ts13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, χτες πήγα ενα iPhone SE για αντικατάσταση στην iStorm γιατι είχε ενα θέμα με την οθόνη (είναι ακόμα μέσα σε εγγύηση) και μου λένε ότι πλέον δεν αντικαθιστούν ολόκληρο το κινητο αλλα το στέλνουν Ολλανδία και αλλάζουν μόνο την οθόνη. Ισχύει κάτι τέτοιο ;
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 αφού σου το είπαν οι επίσημοι συνεργάτες της απλ άρα έτσι ειναι 1
polteris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι πλεον στην Ελλαδα σε θεματα οθονης (σπασιμο - προβλημα) τα στελνουν για επισκευη στην Ολλανδια.
celtic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ισχύει λεβέντη. Πλέον οθόνη ξεχωριστά. Και ΔΕΝ είναι κακό αυτό... Ως γνωστό τα refurbished έχουν τα θεματάκια τους...
ts13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτο που φοβάμαι είναι μην κάνουν τίποτα και γυρίσει μετα με γρατσουνιές χτυπήματα κλπ...γιατι όσο ναναι στην Ολλανδία θα πάει.Αλλα από την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα από το να γίνει η αλλαγή εδώ στην Ελλάδα.
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτο που φοβάμαι είναι μην κάνουν τίποτα και γυρίσει μετα με γρατσουνιές χτυπήματα κλπ...γιατι όσο ναναι στην Ολλανδία θα πάει.Αλλα από την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα από το να γίνει η αλλαγή εδώ στην Ελλάδα. δεν ειναι μόνο αυτό μπορούσαν να σου κάνουν αντικατάσταση με συσκευή ανακατασκευής που τα πολύ παλιότερη απο την δίκη σου ... οκ σε περίπτωση του SE δεν ειναι μεγάλο το κακό αλλά αν ειναι κανα 5s θα μπορούσαν να σου πασάρουν καμία που ναι 3 χρόνων ενώ η δίκη σου θα ειναι μηνών
taslikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μια χαρά είναι τα ανακατασκευασμένα είναι πιο σκυλιά από τα αλλά. Επίσης έρχονται με καινούργια εξωτερικά κομμάτια και τα εσωτερικά είναι μόνο από πλήρως λειτουργικά κομμάτια. Επίσης μετά από ενημέρωση μου από απισημο εξουσιοδοτημένο σέρβις στην Ελλάδα τα refurbished βγαίνουν από την κανονική παραγωγή iPhone δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ήμουν και εγώ πολύ σκεπτικός με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα για αυτά τα τηλέφωνα αλλά τελικά είναι ολοκαίνουργια εξωτερικά.
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μια χαρά είναι τα ανακατασκευασμένα είναι πιο σκυλιά από τα αλλά. Επίσης έρχονται με καινούργια εξωτερικά κομμάτια και τα εσωτερικά είναι μόνο από πλήρως λειτουργικά κομμάτια. Επίσης μετά από ενημέρωση μου από απισημο εξουσιοδοτημένο σέρβις στην Ελλάδα τα refurbished βγαίνουν από την κανονική παραγωγή iPhone δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ήμουν και εγώ πολύ σκεπτικός με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα για αυτά τα τηλέφωνα αλλά τελικά είναι ολοκαίνουργια εξωτερικά. δεν γίνεται αυτό που λες .. μπορεί τα κουμπιά , μπαταρία κτλ να ναι καινούργια αλλά η μητρική στις οποίες ειναι οι μνήμες και ο επεξεργαστής ειναι χρόνων δεν γίνεται να ναι σε καλύτερη κατάσταση απο μια ολοκαίνουργια ή μηνών συσκευή 1
taslikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 δεν γίνεται αυτό που λες .. μπορεί τα κουμπιά , μπαταρία κτλ να ναι καινούργια αλλά η μητρική στις οποίες ειναι οι μνήμες και ο επεξεργαστής ειναι χρόνων δεν γίνεται να ναι σε καλύτερη κατάσταση απο μια ολοκαίνουργια ή μηνών συσκευή συμφωνω και αυτο λεω και εγω. ολο το τηλεφωνο εξωτερικα και μπαταρια ειναι ολοκαινουρια. μονο πλακετες και τα αλλα ειναι χρησημοποιημενα αλλα εχουν περασει απο ελεγχο πως ειναι σε καλη λειτουργια και περνουν απο την παραγωγη iphone οπως και τα καινουρια. εμενα ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει απο official service εδω στην ελλαδα. και προσωπικα λεω οτι ειναι αψογα τα τηλεφωνα.
ts13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κοιτά από την στιγμή που το καινούργιο iPhone, που μολις έχεις αγοράσει, έχει πρόβλημα, πιστεύω δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα...
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτο που φοβάμαι είναι μην κάνουν τίποτα και γυρίσει μετα με γρατσουνιές χτυπήματα κλπ...γιατι όσο ναναι στην Ολλανδία θα πάει.Αλλα από την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα από το να γίνει η αλλαγή εδώ στην Ελλάδα. ΔΕΝ θα ήθελες να γίνει η επισκευή στην Ελλάδα, οι πιθανότητες καλύτερης δουλειάς είναι σίγουρα καλύτερες στην Ολλαδία. Αν το έκαναν στην Ελλαδα, σε καμία avarto, το πιο πιθανό θα ήταν να αποκτούσε νεες γρατσουνιές και να έβγαινε εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας. Μια χαρά σου έκατσε η επισκευή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα