Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Γινεται σε pc με windows10 που κλειδωθηκε με "ανυπαρκτο" gmail (που οι δημιουργοι του δηλαδη(παιδάκια), δεν θυμουνται τον κωδικο, να του κανω "επαναφορα" καπως χωρις φορματ;

Δημοσ.

Όταν λες ανύπαρκτο? Δεν μπορείς να κάνεις επαναφορά κωδικού από άλλο PC? Δηλαδή να πας στο gmail και να πατήσεις "ξέχασα τον κωδικό μου".

Δημοσ.

Προφανώς και Googleαρα και Προσπάθησα ανάκτηση κωδικού.

Το θέμα είναι ότι το μοναδικό στοιχείο που έχω είναι το [email protected]

το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη των Windows k από κάτω ζητείται κωδικός.

Δημοσ.

Ωραία μπες στο google και πάτα το "Ξέχασα τον κωδικό μου" και με τα παιδάκια που έκαναν την πατάτα να το κάνετε μαζί μήπως οι πληροφορίες που ζητάει τις θυμούνται. 

Δημοσ.

Ωραία μπες στο google και πάτα το "Ξέχασα τον κωδικό μου" και με τα παιδάκια που έκαναν την πατάτα να το κάνετε μαζί μήπως οι πληροφορίες που ζητάει τις θυμούνται. 

δυστυχως δεν θυμουνται τιποτα. εστειλα μια πρωτη φορμα στην google, αλλα μου απαντησαν "ανεπαρκεις" πληροφοριες.

Το θεμα ειναι, οτι ενω το πληκτρολογιο, στο πεδιο εισαγωγης password για τα windows (κατω από το [email protected]) δουλευει κανονικα,

οταν μπαινω στο bios menu, δεν μπορω να δουλεψω με τα βελακια πανω/κατω ωστε να αλλαξω το boot order. D

θα μπορουσα καπως να μπω σε safe mode, και επιλεγοντας επανεκκινηση, κατα την διαρκεια αυτης, να εχω πατημενο το shift, ωστε να επιλεξω ""αποκατασταση υπολογιστη" σε προηγουμενη χρονικη στιγμη?

ήταν απο προσφατο φορματ το μηχανημα οταν κλειδωθηκε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://www.password-changer.com/

εφοσον μπεις σε οποιο περιηγητη ειχες αποθηκευμενους κωδικους θα τους χασεις θα πρεπει να συνδεθουν με το email τους να δει διαδικτυο και θα τους παρεις πισωμετα απο λιγο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν μπορω καν να μπω στα windows φιλε, τι κωδικους αποθηκευμενους στον περιηγητη να βρω...

Εαν δε βιαζεσαι οπως σου ειπαν και παραπανω.. :shifty: θα βγαλεις ακρη, κατευθυνση σου εδωσα βρισκεις το boot cd της active και μετα το επομενο που μαλλον δε θα αντιμετωπισεις επειδη ανοικει σε παιδακια οπως λες... για να καταλαβεις τι αλλο θα εχεις να λυσεις.. :-) και υπαρχουν και αλλοι τροποι εφοσον δε θελεις να ξαναστησεις το συστημα για τα "παιδακια".

Δημοσ.

Βρε συ σιγουρα ειναι gmail και οχι outlook ο λογαριασμος; Αν ναι εντυπωση μου κανει...

Δες λιγο εδω: Ετσι φτιαχνεις καινουριο Local Account.

https://www.youtube.com/watch?v=0dfEd4HZyV4

κ εμενα μου εκανε εντυπωση το πως δεχτηκαν τα windows καποιο gmail, αλλα ναι ο κωδικος ειναι [email protected].

Δημοσ.

Η λύση είναι το kon boot. Σε βάζει σε λογαριασμό διαχειριστή παρακάμπτοντας τον κωδικό και μπορείς να κάνεις άλλον διαχειριστή από εκεί.

Είπες επίσης ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις στο bios με το πληκτρολόγιο. Αυτό οφείλεται συνήθως στο ότι το πληκτρολόγιο είναι usb και δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για usb πληκτρολόγιο στο bios. Δοκίμασε να βρεις ένα παλιό ps2 πληκτρολόγιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα κάνει bookmark το θέμα και το χρειάστηκα σήμερα. 2 παρατηρήσεις:

1. Σε ίδιο πρόβλημα με του ts σε μένα ΔΕΝ άλλαξε τον κωδικό ο τρόπος που δείχνει το video γιατί ο λογαριασμός δεν ήταν τοπικό αλλά του outlook. Ναι μεν εμφάνισε το όνομα του λογαριασμού αλλά μετά την εντολή βγάζει failure.

2. Σε laptop χρειάστηκα εξωτερικό πληκτρολόγιο για να πατήσω shift + f10 για να ανοίξει το cmd (εκεί που ξεκινάμε και καλά την εγκατάσταση με το μέσω το οποίο παρεμπιπτόντως εγώ το έκανα με usb) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...