Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MSI Z170 GAMING PRO CARBON vs MSI Z270 GAMING PRO CARBON για i56600k και γιατι? 
Χρηση gaming,ταινιες,overclock στην cpu που εγραψα.
Δεν με ενδιαφερουν αλλες μητρικες οποτε μην απαντησετε "παρε αυτην" η "παρε εκεινη"..η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη.
Εχω το κουτι aerocool aero 500,ψυκτρα hyper tx3 evo (δεν την αλλαζω) και 5 coolermaster sickflow 120mm..(2 μπροστα,2 πανω,1 πισω)

Δημοσ.

MSI Z170 GAMING PRO CARBON vs MSI Z270 GAMING PRO CARBON για i56600k και γιατι? 

Χρηση gaming,ταινιες,overclock στην cpu που εγραψα.

Δεν με ενδιαφερουν αλλες μητρικες οποτε μην απαντησετε "παρε αυτην" η "παρε εκεινη"..η ερωτηση ειναι πολυ συγκεκριμενη.

Εχω το κουτι aerocool aero 500,ψυκτρα hyper tx3 evo (δεν την αλλαζω) και 5 coolermaster sickflow 120mm..(2 μπροστα,2 πανω,1 πισω)

εγω δεν συνηθιζω να περνω Msi  γτ βγαζει προβληματα σαν εταιρία  αλλα αν θες msi pare opoia s aresei !

εγω δεν συνηθιζω να περνω Msi  γτ βγαζει προβληματα σαν εταιρία  αλλα αν θες msi pare opoia s aresei !

idalos san texnikos s milaw koitakse aythn edw  kai sthn protinw gt tin εχω δουλεψει   

http://www.skroutz.gr/s/10789884/Gigabyte-Z270-Gaming-K3.html#reviews

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για 30 περιπου ευρω διαφορα σιγουρα την Z270 (την εχω κιολας)Οι λογοι αρκετοι με τον βασικοτερο του πιο νεου Chipset πιο Future Proof.Aλλοι λογοι ενα παραπανω m2 slot με καλυμα ψυξης,πιο πολλα Power Phase(καλυτερο overclocking),μεταλικο περιβλημα στις Pci αλλα και στα Memory Dimms(καλυτερη στηριξη σε καρτα γραφικω και μνημες),πιο πολλες Usb3 εξοδοι στο Ι/Ο Panel,καλυτερη διαχειριση RGB Led,αισθητικα πιο ομορφη αν και αυτο ειναι υποκειμενικο.Και τελος σιγουρα μια ελαφρα καλυτερη αξια μεταπωλησης εαν σκεφτεις ποτε να την δωσεις μιας και πιο προσφατη.

• Like 1
Δημοσ.

Για 30 περιπου ευρω διαφορα σιγουρα την Z270 (την εχω κιολας)Οι λογοι αρκετοι με τον βασικοτερο του πιο νεου Chipset πιο Future Proof.Aλλοι λογοι ενα παραπανω m2 slot με καλυμα ψυξης,πιο πολλα Power Phase(καλυτερο overclocking),μεταλικο περιβλημα στις Pci αλλα και στα Memory Dimms(καλυτερη στηριξη σε καρτα γραφικω και μνημες),πιο πολλες Usb3 εξοδοι στο Ι/Ο Panel,καλυτερη διαχειριση RGB Led,αισθητικα πιο ομορφη αν και αυτο ειναι υποκειμενικο.Και τελος σιγουρα μια ελαφρα καλυτερη αξια μεταπωλησης εαν σκεφτεις ποτε να την δωσεις μιας και πιο προσφατη.

τελικα θα παρω z270 αλλα την ASUS Z270 PRIME A

Δημοσ.

idalos san texnikos s milaw koitakse aythn edw  kai sthn protinw gt tin εχω δουλεψει   

http://www.skroutz.gr/s/10789884/Gigabyte-Z270-Gaming-K3.html#reviews

Πέραν κάτι msi σάπιων σε παλαιότερα socket amd, ποιες σύγχρονες msi έχεις δει να βγάζουν προβλήματα ; Σοβαρά τώρα είσαι τεχνικός και μια απλή έρευνα δεν έχεις κάνει να δεις τι παίζει ; Ρίξε διάβασμα μαν για τα βασικά τουλάχιστον, πρέπει τέτοια γνωστικά κενά να τα καλύψεις ! Και το "idalos" που λες γράφεται ειδάλλως  :-).

• Like 1
Δημοσ.

Πέραν κάτι msi σάπιων σε παλαιότερα socket amd, ποιες σύγχρονες msi έχεις δει να βγάζουν προβλήματα ; Σοβαρά τώρα είσαι τεχνικός και μια απλή έρευνα δεν έχεις κάνει να δεις τι παίζει ; Ρίξε διάβασμα μαν για τα βασικά τουλάχιστον ! Και φτάνει πια το "idalos", ειδάλλως γράφεται  :-).

παλιοτερα ειχαν θεμα η msi γ αυτο δεν της πολυ παω τωρα μπορει σαν εταιρία  να ανέβηκε.!!!! 

Δημοσ.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Ο φιλος που ανοιξε το θεμα εκανε συγκεκριμενη ερωτηση για MSI και μονο MSI.Tωρα θελει Αsus και αυριο μπορει Gigabyte η οτι αλλο.Το αποτελεσμα ασκοπος χρονος ναχαμε να λεμε.Κατα τη ταπεινη μου αποψη χωρις να ειμαι τεχνικος η μαστερ η οτι αλλο ολες η μητρικες κινεζιες ειναι οσο αφορα την συναρμολογηση πραγμα που τις καθιστα λοταρια οσο αφορα την αστοχια υλικου πλην Gigabyte που ειναι Taiwan με οτι συνεπαγεται αυτο,τα υλικα που χρησιμοποιουν λογο υψηλων απαιτησεων πλεον ειναι λιγο πολυ τα ιδια οποτε ολο το παιχνιδι παιζεται στις μικρολεπτομερειες που αυτες ειναι κυριως στα καλουδια που εχουν επανω και την ανταγωνιστικη τιμη της καθε εκαστης.Και ενα παραδειγμα σε Internet Cafe φιλου πριν περιπου 1 χρονο που εκει πραγματικα βλεπεις αντοχη σε χρονο ατμοσφαιρα χρηση σε 24 Pc που ειχαν Asus ολα με τα ιδια specs τα 2 ηταν DOA και αλλα 6 εβγαλαν θεμα μητρικης εντος του ετους.Ετυχε να ειναι με Asus θα μπορουσε το ιδιο να συμβει με οποιδηποτε εταιρια γιαυτο πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης οτι και αν παρεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...