Προς το περιεχόμενο

ερωτηση περι VDSL και Streaming

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα

εχω μια συνδεση VDSL και το ms μου με (ping google.gr) ειναι min40 max47
οταν παιζω LOL min52 max67

εαν ανοιξω stream μαζι με το lol απο OBS στο twitch εχω min110 max140

γιατι αυτη η διαφορα;

δεν τρεχω καποιο αλλο προγραμμα ταυτοχρωνα

εαν καποιος γνωριζει ας με ενημερωση!

παραθετο φωτο απο το rooter με τα στατιστικα της γραμμης μου

post-423245-0-41162800-1488820605_thumb.jpg

Δημοσ.

θα πρεπει να σεταρεις Priorities και συν οτι το ρουτερ μπορει να μην αντεχει και πολλα ειδικα αν εισαι wireless.οποτε δοκιμη με ethernet ολα β.δες αν μπορεις να φτιαξεις qos

Δημοσ.

θα πρεπει να σεταρεις Priorities και συν οτι το ρουτερ μπορει να μην αντεχει και πολλα ειδικα αν εισαι wireless.οποτε δοκιμη με ethernet ολα β.δες αν μπορεις να φτιαξεις qos

με εθερνετ ειμαι

priorities δηλαδη ;

• Λύση
Δημοσ.

το qos του ρουτερ οριζει προτεραιοτητα.αν μπορεις απο εκει αν το κανει το ρουτερ να δωσεις προτεραιοτητα στο gaming.το καλο ειναι οτι εισαι απο το ιδιο Pc οποτε δεν μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε ip.μηπως τρως πολυ upload ή download με το stream οποτε αυτο μπορεις να το περιορισεις με το Net limiter στο Pc σου?

Δημοσ.

το qos του ρουτερ οριζει προτεραιοτητα.αν μπορεις απο εκει αν το κανει το ρουτερ να δωσεις προτεραιοτητα στο gaming.το καλο ειναι οτι εισαι απο το ιδιο Pc οποτε δεν μπορεις να δωσεις προτεραιοτητα σε ip.μηπως τρως πολυ upload ή download με το stream οποτε αυτο μπορεις να το περιορισεις με το Net limiter στο Pc σου?

κατεβασα το Upstream απο 2500 σε 1000 και εστρωσε

Δημοσ.

εσυ θα βρεις την χρυση τομη απο που και πανω αρχιζει να σε καθυστερει.πχ σε τορρεντ και 80 τις 100 να seedareis μπορεις να κατεβασεις full ταχυτητα,.αλλα οταν εχουμε να κανουμε με Ping και ειδικα οταν δεν εχει ρυθμιστει και qos εκει θα αναγκαστεις να τα ριξεις τα ορια αρκετα.αμα φτιαξεις το qos στο ρουτερ που δεν ειναι παντα ευκολο εκει ναι θα μπορουσες να το ανεβαζες λιγακι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...