Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 70% θεωρω. Προσφατα χασαμε την δικια μου γιαγια και οταν ρωτησα την μητερα μου για τα σχετικα, νομιζω μου ειπε αυτο το ποσοστο. Μπορει και 60, μπορει και 80 Με κάποιο όριο στο ποσό όμως, όχι ανεξαρτήτως κόστους τέτοιο ποσοστό...
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μπορει να υπολογιζει και κανενα 3000€ για το μνημα,αμα βαλεις μαρμαρο Ναξου μη σου πω οτι δεν φτανει κιολας.Τεσπα,η θεια σου ανεργη ειναι,λεφτα δεν εχει αλλα θελει να κανει κηδεια αριστοκρατικη.Ειμαι σιγουρος οτι θα βαλει και μπαντα.Τι να σου πω ρε παλικαρι,ειναι αδυνατο να ξερουμε την σχεση σου με την θεια σου αλλα οποια και να ειναι,6000 δανεικα την σημερον ημερα(ποσο μαλλον για κηδεια)ειναι μεγαλη κοροιδια. Ο ΟΓΑ (πρωην ΟΓΑ) εδινε 800€,δεν πα να εκανες με 30.000€ κηδεια.Εννοειτε οτι πρεπει να προσκομισεις το τιμολογιο απο το γραφειο κηδειων το οποιο τιμολογιο το παιρνεις μονο αν το εξοφλησεις(αυτο ελειπε,να σου δωσει τιμολογιο καποιος ετσι στο κουτουρου).Το 2011 που πεθανε ο πατερας μου πληρωσα 1000€ το γραφειο(πολυ απλα πραγματα,τα βασικα δλδ),κανενα 600€ σε καφεδες,κολυβα κτλ,1500€ στο μνημα,συνολο κοντα στα 3000€.Αν εκανα λιγα παραπανω εξοδα και λιγο πιο ακριβο μνημα,τα 6000€ δεν φανταζουν και αστρονομικο ποσο.Εξαρταται βεβαια τι εννοει η θεια λεγοντας "εξοδα για την κηδεια".Μονο για την τελετη ειναι παρα πολλα,αν τα βαλεις ολα μεσα,ειναι ελαφρως τσιμπιμενη τιμη προς φυσιολογικα.Ενα μνημα πχ με μαρμαρο Ναξου στοιχιζει κατι λιγο πανω απο 5000€ οποτε..... 1
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ο ασφαλιστικοε φορεας πληρώνει ένα ποσο αναλογα με διαφορες παραμετρους και το ποσο ειναι μεχρι περιπου χιλιάρικο. Για να τα εισπράξεις ομως πρέπει πρώτα να προσκομίσεις τιμολογιο της κηδείας, προφανως εξοφλημενο. επίσης και το βεβαίωση διακοπής σύνταξης. 70% θεωρω. Προσφατα χασαμε την δικια μου γιαγια και οταν ρωτησα την μητερα μου για τα σχετικα, νομιζω μου ειπε αυτο το ποσοστο. Μπορει και 60, μπορει και 80 εμείς για 2500 πήραμε πίσω 800 εγω λεω να την βαλουν σε ενα βαρελι στην αυλη κ να την καψουν η να την αφησουν καπου που υπαρχουν αδεσποτα σκυλια αν η γιαγιά είναι αναλφάβητη και υπέγραφε με δακτυλικό αποτύπωμα, μπορούν να τις κόψουν το δάχτυλο και να το βάλουν σε ποτήρι με φορμαλδεΰδη για να συνεχίσουν να παίρνουν τη σύνταξη.
overpower Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 εμείς για 2500 πήραμε πίσω 800 στα 2500 φανταζομαι βαζεις μεσα και το τραπεζι των 40 ημερων, το οποιο δεν νομιζω να υπολογιζεται. Προφανως αν θες το κανεις. εμεις καθαρα για την ημερα της κηδειας δωσαμε περι τα 1100 ευρω, οποτε νομιζω περιμενουμε πισω κανα 750-800 ευρω.
Miracle Worker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ειχα πετυχει ενα τετοιο ποσο, για κηδεια στην κεντρικη εκκλησια στο Κολωνακι και ταφη στην επαρχια. Ισως να ηταν και παραπανω. 1
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 στα 2500 φανταζομαι βαζεις μεσα και το τραπεζι των 40 ημερων, το οποιο δεν νομιζω να υπολογιζεται. Προφανως αν θες το κανεις. εμεις καθαρα για την ημερα της κηδειας δωσαμε περι τα 1100 ευρω, οποτε νομιζω περιμενουμε πισω κανα 750-800 ευρω. τόσο ήταν μόνο η τελετή χωρίς τους καφέδες κλπ. Γενικά όμως είχα ακούσει οτι όσα και να σκάσεις το ΙΚΑ δίνει πίσω ένα χιλιάρικο το πολύ
Zein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τρελες μπιζνες, αν ειναι δυνατον για μια τελετη να πρεπει να δωσεις πανω απο 500-1000 ευρω. Εγω παντως οταν πεθανω θελω κατι τετοιο http://bigthink.com/design-for-good/this-awesome-urn-will-turn-you-into-a-tree-after-you-die 1
lepaterious Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ενώ μια αποτέφρωση βγαίνει ένα χιλιαρικάκι ούτε καφέδες ούτε τάφοι ούτε μαλακίες.
insomnia888 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ενώ μια αποτέφρωση βγαίνει ένα χιλιαρικάκι ούτε καφέδες ούτε τάφοι ούτε μαλακίες. τρια χιλιάρικα έχω ακούσει, το μεγαλύτερο ποσοστό του συνόλου είναι το αλέρετούρ προς και από Βουλγαρία
lepaterious Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 τρια χιλιάρικα έχω ακούσει, το μεγαλύτερο ποσοστό του συνόλου είναι το αλέρετούρ προς και από Βουλγαρία Κάπου είχα διαβάσει ένα χιλιάρικο μπορεί και ακριβότερα, πάντως αξίζει πολύ περισσότερο από τον τάφο.
insomnia888 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κάπου είχα διαβάσει ένα χιλιάρικο μπορεί και ακριβότερα, πάντως αξίζει πολύ περισσότερο από τον τάφο. http://www.grafeia-teleton-kyriakidis.gr/organosi-teleton/apotefrosi-kaush-nekron.html?gclid=CjwKEAiArvTFBRCLq5-7-MSJ0jMSJABHBvp0IeS6xwC1ffKF1TTvilH0GxbWyvGOcITSsJuEnBvSXhoCjEHw_wcB *** Στην οικονομική μας προσφορά, δεν συμπεριλαμβάνεται τέλεση εξόδιου ακολουθίας, η οποία μπορεί να γίνει εφόσον το επιθυμείτε. Το κόστος της θρησκευτικής τελετής υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης. -και το φέρετρο συμπληρώνω. Αν ήξερα οτι κάποιον τον θάβουν και τελείωσε, για μένα θα ήταν οκ έτσι. Το να κάνουν όμως εκταφή στα 3 χρόνια, με τον εξευτελισμό της σωρού που συχνά δεν έχει λιώσει και να το ξαναθάβουν σε ένα λάκκο λες και είναι κανένα αδέσποτο και να σε βάζουν και να πληρώσεις σαν να φταις, ή αν έχει λιώσει, να τοποθετούν τα οστά σε καφάσι μαναβικής για να "¨στεγνώσουν" είναι ξεφτίλα. Προτιμότερη η αποτέφρωση 3
idomeneas7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κάπου 800 θυμάμαι κι εγώ, τα οποία φτάνουν μια χαρά για κηδεία. Το ΙΚΑ τα δίνει σε κανά μήνα άρα η θεία μπορεί να δανειστεί και να τα επιστρέψει σε ένα μήνα. Αν δεν της φτάνουν για πεντελικό μάρμαρο, πρόβλημά της.
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 μαλλον η θεια θελει να παρει και τη νεκροφόρα με τόσα λεφτα..... 1-2 χιλιάρικα αρκούν για όλους (εχει και με 500-600€ βεβαίως)
Zein Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πρεπει να αλλαξει λιγο ο τροπος που αντιμετωπιζουμε/ξευτελιζουμε τον νεκρο..
patsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κάπου 800 θυμάμαι κι εγώ, τα οποία φτάνουν μια χαρά για κηδεία. Το ΙΚΑ τα δίνει σε κανά μήνα άρα η θεία μπορεί να δανειστεί και να τα επιστρέψει σε ένα μήνα. Αν δεν της φτάνουν για πεντελικό μάρμαρο, πρόβλημά της.Ναι τόσο είναι περίπου. 700-750 min δίνει το ΙΚΑ. Αλλά πλέον λόγω κρίσης εποχής τα γραφεία κάνουν και υποχωρήσεις. Τουλαχιστον στο συγκεκριμένο που εργάζομαι εγώ τους κόβει εικονικά το τιμολόγιο και μόλις πάρουν τα έξοδα απ το ΙΚΑ του τα βάζουν. Βέβαια έγκειται μεγάλος κίνδυνος να φας πιστόλι αλλά δεν τον άκουσα να παραπονιέται μέχρι στιγμής. Άρα σίγουρα υπάρχουν λύσεις αν θέλει η θεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα