

Ο εκαστοτε driver ειναι για να δουλευει η ταδε συσκευη σωστα, πχ η καρτα ηχου να βγαζει ηχο, η καρτα γραφικων να εχει 3d και αλλα πολλα, η καρτα δικτυου να σε συνδεει στο δικτυο κλπ.

Δημοσ.

εφόσον ο driver ειναι περασμένος,τότε θέλεις άλλα ηχεία(εξωτερικά κλπ)

ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για λάπτοπ και δη φτηνές σειρές,τα ηχεία που βάζουν είναι τελείως τυπικά.

Δημοσ.

οχι δν εχω καν drivers για ηχο... ειχα κανει φορματ απο την αρχη αλλα το παιδι που μου το κανε δν μου βαλε το realtek για επιπλεον καλυτερο ηχο και τωρα δν μπορω να κανω κατιιιιιιιι γκρρρρ :(

Δημοσ.

δν με ρωτησε καποιος για να πω... windows7 εχω samsung

ειναι αυτονόητο σε τέτοιες περιπτώσεις,δεν έχουμε ακόμα μαντικές ικανοτητες :-D

μοντέλο θέλουμε οχι μάρκα σκέτη.

samsung υπάρχουν πολλά όπως και acer,dell,lenovo κλπ.

κάπου θα στο γράφει σε κάποιο αυτοκόλλητο απο κάτω.

Δημοσ.

Τώρα δεν έχεις ήχο στο laptop; Οι drivers από το παρακάτω λινκ είναι από το επίσημο site της samsung αλλά είναι παλιά έκδοση.

http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/201109/20110922160233479/Sound_6.0.1.6413.ZIP

Μπορείς να δοκιμάσεις τους drivers από την realtek από το παρακάτω λινκ που είναι και ποιο πρόσφατοι (τσεκάρεις I accept και πατάς Next)

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Κατέβασε τους ανάλογους για 32 ή 64 bit λειτουργικό και κάντους εγκατάσταση. Αν δεν ξέρεις αν έχεις 32 ή 64bit κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής στο μενού έναρξη ή στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε Ιδιότητες. Θα σου γράψει κάπου αν είναι 32 ή 64.

Καλύτερο ήχο πάντως δεν πρόκειται να έχεις μόνο με τους drivers. Πρέπει να συνδέσεις εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά ή να αγοράσεις εξωτερική κάρτα ήχου.

Δημοσ.

μ εσωσεεες!!! επιτελους εχω ηχο της προκοπης!!!!

ειχα του λαπτοπ μονο και δν ηταν αρκετα δυνατος τωρα επιτελους ολα τελεια

σ ευχαριστωωωω :-) :-) :-) :-)

μηπως επισης ξερεις πως μπορω να βρω το office word???

Δημοσ.

Το... αγοράζεις!!! :)

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω εναλλακτικά είναι το δωρεάν openoffice. Αν δεν είσαι hard core office user με πολλές απαιτήσεις από τα προγράμματα αυτά δε θα σου λείψει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...