padelis71992 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παρέλαβα απο πλαίσιο την εν λόγω τηλεόραση και σε γρήγορες σκηνές ενώ είναι αρκετά smooth δημιουργείται αυτό το "soap opera effect". Είναι φυσιολογικό; και αν ναι υπάρχει τρόπος να το εξαλείψω; Είναι πολύ γενική η ερώτηση μου αλλα δε ξέρω πως αλλιώς να το θέσω. Ευχαριστώ!
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πώς έχεις ορίσει το Auto Motion Plus ή τη σχετική ρύθμιση τέλος πάντων;
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έπαιξα πολύ με αυτές τις ρυθμίσεις αλλά δε κατέληξα κάπου. Τώρα το έχω αφήσει ενεργοποιημένο, με τη θολώτητα στο 8, τη μείωση τρεμοπαιξίματος στο 6 και τη καθαρή κίνηση led ενεργή.
group131 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γενικώς κόβε σταδιακά τα διάφορα φίλτρα, μέχρι να δεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Thanofski Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 το soap opera effect δημιουργειται απο την "μειωση τρεμοπαιξιματος".Το πας στο 0 και τελος.Το συγκεκριμενο εφε εισαγει καρε που ουσιαστικα δεν υπαρχουν βασει του προηγουμενου και του επομενου frame για να φαινεται πιο smooth η εικονα αλλα χανετε το frame pacing εξου και η περιεργη αισθηση. Γενικα κλεισε οσα περισσοτερα φιλτρα μπορεις αναλογα το mode που χρησιμοποιεις (game,movie,sports,standard etc.)μονο το auto motion plus πιστευω αξιζει στη συγκεκριμενη tv γιατι βελτιωνει αισθητα το sd content.
padelis71992 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Νομίζω πως βρήκα χρυσή τομή βάζωντας "Κινηματογραφική ταινία" αυξάνοντας λίγο χρώμα κλπ γιατι ήταν πολύ νοθρό σκέτο και βάζωντας το auto motion plus με σειρά "8-3-απενεργοποιημενο".Group131 Οταν λές φίλτρα ποιά εννοείς;
padelis71992 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω κ παλι κατι το soap opera effect θεωρειται αυτο που βλεπουμε πολυ smooth τη ταινια; Αν ειναι αυτο ειμαι απο αυτους που τους αρεσει αυτη η κινηση. Απλα εμενα κανει κατι περιεργα σπασιματα ενω ειναι smooth σε μια αποτομη η παραγεμισμενη με αντικειμενα εικονα κανει κατι σπασιματα η κινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα