MasterX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Χρειαζομαι για μια live βραδια να παιζω καποια βιντεο καραοκε απο το λαπτοπ μου σε VirtualDJ και οι τραγουδιστες να τα βλεπουν σε δευτερη οθονη ωστε να διαβαζουν τους στιχους.. αλλα επειδη θα ειναι live και οχι Καραοκε, θελω να ειναι διακριτικη η οθονη που θα εχουν μπροστα τους οι τραγουδιστες. Η ευκολη λυση ειναι να συνδεσω ενα 19αρι μονιτορ που εχω αλλα ειναι ογκώδες...Οποτε θα προτιμουσα κατι πιο διακριτικο.. να βλεπουν την εικονα σε ενα ταμπλετ ή σε μια οθονη ενος αλλου λαπτοπ.. υπαρχει τροπος για κατι τετοιο;;;;
razorblade334 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 να το συνδεσεις σαν δευτερη οθονη δεν γινεται αλλα μπορεις να κανεις αυτο που λες βαζοντας τους στιχους ξεχωριστα στο λαπτοπ.δεν ειναι αναγκη να ειναι προεκταση
MasterX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 να το συνδεσεις σαν δευτερη οθονη δεν γινεται αλλα μπορεις να κανεις αυτο που λες βαζοντας τους στιχους ξεχωριστα στο λαπτοπ.δεν ειναι αναγκη να ειναι προεκταση δεν θελω να βαλω τους στιχους σε ενα αρχειο κειμενου να τους βλεπουν.. θελω να βλεπουν τα βιντεο που θα παζω μεσα απο το VirtualDJ (καθως αυτα δειχνουν τους στιχους συγχρονισμενους ακριβως οπως στο καραοκε) το οποιο VirtualDJ κανονικα εχει τη δυνατοτητα να τα δειχνει σε δευτερη οθονη/τηλέοραση που εχεις συνδεμενη στον υπολογιστη
MasterX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το καταφερα με το Spacedesk !!! Αρχικα μεσω του τοπικου ασυρματου δικτυου μου δεν συνδεοταν ομως.. ελεγε οτι υπηρχε θεμα λογο ping... Αλλα ειδα στο manual οτι μπορεις για βελτιωση του δικτυου να κανεις τον server υπολογιστη Hotspot οπως το κινητο..και ετσι δουλεψε!σε βιντεοκλιπ εχει ελαχιστα κοψιματα.. στα καραοκε ομως που η εικονα ειναι σχετικα απλη δεν εχω θεμα.το μονο που παρατηρησα τα 10 λεπτα που το δουλεψα ειναι οταν ατο αφησεις μερικα λεπτα αποσυνδεεται... και πηγα στον ανταπτορα Wifi του λαπτοπ και απενεργοποιησα την οικονομια που ειχε.. πιθανως αυτο να φταιει.. δε προλαβα να το δοκιμασω ακομα περισσοτερο 2
Antsa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας ! Τελικά MasterX βρήκες κάποια λύση ? . . καθώς έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα