KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Το πρώτο είναι για το install & restart. Το αναφέρω πιο πάνω. Το 2ο και το 3ο από όσο μπορώ να διαβάσω ( είμαι με το iPad και δεν την παλεύω ) είναι επίσης για install & restart. Το τελευταίο θέλει διάβασμα για να δω αν μου κάνει. Ευχαριστώ όμως. οι ρυθμισεις μεσω του GPEDIT δεν κανουν restart μετα το update, το αναβαλουν για ενα διαστημα νομιζω μεχρι 2 εβδομαδες για τα critical updates. εγω ετσι το εχω και κανω reboot μονο οταν μου βγαλει μηνυμα οτι υπαρχει critical update και πρεπει να γινει restart. αν θελεις να εχεις περισσοτερο ελεγχο στα updates, χρησιμοποιησε τον εξης τροπο: φτιαξε δυο batch αρχεια: rem disable automatic update sc config "wuauserv" start= disabled sc stop "wuauserv" rem enable automatic update sc config "wuauserv" start= auto sc start "wuauserv" το πρωτο απενεργοποιει το update, το δευτερο το ενεργοποιει. βαλτα στον Task Scheduler να τρεχουν μια φορα τον μηνα, την ημερα/ωρα οπου θες να γινεται το reboot. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Χμ, μου αρέσει ως ιδέα. Ελπίζω να παίξει και στην πράξη. Πραγματικά ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μεγαλο προβλημα αυτο με τα updates. Δεν ειναι μονο οτι δεν γινεται ο μεσος χρηστης να τα απενεργοποιησει, αλλα δεν καταλαβαινουν καν εαν ο υπολογιστης χρησιμοποιειται εκεινη την ωρα οποτε κανουν και restart μονα τους. Εχω χασει renders overnight με αυτη τη μλκια.
vapon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 H Microsoft τώρα ανακαλύπτει τον τροχό... σιγά σιγά. Ας μην ήταν προ-εγκατεστημένα σε όλους τους υπολογιστές και θα βλέπαμε αν τα λειτουργούσε κανένας!!!
mimikos81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως έχω βρει τη μεσοβέσικη λύση κ έχω ορίσει το δίκτυο wifi που συνδέομαι ως metered connection. Οπότε, κοιτάζω που και που αν έχει διαθέσιμο update, και όταν με βολεύει το βάζω και κατεβάζει. 1
KilliK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 H Microsoft τώρα ανακαλύπτει τον τροχό... σιγά σιγά. Ας μην ήταν προ-εγκατεστημένα σε όλους τους υπολογιστές και θα βλέπαμε αν τα λειτουργούσε κανένας!!! αν δεν υπηρχε η MS και τα Win της, θα πληρωνες σημερα ενα πεντοχιλαρο στην Apple για να παιζεις πασιεντζα στο Mac της... 5
makoylino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Η να μην έπαιρνα? Εγώ πάντως έχω βρει τη μεσοβέσικη λύση κ έχω ορίσει το δίκτυο wifi που συνδέομαι ως metered connection. Οπότε, κοιτάζω που και που αν έχει διαθέσιμο update, και όταν με βολεύει το βάζω και κατεβάζει. Πηγαινε υπηρεσίες και κλείσε το Windows update Και ανοίγει το οπότε θες να τσεκάρεις ΕΔΏ παίζεις online Και ξαφνικά κολλάνε τα πάντα γιατί κατεβάζουν τα 10 update
dareios21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Διάβασε το άρθρο. Αμάν πια. Και αν είσαι it σε εταιρεία υπάρχει επιλογή να παίρνει το download ο ένας PC από τον άλλο. Έχει διαπιστώσει ότι όντως λειτουργεί αυτο το feature εσύ δηλαδή?
Retromaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Έχει διαπιστώσει ότι όντως λειτουργεί αυτο το feature εσύ δηλαδή? Να στο θέσω αλλιώς. Έχεις διαπιστώσει ότι δεν λειτουργεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα