Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω time capsule για να κάνω backup του mac mini με time machine. Έχω όμως κάποιες απορίες:

1.Μπορω να μπω remote στο time capsule να δω τα αρχεία μου;

2.Μπορώ να έχω το time capsule στο γραφείο και να κάνω backup με time machine το mac του σπιτιού;

3.Αν κάνω backup με time machine, πως θα μπορώ να διαβάσω τα αρχεία μου;

Δημοσ.

1. Ναι μπορείς.ΥΓ. Αρκεί να το υποστηρίζει το δίκτυο και συγκεκριμένα το modem.

2.Εχεις internet οπτική ίνα και στο σπίτι και στο γραφείο? Αν και δεν το έχω δοκιμάσει να κάνω timemachine backup στο time capsule που είναι κάπου στο internet,πιστεύω για το αρχικό backup τουλάχιστον να θέλεις μεγάλο bandwidth.

3. Όποιος υπολογιστής έχει προσβάση στο time capsule μπορεί να δει τα αρχεία τα οποία βρίσκονται σε φακέλους. Σε Mac έχεις την δυνατότητα να τα δεις και μέσο του timemachine.

Καλό είναι να παίξεις πρώτα με έναν εξωτερικό σκληρό να δεις πως δουλεύει το timemachine και μετά να πας σε time capsule.

Δημοσ.

1. Ναι μπορείς.ΥΓ. Αρκεί να το υποστηρίζει το δίκτυο και συγκεκριμένα το modem.

2.Εχεις internet οπτική ίνα και στο σπίτι και στο γραφείο? Αν και δεν το έχω δοκιμάσει να κάνω timemachine backup στο time capsule που είναι κάπου στο internet,πιστεύω για το αρχικό backup τουλάχιστον να θέλεις μεγάλο bandwidth.

3. Όποιος υπολογιστής έχει προσβάση στο time capsule μπορεί να δει τα αρχεία τα οποία βρίσκονται σε φακέλους. Σε Mac έχεις την δυνατότητα να τα δεις και μέσο του timemachine.

Καλό είναι να παίξεις πρώτα με έναν εξωτερικό σκληρό να δεις πως δουλεύει το timemachine και μετά να πας σε time capsule.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όντως πρέπει να παίξω λίγο με το time machine πρώτα, γιατι δεν το έχω δουλέψει πολύ...

Στο 3 όταν λες όποιος υπολογιστής έχει πρόσβαση στο time capsule, εννοείς να είναι συνδεδεμένος πάνω του με ethernet? Γιατι σκοπός μου είναι να μπορώ να μπω στα αρχεία του time capsule απο το κινητό μου, ενω θα είναι κλειστός ο υπολογιστής. Αν δε γίνεται αυτό μάλλον προτιμότερο να έχω ενα δεύτερο mac mini στο γραφείο και να αποθηεκύω εκεί το απομακρυσμένο backup.

Δημοσ.

Θα πρέπει να βρεις την αντίστοιχη εφαρμογή σαν αυτή

https://youtu.be/2vXV8VD6vrU

Και να σεταρεις modem και time capsule.

Υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να έχεις διαθέσιμη οποία αρχεία θες από τον υπολογιστή (που είναι όμως συνέχεια σε λειτουργία ) αλλά δεν είναι τσάμπα και μερικές έχουν συνδρομή.

Το κόστος τους μπορεί να είναι τέτοιο , που σε συμφέρει να αγοράσεις χώρο στο cloud και να τα έχεις όλα εκεί για μεγαλύτερη ευκολία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...