lorddeimos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέχρι 13 του μηνός τρέχει προσφορά 1 μηνας psplus με 1€. Το fifa 17 για pslus members το έχει 23€. 23+1=24 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι αλλά δεν είναι καλύτερα να το πάρεις μεταχειρισμένο από αγγελία στα 25-30€ ώστε μετά όταν το βαρεθείς να το πουλήσεις και να πάρεις μερικά χρήματα πίσω;
Edel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Και να το βαρεθείς σε 2 μήνες, δύσκολα θα βρεις αγοραστή, η σεζόν θα έχει τελειώσει δε θα υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον. Η τιμή είναι εξαιρετική νομίζω 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ναι αλλα θα παρεις πισω εστω και ενα 20αρικο αντε 15 ευρω στην χειροτερη ενω online δεν παιρνεις τιποτα τεσπα περι ορεξεως
greekmm Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Επειδή αγόρασα το online στην παραπάνω τιμή και ήμουν έτοιμος να το πάρω καινούργιο στα ~49 ευρώ έχω να πω τα εξής. Το FIFA και γενικά τα αθλητικά games έχουν την ιδιαιτερότητα ότι δεν τα βαριέσαι εύκολα και μπορείς να παίζεις online. Επίσης δεν έχει τόση διαφορά να πάρεις το FIFA 18 , 19 κτλ. Οπότε το κρατάς για μεγάλο διάστημα και όχι για 3-4 μήνες ,το οποίο μετά απαξιώνεται η τιμή του τελείως . Τουλάχιστον αυτή είναι η λογική μου. 2
achisael Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 στελιο μεταχειρισμενο φιφα 16 πλεον κανει 9 με 10 καλυτερα να το κρατησεις του χρονου ετσι θα ειναι κ το 17... δεν εχουν αξια μεταπωλησης. οποτε εγω περνω μονο αυτα ηλεκτρονικά 3
thunder7child Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αν και off topic συμφωνω κι εγω πως τα sports games ειναι τα μονα που εχουν νοημα να τα αγοραζεις ψηφιακα αν τα πετυχεις σε καλη τιμη. Ουτως η αλλως μεταπωλητικη αξια δεν εχουν και ειναι βολικα να ειναι στο σκληρο για να μην τα ψαχνεις καθε φορα που θελεις να παιξεις απλα ενα ματσακι. Κατα τα αλλα, physical copies και μονο. 2
johnpap21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αν και off topic συμφωνω κι εγω πως τα sports games ειναι τα μονα που εχουν νοημα να τα αγοραζεις ψηφιακα αν τα πετυχεις σε καλη τιμη. Ουτως η αλλως μεταπωλητικη αξια δεν εχουν και ειναι βολικα να ειναι στο σκληρο για να μην τα ψαχνεις καθε φορα που θελεις να παιξεις απλα ενα ματσακι. Κατα τα αλλα, physical copies και μονο. Καλή η μεταπώληση αλλά τα δισκάκια γρατσουνίζονται ακόμα και σε ακραίο βαθμό (θυμίζω το ring of death), το laser μοιραία κάποια στιγμή θα παραδώσει το «πνεύμα» του (θυμίζω αμέτρητες κονσόλες που δεν «διαβάζουν» δισκάκια), πιάνουν χώρο, ευκολία αγοράς στα digital κ.α. Οπότε, μην είσαι τόσο απόλυτος, γιατί υπάρχει κόσμος που θα προτιμούσε digital κατά κύριο λόγο (μεταξύ αυτών κι εγώ).
thunder7child Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω, δε μου εχει τυχει ποτε μα ποτε να μη μου δουλευει δισκακι (απο εποχης Playstation 1 μιλαμε). Νομιζω πως οι πιθανοτητες να σου χαλασει το laser ειναι ιδιες με οποιοδηποτε αλλο τμημα της κονσολας, αρα μια η αλλη. Για μενα ειναι σημαντικοτερο αυτο που αγοραζω να το κραταω στα χερια μου. Υπ'οψη επισης πως οταν "αγοραζεις" κατι ψηφιακο ουσιαστικα αγοραζεις το δικαιωμα να το χρησιμοποιεις και οχι το ιδιο το παιχνιδι. Αν πχ σου χαλασει ο σκληρος που το ειχες και δεν υπαρχει πλεον στο store (οπως γινεται μετα απο μερικα χρονια), το εχασες οριστικα.
SnakeMJK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω, δε μου εχει τυχει ποτε μα ποτε να μη μου δουλευει δισκακι (απο εποχης Playstation 1 μιλαμε). Νομιζω πως οι πιθανοτητες να σου χαλασει το laser ειναι ιδιες με οποιοδηποτε αλλο τμημα της κονσολας, αρα μια η αλλη. Για μενα ειναι σημαντικοτερο αυτο που αγοραζω να το κραταω στα χερια μου. Υπ'οψη επισης πως οταν "αγοραζεις" κατι ψηφιακο ουσιαστικα αγοραζεις το δικαιωμα να το χρησιμοποιεις και οχι το ιδιο το παιχνιδι. Αν πχ σου χαλασει ο σκληρος που το ειχες και δεν υπαρχει πλεον στο store (οπως γινεται μετα απο μερικα χρονια), το εχασες οριστικα. Αν δεν υπάρχει στο store, θα υπάρχει σίγουρα στη library σου..
thunder7child Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν δεν υπάρχει στο store, θα υπάρχει σίγουρα στη library σου.. Αν εχει κατεβει απο το store και το εχεις σβησει ΔΕΝ μπορεις να το ξανακατεβασεις. http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/What-would-happen-if-a-product-got-removed-from-PSN/td-p/45583220/page/2
GoS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν εχει κατεβει απο το store και το εχεις σβησει ΔΕΝ μπορεις να το ξανακατεβασεις. http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/What-would-happen-if-a-product-got-removed-from-PSN/td-p/45583220/page/2 Αν διαβάσεις όλο το νήμα θα δεις οτι τα παιχνίδια που δεν υπάρχουν πλέον σε σερβερς για κατέβασμα ειναι ελάχιστα!! Δεν υπάρχει περίπτωση γνωστοί τίτλοι να σταματήσουν να υπάρχουν!! Τα παιχνίδια σαν φυσική παρουσία χρειάζονται μονο για μεταπώληση /συλλογή. Εμένα που δεν με απασχολεί να δείξω σε κάποιον την πανέμορφη συλλογή μου (που δεν εχω ) και δεν αγοράσω συνέχεια παιχνίδια για να τα τερματίσω και να τα πουλήσω με βολεύει το ψηφιακό! Παιζω ενα ματσάκι μετά παιζω online bf1 χωρίς να αλλάζω δισκάκια κάθε λίγο!και Δεν νομίζω να σβήσει η sony παιχνίδια "δυνατά" δεν θα τις λείψουν τα gb
thunder7child Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κατ'αρχας δικαιωμα του καθενος να παιζει οπως θελει. Ισα ισα που πρωτος ειπα ποσο πρακτικο ειναι να μην ψαχνεις καθε φορα το δισκακι. Κατα δευτεροις το οτι "αγοραζοντας" ενα ψηφιακο παιχνιδι συμφωνεις στο ο,τι πρακτικα το παιχνιδι δεν σου ανηκει αλλα απλα το νοικιαζεις ειναι μια πρακτικη που θα επρεπε να αποθαρρυνεται και οχι να ενισχυεται (γνωμη μου). Και το να αφηνομαι στην καλη διαθεση της Sony και του καθε publisher για το τι θα κανει στο μελλον ειναι ενα leap of faith το οποιο εγω τουλαχιστον δεν το κανω. Off topic mode off.
johnpap21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μισό λεπτό γιατί νομίζω πως έχει γίνει παρανόηση σε κάτι. Κανείς δεν είπε πως δεν είναι δικαίωμα του καθενός ν' αγοράζει τα παιχνίδια στη μορφή που τα θέλει. Τ' αγορασμένα παιχνίδια ακόμα κι αν έχουν βγει από το store (psn, xbox marketplace, steam κτλ) παραμένουν για κατέβασμα, αφού υπάρχουν στην games library του λογαριασμού. Αναλογιστείτε λίγο πως αν συμβεί το αντίθετο τι είδους αντιδράσεις θα γίνουν. Θα είναι αρνητική διαφήμιση για το κάθε store... Θα τολμήσω να πω πως σε όποια πλατφόρμα υπάρχει backwards compatibility π.χ. Steam, Xbox οι πιθανότητες να χάσει κανείς τα παιχνίδια του μειώνονται δραματικά. Τώρα αν μετά από 10 χρόνια συμβεί το αντίθετο υπάρχει και το backup που θα πρέπει να γίνεται ούτως ή άλλως ειδικά στα saves... Για να το πάμε και λίγο στην πλάκα, αν είσαι μερακλής πας στο http://www.steamgamecovers.com/ εκτυπώνεις, κάνεις backup σε dvd/blu-ray και καμαρώνεις τα παιχνίδια σου σε φυσική μορφή (με το ανάλογο κόστος...) Κάτι τελευταίο που το θεωρώ πολύ σημαντικό. Αν δεν υπήρχε η δυνατότητα αγοράς ψηφιακής μορφής παιχνιδιών θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους ανεξάρτητους δημιουργούς να προωθήσουν τα παιχνίδια τους γιατί καλά τα AAA, αλλά υπάρχουν αμέτρητα διαμάντια από indie developers. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από johnpap21
thunder7child Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια, ποσες φορες να το ξαναπω? Αν για οποιοδηποτε λογο δεν το εχεις στο σκληρο σου και εχει κατεβει απο το store, ακομα και στο Library σου να ειναι ΔΕΝ μπορεις να το ξανακατεβασεις (μιλαω για το PS Store, δεν ξερω για steam η Marketplace). Δε διαφωνω πως δεν συμβαινει συχνα να αφαιρουνται παιχνιδια απο το store, ομως μπορει να συμβει. Γι'αυτο λεμε πως ουσιαστικα δε σου ανηκει το ψηφιακο παιχνιδι. https://www.youtube.com/watch?v=on_n7QX7i_I&t=650s Θεωρω ανησυχητικο πως πολλοι εδω μεσα νομιζετε πως επειδη το εχετε στο library παει και τελειωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα