Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφευγω να μιλαω στο κινητο στο αυτοκινητο αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητο . Επειδη δεν "αντεχω" τα γνωστα bluetooth ποια ειναι η γνωμη σας για κατι σαν αυτο το mini ?

Εχει και μικροφωνο ??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Άποψη μου, καλύτερα μια universal βάση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση.

1. Δε χρειάζεται να έχεις την έννοια της φόρτισης του bluetooth
  2. Καθιστά εύκολη και ασφαλή τη χρήση gps
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν λες δεν αντέχεις τι εννοείς; Ή καλύτερη επιλογή σε ποιότητα ήχου και αντοχή για μένα είναι τα plantronics. Πολύ καλό επίσης αλλά πιο πίσω σε ήχο είναι το φτηνό Samsung που βγαίνει στα 20 ευρώ. Και τα 2 πολύ καλύτερα από αυτό που ρώτησες

• Like 1
Δημοσ.

Άποψη μου, καλύτερα μια universal βάση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση.

1. Δε χρειάζεται να έχεις την έννοια της φόρτισης του bluetooth
  2. Καθιστά εύκολη και ασφαλή τη χρήση gps

Εχω μια τετοια αλλα αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι .Τα parrot ειναι πολυ καλα αλλα πανακριβα .

Όταν λες δεν αντέχεις τι εννοείς; Ή καλύτερη επιλογή σε ποιότητα ήχου και αντοχή για μένα είναι τα plantronics. Πολύ καλό επίσης αλλά πιο πίσω σε ήχο είναι το φτηνό Samsung που βγαίνει στα 20 ευρώ. Και τα 2 πολύ καλύτερα από αυτό που ρώτησες

Δεν ανεχομαι ευκολα ξενο σωμα στο αυτι μου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς όταν λες ότι άλλοτε δουλεύει; Για κάτι τέτοιο  λέω.

Αυτό εννοουσα ότι δεν δουλευει παντα

Οι μαγνητικες βασεις ή οι αντιολησθητικες είναι καλη λυση ?

https://www.skroutz.gr/s/10328629/OEM-Magnetic-Car-Air-Vent-Mount-EY5623565.html

https://www.skroutz.gr/c/1849/Vaseis-Kiniton-Tamplet-Aytokinitou.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85

post-40980-0-21584800-1488859799_thumb.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...