dimoskoutr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αυτα τα facts που τα βγαζετε απο το πουθενα πολυ πλακα εχουν. Εβγαλαν στο stage στο ces λαπτοπ με 10nm cpu ηδη. Ηδη αναφερεται οτι οι coffee lake θα ειναι σε 1151 με καινουργιο chipset. Οταν αλλαζει το socket ειναι λογω αναγκης , οχι επειδη "θελουν να μας φανε τα λεφτα" 10nm σε λαπτοπ cpu δεν έχουν καμία σχέση με desktop cpu...άλλες θερμικές ανάγκες ένα laptop και άλλη δύναμη και άλλο ένα desktop το ότι βγήκε στο stage δεν λέει απολύτως τίποτα. Και ο Άγιος Βασίλης ζει μαζί με τον Έλβις, που αλλάζουν socket λόγω ανάγκης οι εταιρείες...όχι οι άγιοι δεν θέλουν να μας αρμέξουν ανάγκη του cpu είναι...Ας έρθουν οι Coffee Lake για να δούμε και το socket...εδώ θα είμαστε να το κουβεντιάσουμε...
Millennium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μια μικρή διόρθωση απλά, η 1151 δεν είναι μια πλατφόρμα με πολύ μέλλον ακόμα...αρχές 18 αναμένεται να αντικατασταθεί από την επόμενη της intel (ας ελπίσουμε με 6πύρηνους mainstream)...μια χαρά θα σε εξυπηρετήσει φυσικά, το για πόσο καιρό ακόμη όμως δεν το ξέρει κανένας να στο πει...όπως λέω σε όλα αυτά τα νήματα με καινούργια pc, αξίζει να περιμένεις αν μπορείς και τους mainstream Ryzen...μπορεί στην τιμή που παίρνεις τώρα τον 4πύρηνο να πάρεις 4πύρηνο με 8 threads...οπότε λογικά πιο future proof. Ότι αποφασίσεις με υγεία να το χαρείς εύχομαι πάνω από όλα. EDIT: Συγνώμη που δεν έχω πρόταση αλλά και εγώ για καινούργιο υπολογιστή είμαι (μετά από 10 χρόνια μάλιστα) και πιστεύω λίγη ακόμη υπομονή θα βγει σε καλό...μέχρι καλοκαίρι νομίζω...αρχές... +1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 10nm σε λαπτοπ cpu δεν έχουν καμία σχέση με desktop cpu...άλλες θερμικές ανάγκες ένα laptop και άλλη δύναμη και άλλο ένα desktop το ότι βγήκε στο stage δεν λέει απολύτως τίποτα. Και ο Άγιος Βασίλης ζει μαζί με τον Έλβις, που αλλάζουν socket λόγω ανάγκης οι εταιρείες...όχι οι άγιοι δεν θέλουν να μας αρμέξουν ανάγκη του cpu είναι...Ας έρθουν οι Coffee Lake για να δούμε και το socket...εδώ θα είμαστε να το κουβεντιάσουμε... Πληρωνουν λες ολες οι εταιριες που βγαζουν mobo την intel για να αλλαζει σοκετ ε. Γιατι η ιντελ λεφτα θα βγαλει απο την cpu οτι socket και να ναι. Εσυ ειπες (πολυ) λανθασμενα οτι υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες στο να κατεβουμε στα 10 nm λογω πυριτιου, ενω μιλαμε για σταδιακο μπασιμο των 7nm και ξερουμε οτι μπορουμε να παμε και στα 5nm. Το οτι βγηκαν σαπια τα wafers και κρατησαν μονο low tdp chips στο binning δεν ειναι περιορισμος του πυριτιου.
Net1155 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πληρωνουν λες ολες οι εταιριες που βγαζουν mobo την intel για να αλλαζει σοκετ ε. Γιατι η ιντελ λεφτα θα βγαλει απο την cpu οτι socket και να ναι. Εσυ ειπες (πολυ) λανθασμενα οτι υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες στο να κατεβουμε στα 10 nm λογω πυριτιου, ενω μιλαμε για σταδιακο μπασιμο των 7nm και ξερουμε οτι μπορουμε να παμε και στα 5nm. Το οτι βγηκαν σαπια τα wafers και κρατησαν μονο low tdp chips στο binning δεν ειναι περιορισμος του πυριτιου. να παρακαλεσω οτι ειναι ακυτω με το θεμα να το γραφετε καπου αλλου ;;;
Ablaoublas_542 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 να παρακαλεσω οτι ειναι ακυτω με το θεμα να το γραφετε καπου αλλου ;;;Βεβαιως, συμπληρωσε ομως τη φορμα που θα βρεις στα καρφιτσωμενα για να σε βοηθησουμε
Net1155 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Βεβαιως, συμπληρωσε ομως τη φορμα που θα βρεις στα καρφιτσωμενα για να σε βοηθησουμε τη δεν εχω συμπληρωσει για ενημερωσε με!! με βαση της γνωσης μου εγραψα οσα επρεπε οποτε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα