Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αποφευγω να μιλαω στο κινητο στο αυτοκινητο αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητο . Επειδη δεν "αντεχω" τα γνωστα bluetooth ποια ειναι η γνωμη σας για κατι σαν αυτο το mini ? Εχει και μικροφωνο ?? Ευχαριστω.
solution1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Άποψη μου, καλύτερα μια universal βάση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση. Δε χρειάζεται να έχεις την έννοια της φόρτισης του bluetooth Καθιστά εύκολη και ασφαλή τη χρήση gps 1
Federacion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όταν λες δεν αντέχεις τι εννοείς; Ή καλύτερη επιλογή σε ποιότητα ήχου και αντοχή για μένα είναι τα plantronics. Πολύ καλό επίσης αλλά πιο πίσω σε ήχο είναι το φτηνό Samsung που βγαίνει στα 20 ευρώ. Και τα 2 πολύ καλύτερα από αυτό που ρώτησες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Άποψη μου, καλύτερα μια universal βάση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση. Δε χρειάζεται να έχεις την έννοια της φόρτισης του bluetooth Καθιστά εύκολη και ασφαλή τη χρήση gps Εχω μια τετοια αλλα αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι .Τα parrot ειναι πολυ καλα αλλα πανακριβα . Όταν λες δεν αντέχεις τι εννοείς; Ή καλύτερη επιλογή σε ποιότητα ήχου και αντοχή για μένα είναι τα plantronics. Πολύ καλό επίσης αλλά πιο πίσω σε ήχο είναι το φτηνό Samsung που βγαίνει στα 20 ευρώ. Και τα 2 πολύ καλύτερα από αυτό που ρώτησες Δεν ανεχομαι ευκολα ξενο σωμα στο αυτι μου .
solution1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς όταν λες ότι άλλοτε δουλεύει; Για κάτι τέτοιο λέω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς όταν λες ότι άλλοτε δουλεύει; Για κάτι τέτοιο λέω. Αυτό εννοουσα ότι δεν δουλευει παντα Οι μαγνητικες βασεις ή οι αντιολησθητικες είναι καλη λυση ? https://www.skroutz.gr/s/10328629/OEM-Magnetic-Car-Air-Vent-Mount-EY5623565.html https://www.skroutz.gr/c/1849/Vaseis-Kiniton-Tamplet-Aytokinitou.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα