Net1155 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 καλησπερα στην ομαδα εχω μια συνδεση VDSL και το ms μου με (ping google.gr) ειναι min40 max47οταν παιζω LOL min52 max67 εαν ανοιξω stream μαζι με το lol απο OBS στο twitch εχω min110 max140 γιατι αυτη η διαφορα; δεν τρεχω καποιο αλλο προγραμμα ταυτοχρωνα εαν καποιος γνωριζει ας με ενημερωση! παραθετο φωτο απο το rooter με τα στατιστικα της γραμμης μου
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 θα πρεπει να σεταρεις Priorities και συν οτι το ρουτερ μπορει να μην αντεχει και πολλα ειδικα αν εισαι wireless.οποτε δοκιμη με ethernet ολα β.δες αν μπορεις να φτιαξεις qos
Net1155 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 θα πρεπει να σεταρεις Priorities και συν οτι το ρουτερ μπορει να μην αντεχει και πολλα ειδικα αν εισαι wireless.οποτε δοκιμη με ethernet ολα β.δες αν μπορεις να φτιαξεις qos με εθερνετ ειμαι priorities δηλαδη ;
Λύση poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Λύση Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το qos του ρουτερ οριζει προτεραιοτητα.αν μπορεις απο εκει αν το κανει το ρουτερ να δωσεις προτεραιοτητα στο gaming.το καλο ειναι οτι εισαι απο το ιδιο Pc οποτε δεν μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε ip.μηπως τρως πολυ upload ή download με το stream οποτε αυτο μπορεις να το περιορισεις με το Net limiter στο Pc σου?
Net1155 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το qos του ρουτερ οριζει προτεραιοτητα.αν μπορεις απο εκει αν το κανει το ρουτερ να δωσεις προτεραιοτητα στο gaming.το καλο ειναι οτι εισαι απο το ιδιο Pc οποτε δεν μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε ip.μηπως τρως πολυ upload ή download με το stream οποτε αυτο μπορεις να το περιορισεις με το Net limiter στο Pc σου? κατεβασα το Upstream απο 2500 σε 1000 και εστρωσε
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μαλλον ψιλο πιταρες το upload για αυτο και ανεβαινε το Ping
Net1155 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μαλλον ψιλο πιταρες το upload για αυτο και ανεβαινε το Ping sta 5mb upload ειχα βαλει 2,5
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 εσυ θα βρεις την χρυση τομη απο που και πανω αρχιζει να σε καθυστερει.πχ σε τορρεντ και 80 τις 100 να seedareis μπορεις να κατεβασεις full ταχυτητα,.αλλα οταν εχουμε να κανουμε με Ping και ειδικα οταν δεν εχει ρυθμιστει και qos εκει θα αναγκαστεις να τα ριξεις τα ορια αρκετα.αμα φτιαξεις το qos στο ρουτερ που δεν ειναι παντα ευκολο εκει ναι θα μπορουσες να το ανεβαζες λιγακι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα